Aciukas visoms uz toki miela ivertinima. Taip ten virsuje dzinsas, realiai tas kaspinelis toks bordo labiau ir si rankinyte tokia sakyciau transformeris nes darosi trys rankenos ilgiai, nusiima gelyte ir tarkim uzsideda be dekoro, juostele su kaspineliu keiciasi i skarele, ar mano svajone panaudoti plona odini dirzeli su sagtele. Kiekvieno skoniui ir progai
QUOTE(Katinytis @ 2007 01 17, 20:57)
Parodysiu jums savo naujaja rankynyte
Gal kas pirko jau vilnele is to VILNOS FABRIKo ir kaip ji?
Gal kas pirko jau vilnele is to VILNOS FABRIKo ir kaip ji?
labai grazu
ievuschka- nepakartojamas tavo ružavasisi angelas
Katinyti - kaip visada - super
Divos batukai ir toliau apetita saldumynam skatina - kaip saldainiukai ant pagaliuko
Katinyti - kaip visada - super
Divos batukai ir toliau apetita saldumynam skatina - kaip saldainiukai ant pagaliuko
ziuriu kad pigiau gaunas is vilnosfabriko nes kai as kitur pirkau is parduotuves tai uz 25g mokejau 7,20lt
o vilnosfabrike uz 100g tik 9,00lt
QUOTE(ievaa;] @ 2007 01 17, 22:08)
ziuriu kad pigiau gaunas is vilnosfabriko nes kai as kitur pirkau is parduotuves tai uz 25g mokejau 7,20lt
ir vienur ir kitur brangu.
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 17, 20:56)
Mano kaina +120%
gal galima placiau paaiskint.ne visai supratau.
ten tikrai brangu.o tai tavo dar brangiau,ar kaip? jau prasau atleist,kad esu tokia zirafa ir man nedaeina.
QUOTE(Katinytis @ 2007 01 17, 21:50)
Aciukas visoms uz toki miela ivertinima. Taip ten virsuje dzinsas, realiai tas kaspinelis toks bordo labiau ir si rankinyte tokia sakyciau transformeris nes darosi trys rankenos ilgiai, nusiima gelyte ir tarkim uzsideda be dekoro, juostele su kaspineliu keiciasi i skarele, ar mano svajone panaudoti plona odini dirzeli su sagtele. Kiekvieno skoniui ir progai
turi tu ta menininko gyslele.labai grazu,originalu ir idomiai atrodo.
Papildyta:
[quote=larina,2007 01 17, 22:41]
O cia akims paganyti.
o kiek tokie rubeliai galetu sverti? nesiryzciau tokio didelio rubo gamint....vilnos gaila
pernelyg esu praktiska
negaliu apsisprest ar grazu... gal ir nieko..
cia lietuvaiciu darbai kazi?
Katinyti, labai grazu:))
ir as eilini syki giriuosi:)) Linada- Tavo zodis:))))
pirstines uzsakymui:
O cia mano kalediniu atostogu nuo uzsakymu rezultatas: komplektukas mano Majai. Bodziuko rankoves megztos, kad butu lengviau rankytes kisti:
pirstines uzsakymui:
O cia mano kalediniu atostogu nuo uzsakymu rezultatas: komplektukas mano Majai. Bodziuko rankoves megztos, kad butu lengviau rankytes kisti:
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 17, 22:51)
Katinyti, labai grazu:))
pirstines uzsakymui:
pirstines uzsakymui:
ziuriu ir nuo kedes ciut nenukritau labai labai labai grazu ypac majos rubeliai