Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(Minesota @ 2007 01 14, 17:54)
Pasirodysiu savo bačiukus  ax.gif 

o as pakritikuosiu,- nu viens prie vieno Divos batai.... ne tai, kad Divos blogi lotuliukas.gif bet smagiau, kai atskiri braizha.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nneringa @ 2007 01 14, 21:10)

čia bandžiau šalį velt  blush2.gif
user posted image
user posted image :

labai grazus salis thumbup.gif

QUOTE(maziux2 @ 2007 01 14, 21:33)
pirmieji mano veltinio darbai 4u.gif  blush2.gif  ax.gif

labai skoningi, tvarkingi darbeliai thumbup.gif man su perlais labai patiko ax.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 14, 21:33)
wub.gif  wub.gif  wub.gif koks šalis gražus thumbup.gif  thumbup.gif
gal gali tpkartoti tą vilnos adresiuką,labai tingiu atgal skaityti blush2.gif

ar vilnosfabrikas.googlepages.com ?

QUOTE(DOSETH @ 2007 01 14, 21:53)
nono.gif Nesigėdyk paskaičius čia

http://www.supermama...?...e=posts&hl=

matosi kad akciju turi biggrin.gif

ir netingi po kitu zinutes kuistis? biggrin.gif jei butum skaicius normaliai, tai butum perskaicius, kad sneka buvo apie turimus kontaktus, iki akciju dar man toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 14, 22:06)
labai grazus salis  thumbup.gif
labai skoningi, tvarkingi darbeliai  thumbup.gif man su perlais labai patiko  ax.gif
ir netingi po kitu zinutes kuistis?  biggrin.gif jei butum skaicius normaliai, tai butum perskaicius, kad sneka buvo apie turimus kontaktus,  iki akciju dar man toli  biggrin.gif

Ir meshis nepatingėjo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2007 01 14, 21:16)
man ne vieni auskarai verti ant zilkutes piestu nestovi wink.gif  atvirksciai, yra lankstus. jie tam tikrais atvejais netgi patogesni nei verti ant vinuciu. tik su vinutenm paprasciau dirbti, auskariukas atrodo kur kas dailesnis, ir su uzbaigimu, pritvirtinimu nereikia sukti galvos wink.gif

Kuriuos dariau su valu, teko perdaryti.
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 14, 22:09)
Ir meshis nepatingėjo mirksiukas.gif
Papildyta:
Kuriuos dariau su valu, teko perdaryti.

Ačiū pritarusioms, ir aišku apkakavusioms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 14, 21:06)

4u.gif ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 01 14, 22:03)
o as pakritikuosiu,- nu viens prie vieno Divos batai.... ne tai, kad Divos blogi lotuliukas.gif  bet smagiau, kai atskiri braizha.... unsure.gif

drinks_cheers.gif
O kažkas kalbėjo apie non-copy lotuliukas.gif lotuliukas.gif
...bet batukai dailūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi mergiotės, galvojau ką gero prirašėt, o jūs kaip visad - kandžiojatės lotuliukas.gif

Žiekit, turiu į jumi klausimą. Bandžiau gi pagaliau ir aš pavelt ant medžiagos. Pavyko gal ir neblogai, bet va turiu klausimėlį. Mačiau galerijoj šalį, tai ten tokie tobulai gražūs ploteliai palikti neužvelti - pvz. ovalūs ar apvalūs.
Tai ten į tą vietą kažką deda, kad neužsiveltų ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 01 14, 22:34)
Oi mergiotės, galvojau ką gero prirašėt, o jūs kaip visad - kandžiojatės  lotuliukas.gif

Žiekit, turiu į jumi klausimą. Bandžiau gi pagaliau ir aš pavelt ant medžiagos. Pavyko gal ir neblogai, bet va turiu klausimėlį. Mačiau galerijoj šalį, tai ten tokie tobulai gražūs ploteliai palikti neužvelti - pvz. ovalūs ar apvalūs.
Tai ten į tą vietą kažką deda, kad neužsiveltų ar kaip?  g.gif

Kandi ir beveik paslaugi mirksiukas.gif

Yra tokios veltos formelės jas deda ir privelia. Galima pačioms pasidaryti mirksiukas.gif
O kad palikti tuščius, visą apklojus iškirpti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 14 sausio 2007 - 21:46
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 14, 21:45)
Man irgi "nestovi" blink.gif  lotuliukas.gif , viskas su jais ok ax.gif
Papildyta:

Kaip pirmi darbai, tikrai puikiai, dailiai padaryta....... mirksiukas.gif
Papildyta:
Prašome labai nesupykti, bet berods lietuviškai yra "segė", o ne "sagė", nuo žodžio "segėti" ax.gif  4u.gif

man "sege"labai negraziai skamba. biggrin.gif nors ir ne lietuviska,bet "sage" geriau biggrin.gif
Atsakyti
Ikisiu ir as savo trigrasi. Man tai nei gaila, nei ka, kad atsirado toks puslapelis kaip vilnos fabrikas, bet tik labai keista, kad joks zmogus neprisiima jo sau. O ten nera nei kontaktu, nei pavardziu, nei adresu. Nu nieko. Tai kazka tokio darai tai ko bijoti ir slapstytis?
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 14, 21:55)
Ikisiu ir as savo trigrasi. Man tai nei gaila, nei ka, kad atsirado toks puslapelis kaip vilnos fabrikas, bet tik labai keista, kad joks zmogus neprisiima jo sau. O ten nera nei kontaktu, nei pavardziu, nei adresu. Nu nieko. Tai kazka tokio darai tai ko bijoti ir slapstytis?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ir baikit bartis, kandžiotis ir visaip kitaip vienos kitas į šuns dienas dėti nono.gif nono.gif nono.gif . Kam kur patogu, kam kur labiau patinka, kur vilnelė išdandyta ar norite išbandyti, kur spalvų pasirinkimas didesnis ir kt. - ten ir pirkite mirksiukas.gif 4u.gif .

O darbukai šiandieniniai, tai thumbup.gif wub.gif . Na jei būtumėt daugiau šiandien vėlusios, o nesibarusios lotuliukas.gif , tai ir darbelių daugiau būtume sulaukusios ir akis paganyt turėtumėm kur rolleyes.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 14, 14:13)
Merginos, o is jusu dauguma gavo zinute is VILNOS FABRIKO?

apie koki cia "fabrika "vis kalbat,jau net idomu pasidare
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 14, 21:55)

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 14 sausio 2007 - 22:15