Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 14, 16:52)
rankdarbiai.com tikrai gera vilna... neturiu jokiu nusiskundimu...  4u.gif na o kelmej kazkas ( lliktai Gudra) sake kad tikrai prasta vilna... slapiai nesivelianti...  g.gif

Man tai Kelmes vilna labai gera, o is ABC fuflo gavau
QUOTE(saullute @ 2007 01 14, 17:17)
1. Galiu garantuoti, kad vilnos fabriko palete tikrai kopijuota is kito tinklapio, va jeigu ir vilna is ten pat butu ir uz tokia kaina - tada butu labai gerai (nors del to labai stipriai suabejociau). Bet jeigu butu tikrai geros sluoksnos ir uz tokia kaina labai apsidziaugciau. smile.gif
2. Rankdarbiai.com su Doseth tikrai gerai sutaria ir jokia konkurencijos ar intrigos nemaiso. Manyciau sveika konkurencija net naudinga, ypac pirkejams  lotuliukas.gif 
3. Kas del Kelmes vilnos, tai laimes dalykas - gali veltis, gali viasai nesivelti - nera jokios garantijos.

drinks_cheers.gif

QUOTE(seava @ 2007 01 14, 17:24)

nu pikciurnos,kas cia dabar daros? 

DOSETH tikra profesionale ir jos darbai labai grazus,bet,kad megsta kartais kandziai parasinet pastebejau  smile.gif

o as jau greit eisiu i turgu lotuliukas.gif  toks ikvepimas pagavo.laiko aisku atima nemazai sitie darbeliukai,bet vistiek labai smagu ir norisi gaminti gaminti ......  dar reikia surast papuosaliukam seimininkus ir pirmyn!
  raudonas pakabukas i amerika isvyko.vat! biggrin.gif

labai faini tavo darbai,
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 14, 17:37)
gali būti,vat rutuliukus sukočioti tai labai nepavyksta cool.gif  doh.gif

pirma pabandyk su adata subadyti tai ir rutuliukai gerai gaunasi ir laiko maziau prie ju praleidi

QUOTE(*Diva* @ 2007 01 14, 19:16)
hmm- man rodos asmeniskai kandziosi galima ir per az. Ypac pasislepusiems po kauke. Kazkaip labai jau negrazu anonimiskai "varyti". O del Doseth- parodyk ka nors graziau negu kad ji daro- leisim ir tau kritikuoti..smile.gif

o del muilu- man tai su visokiais veliasi.. o jei jau nesivelia- tai nesivelia su jokiu muilu..
smile.gif))

visisskai sutinku su Diva jei vilna veliasi veliasi su bet kuom o jei nesivelia tai niekas ir nesukabina ...
o siaip tai ziuriu merginos duodad, kelias dienas prie kompo nepriejau, o tiek prirasyta - prikandziota, negrazu kaip tai? geriau darbelius savo rodytumet, patarimu duotumet, o ne pyktis rinktumetes ir dar apie kursus yra atskira tema ir visai neidomu jas dvi i viena sumaisyti schmoll.gif jauciu ir as uzsitrauksiu nemalonomu kruva lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikos! Nu esu liudesy! Bumbuolai gerai gaunasi, ir slapiai ir sausai bigsmile.gif , bandziau gele blink.gif doh.gif verysad.gif s gavos. nu tikras s...Plokstuma. niekaip to vidaus nesugrudau. Nu jezau jezau. Jo...viena yra paziuret, o kita...padaryt. Jezau jezau, kokios jus saunuole!
Mergialkos, nesipykit bigsmile.gif
Atsakyti
nesipykstam , tik savo nuomuone reiskiam blush2.gif
o tu pabandyk ta viduriuka taip sulenkusi , suspaudusi formuoti ir gausis ne is pirmo karto aisku, bet gaunasi... nenusimink darysi darysi ir ismoksi daugiau gali siame forume paskaitineti prie mokomes ir tobulejam ten daug visko prirasyta ir prirodyta veltiniautoju klubas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 15 sausio 2007 - 23:14
Aš kad įsijaučiau skaitinėdama... Vis dėl to gamtoje kažkas vyksta gaivališko, tai akivaizdu, kad ir mus veikia. Kibirkščiuoja tiesiog! Bet ,manau , ryt poryt viskas sušvelnės rolleyes.gif
Atsakyti
Mergikes, o kiek jus prigadinot, kol taip graziai jums pradejo gautis? ax.gif As galvoju, kiek man reikes vilnos prigadinti, kol kas gausis blush2.gif O is suveltos plokstumos (t. y. manosiso geles lotuliukas.gif ) iskarpiau, padariau chrizantema lotuliukas.gif, dabaigiau su adata smaigstyti. Nu nors tiek ramiau pasidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 15, 13:32)
biskiukas meiles ant sparneliu user posted image
user posted image
radau namie magnetuku, sukarpiau ir pritaikiau hihihi.gif vaikas be demesio, uztat saldytuvas papuostas hihihi.gif

wub.gif

QUOTE(kazyte @ 2007 01 15, 13:48)
As tai irgi veliu tik tada, kai vaikai sumiega....

aha as irgi tik mano mazas eina 24 val miegot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 15, 13:50)

man su ūkišku visai net nelipo g.gif  doh.gif  doh.gif kol suvėliau,tai prasikeikiau blink.gif aš tą dešrigalį rutuliavau,bet jau taip sunkiai,kažko nelipo visai doh.gif

o as kaip pripratau tai man ukiskas labai liuks. Tik susitarkuoju uzpilu vandeniu kad pasta gautusi. O po to jau kazkart ilgai zaist su tarkavimais nereikia.
Atsakyti
QUOTE(adrija12 @ 2007 01 16, 09:14)
Mergikes, o kiek jus prigadinot, kol taip graziai jums pradejo gautis? ax.gif As galvoju, kiek man reikes vilnos prigadinti, kol kas gausis blush2.gif O is suveltos plokstumos (t. y. manosiso geles lotuliukas.gif ) iskarpiau, padariau chrizantema lotuliukas.gif, dabaigiau su adata smaigstyti. Nu nors tiek ramiau pasidare ax.gif

na bent jau as tai nemazai pasakysiu doh.gif nors kol veliau tik rituliukus tai negadinau, viskas ejosi gerai ir be jokiu kursu, o kai suzinojau kad is pradziu su adata susibadyt tai visai thumbup.gif gaudavosi, ta prasme labai greitai rolleyes.gif o kai pradejau didelesnius daiktus datyti va cia ir prasidejo, batukai po siai dienai nesigauna verysad.gif o visa kita pamazu einasi biggrin.gif tik kad didziaja dali paros laiko mano mazoji suvalgo o ir dicke atsilikt nenori juk nepaliksi vaiku del velimo, o miego saskaita irgi gaila, be to dar noriu maitinti pati tai nenoriu kad pienukas dingtu blush2.gif jei nepasiilsesiu ir t.t. o be to cia tiek daug idomumu kad visur ir nebespeju, visais virusais baigiu uzsikresti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Virusai pavojingi, o ypac veltinio virusas, saugokis ju!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tuoj draugai pakurs veltinis.lt, tai išvis reiks blaškytis.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 01 16, 11:09)
Virusai pavojingi, o ypac veltinio virusas, saugokis ju!!!! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

neimanoma sustot, stabdziu nebera o uzsikretus tai jau seniai.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2007 01 16, 12:14)
tuoj draugai pakurs veltinis.lt, tai išvis reiks blaškytis....  lotuliukas.gif

cia gal tavo darbai? smile.gif bent jau kur pradiniam puslapy foto, tai labai graziai atrodo thumbup.gif o daugiau nerodo wink.gif

as tai savo darbelius cia susidejau e.s.p.e.r.a. tik cia aisku ne pardavimui, cia tik draugam parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke: 16 sausio 2007 - 11:58
QUOTE(gugile @ 2007 01 15, 21:38)
pirma pabandyk su adata subadyti tai ir rutuliukai gerai gaunasi ir laiko maziau prie ju praleidi

žodžiu man dar mokintis ir mokintis doh.gif

QUOTE(Jumi @ 2007 01 16, 10:30)
o as kaip pripratau tai man ukiskas labai liuks. Tik susitarkuoju uzpilu vandeniu kad pasta gautusi. O po to jau kazkart ilgai zaist su tarkavimais nereikia.

reiks ir man normalaus muilo nusipirkti ir pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti