Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

Klausykit, vilnietės ir ne tik.
Ar ne laikas būtų kada pasimatyti??
Galiu pabandyti suorganizuoti "plotą" senamiestyje, tik va nzn, kaip ten su karštu vandeniu g.gif Ryt vėlai vakare žinočiau ats. Susirinktumėm, paveltumėm, gal kas kokių idėjų valentino dienai, pasidalintumėm mintimis ir patirtimi, jeigu tik yra noro.
O paskui - rabata su pyragėliais ar kažkas panašaus.
Ką mąstote?
Tik va patalpos rūsyje būtų (ten buvusios vienos keramikės dirbtuvės), ten 50 kvadratų, gal kaip nors sutilptumėm mirksiukas.gif
Matau, kad gausiai susirinkę forume, tai ir nutariau pasiūlyti ilgai brandintą ir jau prisirpusią mintį bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o man kaip tik ukisko muilo kvapas patinka biggrin.gif gal del to kad nestuke.gif , bet kaip prieinu vonioje prie kriaukles, tai net silpna pasidaro kaip norisi prisiliesti ir pora bumbuliuku pamuiluoti. Deja man jau uzdrausta kriaukleje velti, tipo kanalizacija uzkisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
radau toki grazhu kachiu wub.gif
user posted image
Atsakyti
mano mama skaitė kažkuriam iš moteriškų žurnalų praeitą savaitę, kad vilniaus dailės akademijoj 2 kart per savaitę vyksta nemokami veltinio ir paišymo ant šilko kursai, kaip išsireikšta buvo "...senjorėms, jų draugėms ir anūkėms...". suprantu, kad ten senjorų užimtumo programa, bet jei kuri telpat į šias kategorijas, galima būtų pasidomėt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 sausio 2007 - 15:09
sakes...kolviska perskaiciau tai praejo lygiai25min. biggrin.gif kiek zinau apie"aukso avis" tai ten kursai1menesio ilgumo ir kainuoja 325lt ... unsure.gif kas veda tai nezinau betpamacius kaina net ir nebeidomu pasidare biggrin.gif apie senjorus tai nezinau bet as ten ne
is tolo netikciau... nebent i anukes arba kaip kadanors tapsianti pensininke nebet prisirasyciau ... lotuliukas.gif va o ant silko gal ir idomu butu pabandyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 15, 15:53)
Klausykit, vilnietės ir ne tik.
Ar ne laikas būtų kada pasimatyti??
Galiu pabandyti suorganizuoti "plotą" senamiestyje, tik va nzn, kaip ten su karštu vandeniu g.gif Ryt vėlai vakare žinočiau ats. Susirinktumėm, paveltumėm, gal kas kokių idėjų valentino dienai, pasidalintumėm mintimis ir patirtimi, jeigu tik yra noro.
O paskui - rabata su pyragėliais ar kažkas panašaus.
Ką mąstote?
Tik va patalpos rūsyje būtų (ten buvusios vienos keramikės dirbtuvės), ten 50 kvadratų, gal kaip nors sutilptumėm mirksiukas.gif
Matau, kad gausiai susirinkę forume, tai ir nutariau pasiūlyti ilgai brandintą ir jau prisirpusią mintį bigsmile.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Aš už. Jei neišeis su patalpomis, galima rinktis kavinukėje tik paplepėjimui. Vieną kartą jau tokį meetą darėme, smagiai praėjo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 01 15, 16:08)
mano mama skaitė kažkuriam iš moteriškų žurnalų praeitą savaitę, kad vilniaus dailės akademijoj 2 kart per savaitę vyksta nemokami veltinio ir paišymo ant šilko kursai, kaip išsireikšta buvo "...senjorėms, jų draugėms ir anūkėms...". suprantu, kad ten senjorų užimtumo programa, bet jei kuri telpat į šias kategorijas, galima būtų pasidomėt  rolleyes.gif

Kiek žinau, šie kursai yra mokami. Vienos dienos kaina75 Lt, trukmė 6 val. Domėjausi tik veltinio kursais. Daugiausia ten lanko jaunos merginos, o kursus veda dailės akademijos dėstytoja. Kursai vyksta Jūratės manufaftūroj, berods taip vadinasi. Adresas - Didžioji 20. Rasau iš atminties, tai gal kur ir suklydau. Žinoma, jeigu čia tie patys kursai.
Atsakyti
sveikos merginos mirksiukas.gif vis pasigroziu jusu darbeliais ir paciai noras uzejo pabandyt , tik nznau nuo ko pradet ax.gif kaip suprantu geriausia nuo slapio velimo / kokia vilna pirkt ir kur ? ir kas ta sluoksna ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 15, 14:21)
Sveikos, moteros,
Šiandieną nuvažiavau aplankyti "Auksinės avies", bet pirmadieniais nedirba, pasirodo biggrin.gif
Pamačiau ant durų užrašą, jog organizuojami veltinio kursai. Gal žinote, kas juos veda???Šiaip įdomu mirksiukas.gif

Ten kursus veda Laura iš "Baltų kandžių". Kaina, jei gerai pamenu, prieš metus 350 Lt buvo. Manau, neturėjo keistis. Kursai du kartus per savaitę po dvi valandas. Visą vilną duoda, tereikia nusipirkti gumines pirštines (ten su jomis mokina velti).
Kažkaip negaila ten išleistų pinigėlių. Juolab, kad baisiai norėjosi išmokti ir tada daugiau nieko apie jokius vėlimo kursus nebuvau girdėjusi.
O ir atmosfera tokia įkvepianti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 15, 16:35)
drinks_cheers.gif
Aš už.  Jei neišeis su patalpomis, galima rinktis kavinukėje tik paplepėjimui.  Vieną kartą jau tokį meetą darėme, smagiai praėjo  thumbup.gif  .

Šaunu.
Na, kas dar?
Tai aš ir norėjau į tą meet'ą nueiti, kiek pamenu, kažkur Karoliniškėse vyko, netoli manęs kaip tik bigsmile.gif Bet su laiku kažkaip neišėjo....
Aš tai norėčiau visai pakartoti akciją "Apvelk savo vaiką", nes visiškai jau negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 15, 15:35)
drinks_cheers.gif
Aš už.  Jei neišeis su patalpomis, galima rinktis kavinukėje tik paplepėjimui.  Vieną kartą jau tokį meetą darėme, smagiai praėjo  thumbup.gif  .

Aš irgi už drinks_cheers.gif
Stengčiausi sudalyvaut 4u.gif

QUOTE(mamushka @ 2007 01 15, 16:16)
sveikos merginos  mirksiukas.gif  vis pasigroziu jusu darbeliais ir paciai noras uzejo pabandyt , tik nznau nuo ko pradet  ax.gif  kaip suprantu geriausia nuo slapio velimo / kokia vilna pirkt ir kur ? ir kas ta sluoksna  ? ax.gif

Sveika sveika biggrin.gif Kaip šaunu,kad susidimėjai thumbup.gif
Yra toks atskiras veltinio forumas, tan viskas nuo A iki Z surašyta, skyreliais suskirstyta.
Merginos, įmeskit forumo linką biggrin.gif
Atsakyti
Prasau smile.gif
http://veltinis.eforum.lt/index.php
Atsakyti