Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(Vaida_P @ 2007 01 16, 12:50)
Sumeciau keleta savo darbeliu - http://oras.if.ktu.lt/vaida/velti/

Jei atvirai - mano patirtis sioje srityje tik trys menesiukai, o kai laiko tam gali skirti be galo mazai, ne itin ka imanoma pasiekti.

tikrai labai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vaida P, gražūs darbai, man taip pat labai patiko. Nuotraukos gerai padarytos, ekrane kiekviena vilnos gijelė matosi, susidaro įspūdis, kad burbulai labai dideli. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Labai susidomėjau veltiniu, gal žinot, kur Kaune organizuojami pradedančiųjų kursai. Mes su drauge radom Valančiaus gatvėj, bet deja, ten jau nėra vietų ir gal išvis daugiau šiais metais poto nebus verysad.gif Labai labai laukiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Mh, mmmm bigsmile.gif ... nu grazumelis!!! bigsmile.gif
As juokiaus, is pasakojimo, kad kaime moteris, isgirdus apie kompo virusus, vaiko nenorejo leisti i informatikos pamokas, kad virusu nepasigautu. Pasirodo, be reikalo zvygavau-pati pasigavau visu temu virusus!!!! Jauciu viska teks gaminti is to, kas iseina-kunkuolu blink.gif biggrin.gif Jau ramiai gyvent nebgaliu, visos mintys apie velima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_P @ 2007 01 16, 12:50)
Sumeciau keleta savo darbeliu - http://oras.if.ktu.lt/vaida/velti/

Jei atvirai - mano patirtis sioje srityje tik trys menesiukai, o kai laiko tam gali skirti be galo mazai, ne itin ka imanoma pasiekti.

Nu kas dėl darbelių kiekio, tai čia jau ne keletas, o net keliolika bigsmile.gif
Kas dėl pačių darbelių, tai man patiko, ypač įvairūs žaisliukai eglutei ir viena pilkoji apyrankė thumbup.gif
Atsakyti
Vaida- labai grazus darbeliai thumbup.gif

Ir visgi labai reiskia darbo pateikimas. Atskleidzia darbeliu grozi ir uzdengia trukumus.

As kaip visada turiu klausimu... 4u.gif

Sakykim, kad nuveliau tase ir biski matyty sujungimo siules, tai ar galima su lygintuvu palyginti? Jei galima, tai sausa ar slapia ir is geros ar blogos puses?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 16 sausio 2007 - 13:58
QUOTE(larina @ 2007 01 16, 14:57)
Vaida- labai grazus darbeliai thumbup.gif

Ir visgi labai reiskia darbo pateikimas. Atskleidzia darbeliu grozi ir uzdengia trukumus.

As kaip visada turiu klausimu... 4u.gif

Sakykim, kad nuveliau tase ir biski matyty sujungimo siules, tai ar galima su lygintuvu palyginti? Jei galima, tai sausa ar slapia ir is geros ar blogos puses?

lyginti tai gali- tik ne per karstu lygintuvu- na per viduriuka- max 150 laipsniu, bet tik jei liko siules tai lygintuvu ju neislyginsi- jos lyginasi velimo pradzioj nebent... o siaip gali slepti kokiu dekoru pvz..smile.gif
Atsakyti
Vaida_P na ir padirbejai per tuos 3 menesius thumbup.gif
mane baisia nuvyle veltinio pirstinytes - vaiko rankytes saltos, o juk lauke pliusas doh.gif arba per plonos, arba gerai neuzdedu arba arba....nes veltinis cia kaltas buti negali laugh.gif
Atsakyti
Na, manosios pirstines vaikui gavosi puse bedos - tikrai rankos nesala. Tik viena problemele, kad vilna sh.... buvo (is ABC) - viena is tu, kurios slapiai ne velnio gerai nesivelia. Tad ir gavosi sioks toks brokas.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 16, 15:12)
Vaida_P na ir padirbejai per tuos 3 menesius thumbup.gif
mane baisia nuvyle veltinio pirstinytes - vaiko rankytes saltos, o juk lauke pliusas doh.gif arba per plonos, arba gerai neuzdedu arba arba....nes veltinis cia kaltas buti negali laugh.gif

gal per dideles ir per plysius siluma nugaruoja smile.gif o gal cia vaiko fiziologija tokia - as pvz kambary sedziu ir mano rankos dabar ledines, nors siaip nesalta lotuliukas.gif
ir pvz vaikas mano vakar buvo vakare pasivaiksciot su teciu, tai grizo su ledinem kojom, nors batai kailiniai blink.gif ir dar nesiojo pona, tai vat ir suprask kaip nori g.gif
Atsakyti
del to ir salo - kai nesioja wink.gif juk kuo greiciau eini - juo silciau tau. o pabandyk ant suoliuko pasedeti - tuoj susalsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 16, 15:22)
del to ir salo - kai nesioja wink.gif juk kuo greiciau eini - juo silciau tau. o pabandyk ant suoliuko pasedeti - tuoj susalsi wink.gif

nu bet pliusas lauke ir batai kailiniai doh.gif jis su jais paprastai suprakaituoja doh.gif nu kita vakara paleisim lakstyt, tik kad jis lekia bilekur biggrin.gif
Atsakyti