Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

Aciukas visoms uz toki miela ivertinima. Taip ten virsuje dzinsas, realiai tas kaspinelis toks bordo labiau ir si rankinyte tokia sakyciau transformeris nes darosi trys rankenos ilgiai, nusiima gelyte ir tarkim uzsideda be dekoro, juostele su kaspineliu keiciasi i skarele, ar mano svajone panaudoti plona odini dirzeli su sagtele. Kiekvieno skoniui ir progai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 01 17, 20:57)
Parodysiu jums savo naujaja rankynyte
user posted image
Gal kas pirko jau vilnele is to VILNOS FABRIKo ir kaip ji?

labai grazu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
ievuschka- nepakartojamas tavo ružavasisi angelas wub.gif
Katinyti - kaip visada - super wink.gif
Divos batukai ir toliau apetita saldumynam skatina - kaip saldainiukai ant pagaliuko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 17 sausio 2007 - 21:03
ziuriu kad pigiau gaunas is vilnosfabriko nes kai as kitur pirkau is parduotuves tai uz 25g mokejau 7,20lt
o vilnosfabrike uz 100g tik 9,00lt
Atsakyti
QUOTE(ievaa;] @ 2007 01 17, 22:08)
ziuriu kad pigiau gaunas is vilnosfabriko nes kai as kitur pirkau is parduotuves tai uz 25g mokejau 7,20lt
o vilnosfabrike uz 100g tik 9,00lt

ir vienur ir kitur brangu. schmoll.gif
Atsakyti
KATINYTI- tasyte labai graziai ziurisi. Matau, kad ten issiuvineti lapeliai. O tu juos rankomis issiuvineji?

Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 17, 20:56)
Mano kaina +120% mirksiukas.gif

gal galima placiau paaiskint.ne visai supratau. g.gif
ten tikrai brangu.o tai tavo dar brangiau,ar kaip? jau prasau atleist,kad esu tokia zirafa ir man nedaeina. tongue.gif
Atsakyti
O cia akims paganyti.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 01 17, 21:50)
Aciukas visoms uz toki miela  ivertinima. Taip ten virsuje dzinsas, realiai tas kaspinelis toks bordo labiau ir si rankinyte tokia sakyciau transformeris nes darosi trys rankenos ilgiai, nusiima gelyte ir tarkim uzsideda be dekoro, juostele su kaspineliu keiciasi i skarele, ar mano svajone panaudoti plona odini dirzeli su sagtele. Kiekvieno skoniui ir progai  biggrin.gif

turi tu ta menininko gyslele.labai grazu,originalu ir idomiai atrodo. thumbup.gif
Papildyta:
[quote=larina,2007 01 17, 22:41]
O cia akims paganyti.

o kiek tokie rubeliai galetu sverti? g.gif nesiryzciau tokio didelio rubo gamint....vilnos gaila biggrin.gif
pernelyg esu praktiska biggrin.gif

negaliu apsisprest ar grazu... gal ir nieko..

cia lietuvaiciu darbai kazi?
Atsakyti
4u.gif Katinyti, labai grazu:))

ir as eilini syki giriuosi:)) Linada- Tavo zodis:))))

pirstines uzsakymui:

user posted image

O cia mano kalediniu atostogu nuo uzsakymu rezultatas: komplektukas mano Majai. Bodziuko rankoves megztos, kad butu lengviau rankytes kisti:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 17, 22:51)
4u.gif Katinyti, labai grazu:))
ir as eilini syki giriuosi:)) Linada- Tavo zodis:))))

pirstines uzsakymui:
user posted image

O cia mano kalediniu atostogu nuo uzsakymu rezultatas: komplektukas mano Majai. Bodziuko rankoves megztos, kad butu lengviau rankytes kisti:
user posted image

user posted image

ziuriu ir nuo kedes ciut nenukritau labai labai labai grazu ypac majos rubeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ten tie darbeliai ne lietuvaiciu, o kiek sverti galetu, tai as neissivaizduoju. Gal galetu i tai atsakyti ekspertai biggrin.gif

DIVA, labai grazute tavo mergyte wub.gif
O darbelai, tai kaip visada- be komentaru wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti