Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

neglaite tai kaip su kamuoliukais? 4u.gif ar susikaupei juos suvelt? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 08 sausio 2007 - 18:37
taigi toliau badau su adata, kad pripildyt normaliai skalbiankę lotuliukas.gif, taupom vandenį ir alektrą cool.gif
Atsakyti
na as bijociau,,, unsure.gif tiekbadyt o jei paskui kad blogai tai tiek darbo suniui ant uodegos... doh.gif na prigasdinsiu as tave dabar... buuuu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai aš jau keturis išskalbiau rolleyes.gif. Visai neblogai, tiesa, formą šiek tiek praranda, bet aš dar tarp rankų patryniau ir galutinis rezultatas kol kas džiugina bigsmile.gif.
Tik man dabar kitas klausimas pasitojo- ar skirtingų spalvų vilna nenudažys viena kitos g.gif
Atsakyti
manau jei spalvos neleidzia tai nieko neturetu atsitikti....nevent labai jau jie vienas i kita trintus tai gali keli kitos spalvos plaukeliai patekti...v g.gif
Atsakyti
ne bėda, turiu maišų smile.gif
Atsakyti
aš tai su niekuo nesipykstu 4u.gif

kiek visokių angeliukų prirodėt wub.gif

Aš noriu nemažo tokio ax.gif Dar sugalvosiu wub.gif
Merūnui per gimtadienį dovanosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 08 sausio 2007 - 19:39
meileeee nerudyyyjaaaa................ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif teidabar pats turtingasgali ir tau angeliuka padvanot drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 08, 19:50)
meileeee nerudyyyjaaaa................ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif teidabar pats turtingasgali ir tau angeliuka padvanot  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif

aš noriu jam padovanot...

Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 01 08, 19:39)
aš tai su niekuo nesipykstu 4u.gif

kiek visokių angeliukų prirodėt wub.gif
Aš noriu nemažo tokio ax.gif Dar sugalvosiu wub.gif
Merūnui per gimtadienį dovanosiu ax.gif

Kai geltona spalva užpaišei,tai vos iššifravau,kam ten angeliuką dovanot ruošiesi.Merūnui?... g.gif Koks keistas ,įdomus tavo draugo (vyro?)vardas smile.gif

Jau matytas, bet dar kartą pasigirsiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 08, 20:06)
Kai geltona spalva užpaišei,tai vos iššifravau,kam ten angeliuką dovanot ruošiesi.Merūnui?... g.gif Koks keistas ,įdomus tavo draugo (vyro?)vardas  smile.gif

Jau matytas, bet dar kartą pasigirsiu  blush2.gif
user posted image

Va, šitas angeliukas tai fantastika, be žodžių wub.gif

Čia tam Merūnui, kuris KĮŽ laimėjo mirksiukas.gif

o tą geltoną užrašą tereikia su pele pažymėti ir aiškiai matysis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 01 08, 20:09)
Va, šitas angeliukas tai fantastika, be žodžių wub.gif

Čia tam Merūnui, kuris KĮŽ laimėjo mirksiukas.gif

o tą geltoną užrašą tereikia su pele pažymėti ir aiškiai matysis 4u.gif

Ačiū! Jį dariau savo mažajai panelytei kol laukiausi ax.gif
Aš visai tundra-kol išsiaiškinau,kas tas KĮŽ doh.gif Pabūsiu cekauna-o jis tavo pažįstamas ar šiaip ketini anonimiškai nusiųsti lotuliukas.gif
Atsakyti