QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 14, 16:52)
rankdarbiai.com tikrai gera vilna... neturiu jokiu nusiskundimu... na o kelmej kazkas ( lliktai Gudra) sake kad tikrai prasta vilna... slapiai nesivelianti...
Man tai Kelmes vilna labai gera, o is ABC fuflo gavau
QUOTE(saullute @ 2007 01 14, 17:17)
1. Galiu garantuoti, kad vilnos fabriko palete tikrai kopijuota is kito tinklapio, va jeigu ir vilna is ten pat butu ir uz tokia kaina - tada butu labai gerai (nors del to labai stipriai suabejociau). Bet jeigu butu tikrai geros sluoksnos ir uz tokia kaina labai apsidziaugciau.
2. Rankdarbiai.com su Doseth tikrai gerai sutaria ir jokia konkurencijos ar intrigos nemaiso. Manyciau sveika konkurencija net naudinga, ypac pirkejams
3. Kas del Kelmes vilnos, tai laimes dalykas - gali veltis, gali viasai nesivelti - nera jokios garantijos.
2. Rankdarbiai.com su Doseth tikrai gerai sutaria ir jokia konkurencijos ar intrigos nemaiso. Manyciau sveika konkurencija net naudinga, ypac pirkejams
3. Kas del Kelmes vilnos, tai laimes dalykas - gali veltis, gali viasai nesivelti - nera jokios garantijos.
QUOTE(seava @ 2007 01 14, 17:24)
nu pikciurnos,kas cia dabar daros?
DOSETH tikra profesionale ir jos darbai labai grazus,bet,kad megsta kartais kandziai parasinet pastebejau
o as jau greit eisiu i turgu toks ikvepimas pagavo.laiko aisku atima nemazai sitie darbeliukai,bet vistiek labai smagu ir norisi gaminti gaminti ...... dar reikia surast papuosaliukam seimininkus ir pirmyn!
raudonas pakabukas i amerika isvyko.vat!
labai faini tavo darbai,
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 14, 17:37)
gali būti,vat rutuliukus sukočioti tai labai nepavyksta
pirma pabandyk su adata subadyti tai ir rutuliukai gerai gaunasi ir laiko maziau prie ju praleidi
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 14, 19:16)
hmm- man rodos asmeniskai kandziosi galima ir per az. Ypac pasislepusiems po kauke. Kazkaip labai jau negrazu anonimiskai "varyti". O del Doseth- parodyk ka nors graziau negu kad ji daro- leisim ir tau kritikuoti..
o del muilu- man tai su visokiais veliasi.. o jei jau nesivelia- tai nesivelia su jokiu muilu..
))
o del muilu- man tai su visokiais veliasi.. o jei jau nesivelia- tai nesivelia su jokiu muilu..
))
visisskai sutinku su Diva jei vilna veliasi veliasi su bet kuom o jei nesivelia tai niekas ir nesukabina ...
o siaip tai ziuriu merginos duodad, kelias dienas prie kompo nepriejau, o tiek prirasyta - prikandziota, negrazu kaip tai? geriau darbelius savo rodytumet, patarimu duotumet, o ne pyktis rinktumetes ir dar apie kursus yra atskira tema ir visai neidomu jas dvi i viena sumaisyti jauciu ir as uzsitrauksiu nemalonomu kruva