Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(*Diva* @ 2007 01 16, 14:00)
lyginti tai gali- tik ne per karstu lygintuvu- na per viduriuka- max 150 laipsniu, bet tik jei liko siules tai lygintuvu ju neislyginsi- jos lyginasi velimo pradzioj nebent... o siaip gali slepti kokiu dekoru pvz..smile.gif

Aciu uz greita atsakyma. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 16, 15:12)
Vaida_P na ir padirbejai per tuos 3 menesius thumbup.gif
mane baisia nuvyle veltinio pirstinytes - vaiko rankytes saltos, o juk lauke pliusas doh.gif arba per plonos, arba gerai neuzdedu arba arba....nes veltinis cia kaltas buti negali laugh.gif

nu nepergyvenk- maniskiui bangom- irgi istisai su veltinio pirstinem- ir miegam taip balkone- tai kartais visas siltas prabunda, kartais saltom rankom kojom ir nuo aplinkos temperaturos tai mazai priklauso. taip kad manau viskas ok su tom pirstinem. as pati nesioju pirstuotas ir tikrai silta..smile.gif Tai galvoju, kad vis tiek silesniu nei veltinio sunku pirstiniu surasti..smile.gif)
Atsakyti
Na gi, paprotinkit mane.Kokį reikia dėti užsegimą į sages, jei jos yra ne su plokščiu, o su išgaubtu paviršiumi? Na, tipo, gėlei
user posted image

jos dugnas, na ten kur tvirtintųsi užsegimas-išgaubtas.
arba
user posted image
Na, nemoku paaiškinti ko gero,gal suprasit. Bandžiau su žiogeliu, bet ar per mažas, nes visiškas pravalas-klebatuoja ta gėlė, kai ją prisisegi. Bandžiau su adata plokštesnį paviršių padaryti, pribadyti, bet kažkaip vistiek nėr gerai nors tu ką.Kažkaip pačią sagę lengviau padaryti, nei paskui tą nelemtą užsegimą g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
disi , labai grazios gelytes thumbup.gif
As perku segtukus specialiai segems, juos paprasciau pritvirtinti ir gele netabaluoja kai prisisegi (cia ziogeliu problema). Tuos segtukus galima privelti arba prisiuti, nes segtukai turi skylutes , per kurias galima tvirtinti prie gaminio.
Tik negaliu tau patarti kur ju isigyti, nes tu, berods, gyveni Kaune, bet tai gal patars kas kitas.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 01 16, 20:48)
disi , labai grazios gelytes  thumbup.gif
As perku segtukus specialiai segems, juos paprasciau pritvirtinti ir  gele netabaluoja kai prisisegi (cia ziogeliu problema). Tuos segtukus galima privelti arba prisiuti, nes segtukai turi skylutes , per kurias galima tvirtinti prie gaminio.
Tik negaliu tau patarti kur ju isigyti, nes tu, berods, gyveni Kaune, bet tai gal patars kas kitas.
Sekmes  4u.gif

Aha ir man labai butu idomu, kur butu galima nusipirkti tu segiu uzsegimu? Kaune neradau arba nezinau kur ieskoti,o kur rooma, Vilniuj radai?
Atsakyti
gi bukit labai gudrios smile.gif uzsegimu sagem yra rankdarbiai.com tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(yzzy @ 2007 01 16, 21:28)
gi bukit labai gudrios smile.gif uzsegimu sagem yra rankdarbiai.com  tongue.gif

O jei man reikia tik 2 vnt? g.gif , tai ka daryt? unsure.gif
Atsakyti
dar tokiu uzsegimu yra "Hobbycentre" Veiveriu 132, yr tokia mazyte parduotuvyte
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 01 16, 20:24)
Aha ir man labai butu idomu, kur butu galima nusipirkti tu segiu uzsegimu? Kaune neradau arba nezinau kur ieskoti,

Laba, nežinau ar tokiu ieškote užsegimu, bet nertas sages tai tvirtinu prie užsegimu, kuriuos pirkau Kaune Ožeškienes gatvėj "lygtai taip ji vadinasi", sagų parduotuvėj. Nuo pantomimos teatro einant link Vilniaus gatves, nepriėjus autobusu stoteles.
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 01 16, 21:54)
dar tokiu uzsegimu yra "Hobbycentre" Veiveriu 132, yr tokia mazyte parduotuvyte

Va cia jau man patinka 4u.gif
FasolkosMama,
butinai pasinaudosiu koordinatem smile.gif
Atsakyti
Veiveriu 132, Kaunas. tik darbo laikas pas juos truputi idomus I, III, V nuo 11 iki 15 val. o II ir IV nuo 15 iki 19 val.
Atsakyti
4u.gif Ačiūkas visoms, ryt reikės kur nors nulėkti nusipirkti
Atsakyti