Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(VITA_V @ 2007 01 14, 22:09)
iki siol nesupratei kieno puslapis? mirksiukas.gif http://www.supermama...?...t&p=7351824

Supratau, bet nesupratau kodel reike slapstytis. Saugo kai kokia karine paslapti doh.gif Va todel ir atrodo labai nepatikimai....
Atsakyti
Vaje, kiek čia gražumų thumbup.gif

Minesota, liuks batukai thumbup.gif, ir nejokia kopija, tik tos spalvos Divą primena mirksiukas.gif

Nneringa, fantastiškas šalis ir gėlė fantastiška thumbup.gif, labai tau tinka wub.gif

O mano skalbiankinis bandymas išėjo labai neblogas, rankos liko sveikos thumbup.gif. Tiesa, karoliukai nekieti, bet man tokie net labiau patinka smile.gif

O jau kad kai kuriso labai mėgsta pasikandžiot, tai aš jau seniai pastebėjau, betgi visokių yr, visokių reik cool.gif. Ir man noras kyla, bet parašau ir ištrinu, matyt nekonfliktiškas žmogus esmi unsure.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(larina @ 2007 01 14, 22:13)
Supratau, bet nesupratau kodel reike slapstytis. Saugo kai kokia karine paslapti doh.gif Va todel ir atrodo labai nepatikimai....

nieko nepatikimo nematau, nors nesu pirkus ir nesu susijus
juk reklama draudžiama, o kelius praskint tai reikia kažkaip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 14, 22:52)
Vaje, kiek čia gražumų thumbup.gif

Minesota, liuks batukai thumbup.gif, ir nejokia kopija, tik tos spalvos  Divą primena mirksiukas.gif

Nneringa, fantastiškas šalis ir gėlė fantastiška thumbup.gif, labai tau tinka wub.gif

O mano skalbiankinis bandymas išėjo labai neblogas, rankos liko sveikos thumbup.gif. Tiesa, karoliukai nekieti, bet man tokie net labiau patinka smile.gif

O jau kad kai kuriso labai mėgsta pasikandžiot, tai aš jau seniai pastebėjau, betgi visokių yr, visokių reik cool.gif. Ir man noras kyla, bet parašau ir ištrinu, matyt nekonfliktiškas žmogus esmi unsure.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
nieko nepatikimo nematau, nors nesu pirkus ir nesu susijus
juk reklama draudžiama, o kelius praskint tai reikia kažkaip cool.gif

Tai jei tu turi savo puslapi, tai kodel jame jokios informacijos nera. As nekalbu apie reklma siam puslapy. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar aš? Aš neturiu jokio puslapio unsure.gif . O gal turiu mastau.gif, bet tada aš apie jį nieko nežinau unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 14, 23:10)
Ar aš? Aš neturiu jokio puslapio unsure.gif . O gal turiu mastau.gif, bet tada aš apie jį nieko nežinau unsure.gif lotuliukas.gif

Ne ne... Ne taip mane supratai. Norejau pasakyti jei "kazkoks" zmogus turi.
Atsakyti
Tai ir aš iš pradžių taip pagalvojau, o pasku susimasčiau, avrdug mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 14, 23:13)
Tai ir aš iš pradžių taip pagalvojau, o pasku susimasčiau, avrdug mastau.gif lotuliukas.gif

Va taip gali ir zmogu apdergti doh.gif
Atsakyti
Na va, vienos velia, kitos barasi (gal jau nuvėlė?).Kiekvienam savo ax.gif
Išdrįsiu ir aš savo pirmuosius darbelius pasirodyti. smile.gif
user posted image

Jei smalsu, daugiau darbelių rasite čia:
http://www.flickr.co...57594431403534/
Atsakyti
Disi, labai grazus darbai thumbup.gif
Atsakyti

Tas kaakiu... Meshas gal net jos vyras lotuliukas.gif vilkės išgalvotas ir vilkės puslapis ale fabrikas mirksiukas.gif
Teisybė niekam nepatinka.

Daug ištryniau lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2007 01 14, 23:24)
Disi, labai grazus darbai thumbup.gif

Ačiūkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2007 01 15, 00:17)
Na va, vienos velia, kitos barasi (gal jau nuvėlė?).Kiekvienam savo ax.gif
Išdrįsiu ir aš savo pirmuosius darbelius pasirodyti. smile.gif
user posted image

Jei smalsu, daugiau darbelių rasite čia:
http://www.flickr.co...57594431403534/

Kad aš čia tai pareikšiu savo nuomonę g.gif galiu lotuliukas.gif
Bordo ir žalia gėlytė thumbup.gif
Šalis gan įdomiai žiūrisi, ta prasme naujoviškesnis, nematytas mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa per tuos malonius pokalbius pamiršau paskyti.
IKI parduotuvėj yra glicerininio muilo APTA kain.1.99 200g
Sudėtis lygtai geranoriška ranku odai. Muilas neįpakuotas, baltas.

Dabar lendu pasimuilindama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 14 sausio 2007 - 23:34