Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

ac, ac 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 01 15, 16:13)
Kiek žinau, šie kursai yra mokami. Vienos dienos kaina75 Lt, trukmė 6 val. Domėjausi tik veltinio kursais. Daugiausia ten lanko jaunos merginos, o kursus veda dailės akademijos dėstytoja. Kursai vyksta Jūratės manufaftūroj, berods taip vadinasi. Adresas - Didžioji 20. Rasau iš atminties, tai gal kur ir suklydau. Žinoma, jeigu čia tie patys kursai.

ne, tikrai ne tie patys. ten senjorų užimtumui ir nemokami buvo parašyta žurnale. po 2 val vakarais ir tikrai dailės akademijos patalpose vyksta schmoll.gif ir ten pagrinde tik senjorams... manau socialinė kažkokia programa ir tiek. kaip kava nemokamai kavinėse ar etc. unsure.gif
Papildyta:
čia apie auksinės avies kursus http://new.jzileniene.lt/naujienos/
Papildyta:
čia dar totorių g. kursai vyksta http://www.artimagal...a.lt/kursai.htm
Papildyta:
o va čia paminėti ir tie kursai kur aš turėjau galvoj ir kur rooma paminėjo http://www.vilnius.l...1/?itemID=83918
Atsakyti
Labai idomu,Sansara ,butu suzinoti kokiame zurnaliuke mama skaite apie tokius kursus. Gal ten yra nurodytas ir amzius tu senjoru, nes nelabai suprantu nuo kokio amziaus senjoros. Jei gali paklausk mamos,kokiam zurnale skaite. As taikau i senjoras.
Aciu labai.
Atsakyti
man atrodo yra kalbama apie "treciojo amziaus universiteta" ten susirenka ivairias specialybes baige senjorai ir tiesiog moko vienas kita... tai ten renkasi jau iseje i pensija arba pensijinio amziaus zmones. smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 15, 17:39)
Šaunu.
Na, kas dar?
Tai aš ir norėjau į tą meet'ą nueiti, kiek pamenu, kažkur Karoliniškėse vyko, netoli manęs kaip tik bigsmile.gif  Bet su laiku kažkaip neišėjo....
Aš tai norėčiau visai pakartoti akciją "Apvelk savo vaiką", nes visiškai jau negerai g.gif

Aš mielai prisijungčiau prie meeto 4u.gif Net labai mielai bigsmile.gif
Tik va tas vėlimo meetas man baisus... Kažkaip nedrąsu būtų velti prie profių (ir nesiginčykit, mano akimis jūs profės ax.gif ). blush2.gif Kuklutė aš lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 15, 19:13)
man atrodo yra kalbama apie "treciojo amziaus universiteta" ten susirenka ivairias specialybes baige senjorai ir tiesiog moko vienas kita... tai ten renkasi jau iseje i pensija arba pensijinio amziaus zmones. smile.gif ..

Kaip fainai bigsmile.gif Pirmą kartą girdžiu apie tokį dalyką blink.gif Reikia savo bobulenciją išsiųst ten lotuliukas.gif O tai prie TV visą dieną prasėdi ir diedukui ausis užia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 01 15, 18:06)
Labai idomu,Sansara ,butu suzinoti kokiame zurnaliuke mama skaite apie tokius kursus. Gal ten yra nurodytas ir amzius tu senjoru, nes nelabai suprantu nuo kokio amziaus senjoros. Jei gali paklausk mamos,kokiam zurnale skaite. As taikau i senjoras.
Aciu labai.

paskambinau, tai nelabai prisiminė, nes tuo metu net kelis žurnalus nusipirko. sakė, gal "Nuo..iki", gal "Mes-moterys".... unsure.gif kokiam prekybos centre reik pavartyt turbūt,kad rasti g.gif
Papildyta:
va čia yra Jūratės manufaktūros telefonas, manau ten viską galima sužinot 4u.gif http://elta.lt/zinut...p?inf_id=625123
Atsakyti
Sausio-vasario men. kiekviena treciadieni 17-19 val. senjoros su draugėmis ir anūkėmis kviečiamos į nemokamus "Gražaus gyvenimo' kursus. registruotis iš anksto tel 8-5 231 40 05.
Štai toks buvo skelbimas Moters savaitėj.
Gal kam įdomu 4u.gif
P. S.
Vilniaus dailės akdemijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 15 sausio 2007 - 19:12
o kokios uzsiemimu temos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 15, 20:14)
o kokios uzsiemimu temos?  4u.gif

Šilko marginimo bei vilnos vėlimo ypatumų(daugiau info telefonu) smile.gif
Atsakyti
Aciu,Sansara ir Pavonija , uz info. As kaip ta "cekava Zose", viska noriu zinoti, visur noriu tik niekur nespeju.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 01 15, 21:00)
Aciu,Sansara ir Pavonija , uz info. As kaip ta "cekava Zose", viska noriu zinoti, visur noriu tik niekur nespeju.

jei tik priims, tai kuo nepasinaudoti, dailininkės ves užsiėmimus, gal tikrai ką naujo galima būt sužinot, nors pagal tavo darbelius sprendžiant, tai gal jau pati galėtum mokin ax.gif t.
Atsakyti
tai ten ir darom meeta wink.gif laugh.gif
Atsakyti