Klausykit, vilnietės ir ne tik.
Ar ne laikas būtų kada pasimatyti??
Galiu pabandyti suorganizuoti "plotą" senamiestyje, tik va nzn, kaip ten su karštu vandeniu Ryt vėlai vakare žinočiau ats. Susirinktumėm, paveltumėm, gal kas kokių idėjų valentino dienai, pasidalintumėm mintimis ir patirtimi, jeigu tik yra noro.
O paskui - rabata su pyragėliais ar kažkas panašaus.
Ką mąstote?
Tik va patalpos rūsyje būtų (ten buvusios vienos keramikės dirbtuvės), ten 50 kvadratų, gal kaip nors sutilptumėm
Matau, kad gausiai susirinkę forume, tai ir nutariau pasiūlyti ilgai brandintą ir jau prisirpusią mintį
o man kaip tik ukisko muilo kvapas patinka gal del to kad , bet kaip prieinu vonioje prie kriaukles, tai net silpna pasidaro kaip norisi prisiliesti ir pora bumbuliuku pamuiluoti. Deja man jau uzdrausta kriaukleje velti, tipo kanalizacija uzkisiu
radau toki grazhu kachiu
mano mama skaitė kažkuriam iš moteriškų žurnalų praeitą savaitę, kad vilniaus dailės akademijoj 2 kart per savaitę vyksta nemokami veltinio ir paišymo ant šilko kursai, kaip išsireikšta buvo "...senjorėms, jų draugėms ir anūkėms...". suprantu, kad ten senjorų užimtumo programa, bet jei kuri telpat į šias kategorijas, galima būtų pasidomėt
sakes...kolviska perskaiciau tai praejo lygiai25min. kiek zinau apie"aukso avis" tai ten kursai1menesio ilgumo ir kainuoja 325lt ... kas veda tai nezinau betpamacius kaina net ir nebeidomu pasidare apie senjorus tai nezinau bet as ten ne
is tolo netikciau... nebent i anukes arba kaip kadanors tapsianti pensininke nebet prisirasyciau ... va o ant silko gal ir idomu butu pabandyt
is tolo netikciau... nebent i anukes arba kaip kadanors tapsianti pensininke nebet prisirasyciau ... va o ant silko gal ir idomu butu pabandyt
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 15, 15:53)
Klausykit, vilnietės ir ne tik.
Galiu pabandyti suorganizuoti "plotą" senamiestyje, tik va nzn, kaip ten su karštu vandeniu Ryt vėlai vakare žinočiau ats. Susirinktumėm, paveltumėm, gal kas kokių idėjų valentino dienai, pasidalintumėm mintimis ir patirtimi, jeigu tik yra noro.
Ką mąstote?
Tik va patalpos rūsyje būtų (ten buvusios vienos keramikės dirbtuvės), ten 50 kvadratų, gal kaip nors sutilptumėm
Matau, kad gausiai susirinkę forume, tai ir nutariau pasiūlyti ilgai brandintą ir jau prisirpusią mintį
Ką mąstote?
Aš už. Jei neišeis su patalpomis, galima rinktis kavinukėje tik paplepėjimui. Vieną kartą jau tokį meetą darėme, smagiai praėjo .
QUOTE(Sansara @ 2007 01 15, 16:08)
mano mama skaitė kažkuriam iš moteriškų žurnalų praeitą savaitę, kad vilniaus dailės akademijoj 2 kart per savaitę vyksta nemokami veltinio ir paišymo ant šilko kursai, kaip išsireikšta buvo "...senjorėms, jų draugėms ir anūkėms...". suprantu, kad ten senjorų užimtumo programa, bet jei kuri telpat į šias kategorijas, galima būtų pasidomėt
Kiek žinau, šie kursai yra mokami. Vienos dienos kaina75 Lt, trukmė 6 val. Domėjausi tik veltinio kursais. Daugiausia ten lanko jaunos merginos, o kursus veda dailės akademijos dėstytoja. Kursai vyksta Jūratės manufaftūroj, berods taip vadinasi. Adresas - Didžioji 20. Rasau iš atminties, tai gal kur ir suklydau. Žinoma, jeigu čia tie patys kursai.
sveikos merginos vis pasigroziu jusu darbeliais ir paciai noras uzejo pabandyt , tik nznau nuo ko pradet kaip suprantu geriausia nuo slapio velimo / kokia vilna pirkt ir kur ? ir kas ta sluoksna ?
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 15, 14:21)
Sveikos, moteros,
Šiandieną nuvažiavau aplankyti "Auksinės avies", bet pirmadieniais nedirba, pasirodo
Pamačiau ant durų užrašą, jog organizuojami veltinio kursai. Gal žinote, kas juos veda???Šiaip įdomu
Šiandieną nuvažiavau aplankyti "Auksinės avies", bet pirmadieniais nedirba, pasirodo
Pamačiau ant durų užrašą, jog organizuojami veltinio kursai. Gal žinote, kas juos veda???Šiaip įdomu
Ten kursus veda Laura iš "Baltų kandžių". Kaina, jei gerai pamenu, prieš metus 350 Lt buvo. Manau, neturėjo keistis. Kursai du kartus per savaitę po dvi valandas. Visą vilną duoda, tereikia nusipirkti gumines pirštines (ten su jomis mokina velti).
Kažkaip negaila ten išleistų pinigėlių. Juolab, kad baisiai norėjosi išmokti ir tada daugiau nieko apie jokius vėlimo kursus nebuvau girdėjusi.
O ir atmosfera tokia įkvepianti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 15, 16:35)
Aš už. Jei neišeis su patalpomis, galima rinktis kavinukėje tik paplepėjimui. Vieną kartą jau tokį meetą darėme, smagiai praėjo .
Šaunu.
Na, kas dar?
Tai aš ir norėjau į tą meet'ą nueiti, kiek pamenu, kažkur Karoliniškėse vyko, netoli manęs kaip tik Bet su laiku kažkaip neišėjo....
Aš tai norėčiau visai pakartoti akciją "Apvelk savo vaiką", nes visiškai jau negerai
QUOTE(Minesota @ 2007 01 15, 15:35)
Aš irgi už
Stengčiausi sudalyvaut
QUOTE(mamushka @ 2007 01 15, 16:16)
sveikos merginos vis pasigroziu jusu darbeliais ir paciai noras uzejo pabandyt , tik nznau nuo ko pradet kaip suprantu geriausia nuo slapio velimo / kokia vilna pirkt ir kur ? ir kas ta sluoksna ?
Sveika sveika Kaip šaunu,kad susidimėjai
Yra toks atskiras veltinio forumas, tan viskas nuo A iki Z surašyta, skyreliais suskirstyta.
Merginos, įmeskit forumo linką