Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(DOSETH @ 2007 01 15, 09:50)

Dar galima nusipirkti medžiagos ir pačiom išsikarpyti. 4u.gif

O Lietuvoj veltinio medžiagos yra pirkti? Jei taip, tai kur?
Atsakyti

Mėlynoji gėlė
user posted image
čia kad matytųsi koks dydis ax.gif
user posted image
Morkinė gėlė
user posted image
user posted image

upps baigi iš proto išvaryti cool.gif
Atsakyti
[quote=uups,2007 01 15, 11:23]
LT jauciu, nelabai gausi g.gif nebent Doseth turi tongue.gif
as vokietijoj perku rolleyes.gif

hmm....internetu galbut galima nusipirkt g.gif

Na, gauti galima jei labai prisireikia. tongue.gif
Tiesiog nezinojau kad tamsta Vokietijoje randiesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 15, 08:32)
upps baigi iš proto išvaryti cool.gif

ash jau pati baigiu isheit doh.gif ...vilna ishneshiau i rusi, kad netrukdytu dekupazhui ir fimo doh.gif bet paziurineju cia...paziurineju...ir jauciu, eisiu ash jos vel atsiprashyt hihihi.gif

QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 15, 08:32)
Na, gauti galima jei labai prisireikia. tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.ideen.com/
http://stores.ebay.d...QsclZQ2d1QQtZkm
Atsakyti
Paskaitinėju veltinio peripetijas, akis į grožius paganau, net kursuose išmokau kamuoliukus suvelti. Smagu su jumis ax.gif

Akys užkliuvo už šios nekaltutės žinutės blink.gif

QUOTE(saullute @ 2007 01 14, 17:39)
Reikia tik atitaikyti muila ir muilo kieki ir tada per max pora minuciu susisuka... nu jeigu laabai didelis ir kietas, tai kokias 4-5 min.

Vakar čiupau ūkišką muilą ir per savo laiko limitą sukočiojau keturis kamuoliukus thumbup.gif . Geriau vėliau negu niekad išmokti velti kamuoliukus doh.gif rolleyes.gif
Toks azartas pagavo smile.gif Maži pradedančiosios džiaugsmai... lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(disi @ 2007 01 14, 23:17)
Na va, vienos velia, kitos barasi (gal jau nuvėlė?).Kiekvienam savo ax.gif
Išdrįsiu ir aš savo pirmuosius darbelius pasirodyti. smile.gif
user posted image

Jei smalsu, daugiau darbelių rasite čia:
http://www.flickr.co...57594431403534/

Disi - labai gražūs darbeliai thumbup.gif

QUOTE(Minesota @ 2007 01 15, 09:03)
Ačiū už kritiką.  Sutinku, kad panašūs į Divos drinks_cheers.gif .  Bet tokių spalvų labai norėjau, kad pilką dieną praskaidrintų.  Taigi, išėjo kaip išėjo.  Faina, kad rėži ką galvoji, o ne "ach ach kaip gražu".  Beje, pati po namus su jom trepsėsiu, nekomerciniais tikslais nuvėliau.
Sraigute, tau AŽ parašysiu, kai laisvą minutę ištaikysiu.  Gana čia ginčų ir apsikandžiojimų, iš tikrųjų.

Labai faini batukai biggrin.gif O aš nesutinku,kad čia Divos batukų kopija schmoll.gif Ką-jeigu ryškias spalvas panaudojai,tai jau ir kopijuoji? Ir forma visai ne tokia,Minesotos - tokie žemesni,plokštesni, tarsi ant kurpaliaus džiovinti.Vienu žodžiu-dailūs, individualūs, nuotaikingi thumbup.gif

O dėl tų barnių - tai jooooooooooooooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir tas fabrikas sau reklamą darosi keistais būdais g.gif O dvi naujokės - kauke ir meshis - tai įtartinos man pasirodė cool.gif Te atleidžia jos man,jei klystu ax.gif
Atsakyti
sakiau neberasysiu ta tema, bet kad jau prasidejo kaltinimai, tai blink.gif jei Doseth turi su kazkuo asmeniniu problemu, tai tegu su jais asmeniskai ir aiskinasi, nereikia cia visu piktu zodziu ant manes nurasyti blink.gif as ka norejau pasakyt, pati ir pasakiau. o kad su tokiu liezuviu moteris isigyja ant ja burnojanciu, tai nenuostabu, bet as nesiruosiu uz visas atsakineti. tai ka, jei jau kas kada pasakys ka ant Doseth, tai jau as??
ir isvis burbula isputet is nieko. visu pirma su tom visu zinuciu paieskom blink.gif na ir ka, radot apie kontaktus ir apie tai, kad vilna buvo savom merginom. va man tik labai gaila pries savas merginas, kad visi detektyvai lindo i ju tema ir skaite asmeniskas zinutes..
jei as nerasau cia viesai apie savo asmeninius kontaktus, reiskias nenoriu, kad cia manes visi klausineti, uzsakinetu ir tt. as sau forume noriu ramiai gyventi, be jusu intrigu. o vilnos klausimais yra kiti kontaktai, jais ir kreipkites. o tai cia dabar vaiku darzelis atsidare - pazaiskime detektyvus. doh.gif
bent jau toks pliusas, kad Doseth pasidare labai paslaugi ir atsako i visus techninius ir ne tik klausimus biggrin.gif
ir dar del vilneles, ko tik nesake Doseth - ir kad lietuviska, ir kad tokio plonumo nera, o galiausiai paaiskejo, kad pati ten perka. Tai kam reikejo pusti toki burbula?
Ir isvis labai nesmagi cia atmosfera, ne taip, kkaip kituose rankdarbiuose - mezgime, siuvinejime ir t.t. unsure.gif ir kam tai? pavydas? na, baikit, merginos, jau tiesiog juokinga kaip viskas bobiska cia pasidare. viskas, baigiu sita tema, neturiu ka daugiau pasakyti. o ka noriu, sakau pati, man uz jokiu kaukiu sleptis nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 15, 10:45)
ash jau pati baigiu isheit doh.gif ...vilna ishneshiau i rusi, kad netrukdytu dekupazhui ir fimo doh.gif  bet paziurineju cia...paziurineju...ir jauciu, eisiu ash jos vel atsiprashyt hihihi.gif
drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(krivai @ 2007 01 15, 10:48)

Akys užkliuvo už šios nekaltutės žinutės  blink.gif
Vakar čiupau ūkišką muilą ir per savo laiko limitą sukočiojau keturis kamuoliukus  thumbup.gif . Geriau vėliau negu niekad išmokti velti kamuoliukus  doh.gif  rolleyes.gif
Toks azartas pagavo  smile.gif  Maži pradedančiosios džiaugsmai...  lotuliukas.gif

blink.gif reiks ir man eit ūkiško ieškot doh.gif bet kad jis baisiai smirdi,kaip paskui karoliai smirdės,o su dušo žele suvelti kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 15, 11:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
blink.gif reiks ir man eit ūkiško ieškot doh.gif bet kad jis baisiai smirdi,kaip paskui karoliai smirdės,o su dušo žele suvelti kvepia bigsmile.gif

Pabandyk ūkiško muilo drožles.Na, jos bent neturi to bjauraus kvapo, netgi,sakyčiau, šiokį tokį visai nieko(na labai aš jau čia kvapą gerai apibūdinau) biggrin.gif g.gif
Įkeliu vakar dienos darytą šaliką. Tik su ta sluoksna neina man gerai susidraugauti, nors tu ką g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 15, 11:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As tai veliu su paciu pigiausiu indu plovikliu. jis labai neputoja. Dar veliu ir su ukisku, bet as ukiska perku su citrinu kvapu, tai ne taip smirda.
Atsakyti
Jau rašiau yra IKI pardotuvėj Glicerininis muilas APTA 200g Geranriškas rankom, bekvapis.
Čia yra apie lateksus, kietiklius, muilus ir daug visokio gero.
http://www.kartehuse...uct_search.aspx
Avių neauginu, viską perku iš įvairių fabrikų ir pardotuvių mirksiukas.gif
Atsakyti