Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(vilke @ 2007 01 16, 12:34)
cia gal tavo darbai? smile.gif bent jau kur pradiniam puslapy foto, tai labai graziai atrodo  thumbup.gif o daugiau nerodo wink.gif

as tai savo darbelius cia susidejau e.s.p.e.r.a. tik cia aisku ne pardavimui, cia tik draugam parodyt  biggrin.gif

Klausykite, nu man nesigauna googlepages.com susidėti savo fotkių, pasidaryti mini psl., neatidaro tos dalies, kur įyra nuoroda į pakeitimą "viršelio" (change layout)....
Žodžiu, nu šioj srity jaučiuosi tundra visiška doh.gif doh.gif
Kaip dėl meet'o???Ar dar yra norinčių pasmatyt??
Atsakyti
www.veltinis.lt mano darbai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 16, 13:12)
Klausykite, nu man nesigauna googlepages.com susidėti savo fotkių, pasidaryti mini psl., neatidaro tos dalies, kur įyra nuoroda į pakeitimą "viršelio" (change layout)....
Žodžiu, nu šioj srity jaučiuosi tundra visiška doh.gif  doh.gif
Kaip dėl meet'o???Ar dar yra norinčių pasmatyt??

o tai koki error meta? g.gif man tai viskas veikia. gwl tu ne googlepages or google gallery bandei? nes sitas tai man pastriges

QUOTE(Vaida_P @ 2007 01 16, 13:15)
www.veltinis.lt mano darbai  smile.gif

tai laukiam daugiau darbeliu, nes pakolkas virselis tai grazus biggrin.gif tie aksesuarai ypac aki traukia wink.gif
Atsakyti
Kazkaip nesu pratusi girtis smile.gif
Iki siol tik skaitineju, o ne rasau smile.gif
Atsakyti
uz meetuka ir as wink.gif jei tik tiks laikas butinai prisidesiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_P @ 2007 01 16, 13:21)

anoks cia gyrimasis:) mum bus smagu akis paganyt ir tu pagyrimu ar siaip komentaru sulauksi ax.gif cia tiesiog pasidalinimas ax.gif as va pasirodziau, bet nemanau, kad giriuosi, nes nelabai ir yra kuo girtis, tiesiog dalinuosi vizualiniais stimulais biggrin.gif
na zodziu, laukiam startuojant puslaoiuko wink.gif
Atsakyti
Na, puslapiukas nuo draugu priklauso smile.gif

Tik nuotraukytes mano panaudotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_P @ 2007 01 16, 13:21)

Kartais reikai pagyrimų, nes tai padrasina ir įkvepia kitam darbukui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sumeciau keleta savo darbeliu - http://oras.if.ktu.lt/vaida/velti/

Jei atvirai - mano patirtis sioje srityje tik trys menesiukai, o kai laiko tam gali skirti be galo mazai, ne itin ka imanoma pasiekti.
Atsakyti
QUOTE(Vaida_P @ 2007 01 16, 13:50)
Sumeciau keleta savo darbeliu - http://oras.if.ktu.lt/vaida/velti/

Jei atvirai - mano patirtis sioje srityje tik trys menesiukai, o kai laiko tam gali skirti be galo mazai, ne itin ka imanoma pasiekti.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai, tikrai labai grazu, labai jauciasi savitas stilius thumbup.gif labai elegantiska, skoninga, lengva, gyvi deriniai, trapiai moteriska. man labai patiko, tikrai, idomu, ka dar parodysi, kai padirbesi daugiau nei 3 menesius thumbup.gif
ir dar labai karoliai2 uzstrigo, gal kad pagalvojau, kad man tiktu biggrin.gif o siaip sunku viska ir isskirti, tikrai labai geras ispudis thumbup.gif
ir pateikta viskas labai graziai, sakyciau, kad profesionaliai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke: 16 sausio 2007 - 13:00
Kas del pateikimo - turi ir kita liga, be veltinio. Fotografuoju jau kuris laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_P @ 2007 01 16, 14:03)
Kas del pateikimo - turi ir kita liga, be veltinio. Fotografuoju jau kuris laikas smile.gif

nu tai saunuole abipusiai biggrin.gif na bet man is tikro labai patiko.
Atsakyti