Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 14, 18:37)
seava... na ir padirbejai  thumbup.gif  man tai labai patiko balti karoliai...  wub.gif  labai graziai issiuvineta....  4u.gif  kad as tiek kantrybes tureciau  lotuliukas.gif

aciu aciu.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 14, 17:37)
gali būti,vat rutuliukus sukočioti tai labai nepavyksta cool.gif  doh.gif

Rutuliukus tik is sluoksnos kocioju smile.gif
Reikia tik atitaikyti muila ir muilo kieki ir tada per max pora minuciu susisuka... nu jeigu laabai didelis ir kietas, tai kokias 4-5 min.
Papildyta:
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 14, 17:37)
seava... na ir padirbejai  thumbup.gif  man tai labai patiko balti karoliai...  wub.gif  labai graziai issiuvineta....  4u.gif  kad as tiek kantrybes tureciau  lotuliukas.gif

Man irgi tie balti labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 01 14, 18:36)
kazkas panasaus yra ir super mamoj.tik dar moraliskai nepasiruosiau siulyt. tongue.gif
o gal zinai adresa sitos menininku svetaines?labai idomu butu pavepsot

reik paieskot blush2.gif as vasara ten buvau uzklydus, radau vaiksciodama anastasia.ru puslapy ar ju forume. ten buvo kelios panasios svetaines, bet va viena uzstrigo nes tokia profesionaliau padaryta buvo - kai kur autoriu foto buvo ideta, nikas ir visoki dirbiniai.
Atsakyti
oi, ką radau

unsure.gif verysad.gif

http://www.animalrights.lt/vilna
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 14, 17:43)
reik paieskot  blush2.gif as vasara ten buvau uzklydus, radau vaiksciodama anastasia.ru puslapy ar ju forume. ten buvo kelios panasios svetaines, bet va viena uzstrigo nes tokia profesionaliau padaryta buvo - kai kur autoriu foto buvo ideta, nikas ir visoki dirbiniai.

Iskilo vienas klausimukas - ar tik nebusi to paslaptingo Vilnos fabriko savininke? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 14, 18:52)

verysad.gif nu ir baisybes... cia gi ir pries metus mazdaug per zinias rode, kad kazkas ten kazkam byla norejo kelt, nufilmavo, kaip su avimis elgiasi australijoj, kaip jas musa suvarinedami kazkur.. kol nepamatai, tai kazkaip sunku labai patiketi, kad taip is tikro zmones elgiasi.... verysad.gif
Atsakyti
o aš surizikavau ir užsisakiau vilnos iš vilnos fabriko tongue.gif vakar gavau siuntinį ir tokios kokybės bent jau vilniuje vilnos parduotuvėse nemačiau schmoll.gif Pas Rasą ir rankdarbiai.com nepirkau, tai negaliu sakyt... blush2.gif
veliasi puikiai ir tikrai, visiškai visiškai nedažo vandens schmoll.gif
aišku pabandymui ėmiau visai nedaug, tiesiog pasibandyt thumbup.gif apakau, nes tikrai maniau, kad lietuvišką kokią prastumt bando, juolab kad kaina tokia g.gif ir paletė tikrai visiškai tokia, kaip tinklapyje thumbup.gif ta koralų spalva pribloškė bigsmile.gif tiesa, ji mane ir suviliojo užsisakyt blush2.gif kažko ant rožinės patraukė lotuliukas.gif turbūt jau reik apie dukryte galvot, pavargau nuo žydros berniuką augindama lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2007 01 14, 18:55)
Iskilo vienas klausimukas - ar tik nebusi to paslaptingo Vilnos fabriko savininke?  mirksiukas.gif

noreciau tureti ju akciju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2007 01 14, 17:39)
Reikia tik atitaikyti muila ir muilo kieki ir tada per max pora minuciu susisuka... nu jeigu laabai didelis ir kietas, tai kokias 4-5 min.

doh.gif nu blyn tai matyt aš tikrai tundra g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2007 01 14, 17:39)

o tai gal galit patarti kokį gerą muilą, nes labai jau vargstu su "Smile" sad.gif Kamuoliuką daugiau kaip 10 min kočioju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 01 14, 19:18)
o tai gal galit patarti kokį gerą muilą, nes labai jau vargstu su "Smile" sad.gif Kamuoliuką daugiau kaip 10 min kočioju doh.gif

siaip skaiciau, kad su ukiniu greiciausiai susivelia, bet tai kad rankos kencia.. siaip as linea su medetkom turiu, nu gal nepagreitina to velimo, bet rankas tai visai tausoja
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2007 01 14, 18:18)

As sluoksna su Avon duso zele veliu lotuliukas.gif , prausimuisi nelabai tiko, tai velimui naudoju. O karsini su vaikisku muilu.
Atsakyti