Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(pavonija @ 2007 01 16, 20:42)
O jei man reikia tik 2 vnt? g.gif , tai ka daryt?  unsure.gif

jei pradejai velti ties dviem tikrai neapsistosi...
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 01 16, 21:54)
dar tokiu uzsegimu yra "Hobbycentre" Veiveriu 132, yr tokia mazyte parduotuvyte

na as ten vaziavau syki, bet niekur tokio namo neradau doh.gif prie degalines pasukus i desine ir iki galo - paskutinios namas 130. 132 niekur neradau, o ypac parduotuves unsure.gif
Atsakyti
niekur nerandu nusipirkt pleveles su burbuliukais verysad.gif
Atsakyti
Taigi Kaune dar ir Ciklantoj galima nusipirkt... mirksiukas.gif Cia laisvės alėjos skersgatvy, jei taip galima sakyt, vienoj pusej priešingoj nei Milanas pusėj... mirksiukas.gif A.MICKEVIČIAUS g. 31-11
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2007 01 16, 22:37)
niekur nerandu nusipirkt pleveles su burbuliukais  verysad.gif

tikrai yra senukuose prie sodo prekiu - ir su dideliais burbuliukais, ir su mazais, kokios nori smile.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif sulauziau adata cry.gif cry.gif o tajp norejau dabajgt kubikus :(ech....
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 16, 22:32)
na as ten vaziavau syki, bet niekur tokio namo neradau  doh.gif prie degalines pasukus i desine ir iki galo - paskutinios namas 130. 132 niekur neradau, o ypac parduotuves  unsure.gif

Reikia dar pries degaline sukti i desine, link aviacijos muziejaus ir pirma gatvele i kaire iki galo, kur yra stovejimo aikstele, bei matosi geltonos spalvos reklama smile.gif
Nuo gatves matosi tik Seniunijos ir Policijos reklama ant to pastato.
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 01 17, 01:26)
Reikia dar pries degaline sukti i desine, link aviacijos muziejaus ir pirma gatvele i kaire iki galo, kur yra stovejimo aikstele, bei matosi geltonos spalvos reklama  smile.gif
Nuo gatves matosi tik Seniunijos ir Policijos reklama ant to pastato.

na as dar pasitikslinsiu blush2.gif as sukau prie pat degaline, vaziavau iki galo, neradau, tai dar per toki smelio keliuka visa ta kvartaliuka apvaziavau (tai atsiduriau ten pat, kur buciau atsidurus anksciau sukus i desine ir i kaire. ir ten jau net ne veiveriu gatves numeriai buvo unsure.gif vaziavau vakare, bet kaip tik ta diena vakare turejo dirbti, bet tai net svieseles nemaciau niekur unsure.gif gal koks dar aiskesnis orientyras yra? namai gal kokie issiskriantys ar kas/ nes veiveriu gatvej paskutinis namas 130, o paskui tokia laukymele doh.gif
Atsakyti
Sraigute, Dėl meet'o laiko, tai geriausia būtų savaitgalio popietė. Aš tai siūlyčiau paskelbti laiką, ir kad norinčios rašytų organizatorei AŽ, tuomet neapkrautume temos postais apie laiko derinimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 16, 21:44)
tikrai yra senukuose prie sodo prekiu - ir su dideliais burbuliukais, ir su mazais, kokios nori  smile.gif

o ermitaze prie sodo prekiu sake nera ir nebuna,aciu, reiks dar i senukus uzlekt ax.gif
Atsakyti
mamushka, jei jau niekur nerasi ir esi vilnietė, taia aš tau kokius porą metrų galiu parduot iš savų, kažko dar nelimpa man tas šlapias vėlimas hihihi.gif

Tarp kitko, aš pirkau iš senukų, bet radau prie kanceliarinių prekių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 17 sausio 2007 - 09:12
Burbulinės plėvelės mačiau "Pasidaryk pats" Viršuliškėse. 4u.gif
Atsakyti