Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(saullute @ 2007 01 14, 19:23)
As sluoksna su Avon duso zele veliu  lotuliukas.gif , prausimuisi nelabai tiko, tai velimui naudoju. O karsini su vaikisku muilu.

o tai gerai veliasi su skystais? kazkur cia kazkas rase, kad skysti muilai netinka unsure.gif as tai bandziau tik su nivea ar kokiu ten skystu muilu, tai labai ilgai velesi g.gif bet tai galvoju gal del to, kas jis su kremu kazkokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 14, 18:31)
o tai gerai veliasi su skystais? kazkur cia kazkas rase, kad skysti muilai netinka  unsure.gif as tai bandziau tik su nivea ar kokiu ten skystu muilu, tai labai ilgai velesi  g.gif bet tai galvoju gal del to, kas jis su kremu kazkokiu  biggrin.gif

As bandziau su palmolive, fa ir dar pora, tai ilgai velesi, o va su avon senses duso zele(cia truputi reklamos avon'ui pavariau lotuliukas.gif ) - gerai. Ne visi muilai dar ir tinka... Aisku, rankoms nelabai patinka ilgai pavelus, bet ka padarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 14, 18:21)
siaip skaiciau, kad su ukiniu greiciausiai susivelia, bet tai kad rankos kencia.. siaip as linea su medetkom turiu, nu gal nepagreitina to velimo, bet rankas tai visai tausoja

fui, man ūkiškas nelabai patinka doh.gif
gal susidraugausim smile.gif

QUOTE(saullute @ 2007 01 14, 18:23)
As sluoksna su Avon duso zele veliu  lotuliukas.gif , prausimuisi nelabai tiko, tai velimui naudoju. O karsini su vaikisku muilu.

geras lotuliukas.gif

reikės pasitaikius progai išbandyt unsure.gif
Atsakyti
man geriausiai vėlėsi su Body Shop dušo žele, antroj vietoj su Tindi vaikišku šampūnu... išbandžiau įvairias dušo želes ir šampūnus kiek namie buvo, tačiau tokio efekto kaip su Body Shop nebuvo blush2.gif na fairy nesiryžtu bandyt, man ir po indų plovimo su juo negerai žiema su oda būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 14, 18:12)
7 žinutės neprastai pasirodei.  tongue.gif  Ir kurti moki mirksiukas.gif

O dėl paletės tai tiesa, nes aš perku iš ten mirksiukas.gif  ir ten kur kitos nuotraukytės tai pat tongue.gif

matyt šuniškas tavo gyvenimas bash.gif , kad taip kramtaisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir stovi , matyt, ne taip stipriai, kad taip kitas kritikuoji aggressive.gif
Atsakyti
4u.gif
Oj sveikos, merginos:)))

Tai bent pridiskutavot:)))))
as parasiau vilnos fabrikui maila- tai rase kad pas juos aukstos kokybes komercine vilna tinkama slapiam ir sausam velimui. Nagi pabandysim ir paziuresim:) O gal is tikro:))palete nebloga tikrai:)

O siaip tai vakar maciau kad musu skyreli skaite narys naujokas niku vilnos fabrikas.. tai ko cia veltui diskutuoti- galgi jis pats parasys mums kokia ten vilna ir is kur.

smile.gif
O konkurencija visad yra gerai:)) drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man tai karsinys visai nepatinka, o sluoksna, tai as isimylejau wub.gif

Nesibarkite, nes kiekviena is musu skirtinga ir kiekviena kaip nori ir ka nori kalba.
Atsakyti
ei, nesipykit schmoll.gif
negražu tiesiog.... ir nemalonu skaityti veltinio forumą, kuriame vieni ant kitų deda schmoll.gif ne tam čia susirinkom schmoll.gif
praeis laiko ir paaiškės, pas ką gera vilną, pas ką bloga ir t.t. geriausiai parodo viską laikas.
Atsakyti
dabar paskaiciau ju forma tai ten raso kad palete yra is tiekoju o vilna veza is Vokietijos.... 4u.gif beje tik siandien pamaciau kad ten atsirado ivairiausiu spalvu (pereinanciu maisytu ir t.t.) na o jei jau bandet ir sakot kad gerai veliasi vilna tai isvis super thumbup.gif beje tame saite rasoma ir apie alyvuogiu muila velimui... g.gif ot kutvela
daris Kretos buvau parsivezus ir nenaudoju... reikes ismegint drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke @ 2007 01 14, 19:46)
matyt šuniškas tavo gyvenimas bash.gif , kad taip kramtaisi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ir stovi , matyt, ne taip stipriai, kad taip kitas kritikuoji aggressive.gif

hmm- man rodos asmeniskai kandziosi galima ir per az. Ypac pasislepusiems po kauke. Kazkaip labai jau negrazu anonimiskai "varyti". O del Doseth- parodyk ka nors graziau negu kad ji daro- leisim ir tau kritikuoti..smile.gif

o del muilu- man tai su visokiais veliasi.. o jei jau nesivelia- tai nesivelia su jokiu muilu..
smile.gif))
Atsakyti
g.gif įlindau darbais pasigrožėti...o čia pešatės doh.gif
verysad.gif

Atsakyti
Pasirodysiu savo bačiukus ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti