Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(disi @ 2007 01 15, 11:51)
Pabandyk  ūkiško muilo drožles.Na, jos bent neturi to bjauraus kvapo, netgi,sakyčiau, šiokį tokį visai nieko(na labai aš jau čia kvapą gerai apibūdinau) biggrin.gif g.gif
Įkeliu vakar dienos darytą šaliką. Tik su ta sluoksna neina man gerai susidraugauti, nors tu ką g.gif

thumbup.gif thumbup.gif aš irgi norėčiau taip pabandyti,bet neturiu nei to burbulinio celofano,nei bambukinių užuolaidų g.gif
o sluoksna irgi manęs nemyli doh.gif
QUOTE(larina @ 2007 01 15, 11:56)
As tai veliu su paciu pigiausiu indu plovikliu. jis labai neputoja. Dar veliu ir su ukisku, bet as ukiska perku su citrinu kvapu, tai ne taip smirda.

reiks pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
As tai veliu su indu plovikliu. Tik aisku ne Fairy, nes jis labai rankas eda. Pur balsam indu ploviklis man superinis!!!! Ir gaminukai po to kvepia skaniai.
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 15, 11:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
blink.gif reiks ir man eit ūkiško ieškot doh.gif bet kad jis baisiai smirdi,kaip paskui karoliai smirdės,o su dušo žele suvelti kvepia bigsmile.gif

Tai kad ir ūkiško visokio būna mirksiukas.gif Aš perku tokį, kuris skirtas skalbti vaikiškiems drabužėliams. O jo kvapas nebjaurus, toks švelnus bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2007 01 15, 13:18]
thumbup.gif thumbup.gif aš irgi norėčiau taip pabandyti,bet neturiu nei to burbulinio celofano,nei bambukinių užuolaidų g.gif
o sluoksna irgi manęs nemyli doh.gif

Bambukiniu uzuolaidu i JYSK, serveteliu i Maxima, burbulinio celofano Senukuose sodo darzo skyriuje, viska ten radau. biggrin.gif
Na bet jau piktumas cia kai kuriu rasanciu, apie veltini ir velima paskutiniuose puslapiuose beveik nera( o tema velimui, o ne kolionem), gal taikos reiktu? smile.gif
O "kauke" maciau ir kitoj temoj ne del veltinio ji susikure nika. 4u.gif
Atsakyti
dėl burbulinės plėvelės, pirkau senukuose 6dienį. 1,20 m pločio 1 metro kaina 1.90 Lt. atmatuoja kiek reik iš rulono. "banginyje" ta plėvelė buvo prie sodo prekių įvairių, kartu su agroplėvelėm ir t.t.
Atsakyti
Sveikos, moteros,
Šiandieną nuvažiavau aplankyti "Auksinės avies", bet pirmadieniais nedirba, pasirodo biggrin.gif
Pamačiau ant durų užrašą, jog organizuojami veltinio kursai. Gal žinote, kas juos veda???Šiaip įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 15, 12:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
blink.gif reiks ir man eit ūkiško ieškot doh.gif bet kad jis baisiai smirdi,kaip paskui karoliai smirdės,o su dušo žele suvelti kvepia bigsmile.gif

o tai galima suveltus veltinukus pakvepinti wink.gif as pvz esu prisidariusi tokiu bumbuliuku, prisikabinus namie ir ant ju vis uzlasinu eterinio aliejaus - ir turiu labai gera namu oro gaivikli biggrin.gif vilna ilgai islaiko kvapa i rpo biski skleidziasi tas eteris ax.gif
o karolius tai negriekas ir savo megstamais kvepalais pakvepinti smile.gif
Atsakyti
biskiukas meiles ant sparneliu user posted image
user posted image
radau namie magnetuku, sukarpiau ir pritaikiau hihihi.gif vaikas be demesio, uztat saldytuvas papuostas hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 15 sausio 2007 - 13:32
QUOTE(linada @ 2007 01 15, 14:32)
biskiukas meiles ant sparneliu

radau namie magnetuku, sukarpiau ir pritaikiau hihihi.gif vaikas be demesio, uztat saldytuvas papuostas hihihi.gif

Simpatiška širdukė mirksiukas.gif
Maniškia net iš tolo prie veltinio neprileidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 15, 13:39)
Simpatiška širdukė mirksiukas.gif
Maniškia net iš tolo prie veltinio neprileidžia doh.gif

maniskis irgi praktiskai ne, bet kartais as tieiog begalo nooooriu biggrin.gif
Atsakyti
As tai irgi veliu tik tada, kai vaikai sumiega....
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 01 15, 12:23)
As tai veliu su indu plovikliu. Tik aisku ne Fairy, nes jis labai rankas eda. Pur balsam indu ploviklis man superinis!!!! Ir gaminukai po to kvepia skaniai.
bigsmile.gif

man jis irgi thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(pavonija @ 2007 01 15, 12:32)

Bambukiniu uzuolaidu i JYSK, serveteliu i Maxima, burbulinio celofano Senukuose sodo darzo skyriuje, viska ten radau. biggrin.gif

lėksiu ir aš į senukus bumbuluotos plėvelės ieškoti bigsmile.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 01 15, 13:03)
dėl burbulinės plėvelės, pirkau senukuose 6dienį. 1,20 m pločio 1 metro kaina 1.90 Lt. atmatuoja kiek reik iš rulono. "banginyje" ta plėvelė buvo prie sodo prekių įvairių, kartu su agroplėvelėm ir t.t.

ačiū mirksiukas.gif

man su ūkišku visai net nelipo g.gif doh.gif doh.gif kol suvėliau,tai prasikeikiau blink.gif aš tą dešrigalį rutuliavau,bet jau taip sunkiai,kažko nelipo visai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 15 sausio 2007 - 13:50