Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

Aš negavau, tikriausiai ir negausiu lotuliukas.gif
Girdėjau kad jų vilnelė Lietuviška mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 14 sausio 2007 - 15:32
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 14, 16:09)
Aš negavau, tikriausiai ir negausiu lotuliukas.gif
Girdėjau kad jų vilnelė Lietuviška mirksiukas.gif

Tai merino vilna iš kokių avių???Lietuviškų? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 14, 16:42)
Tai merino vilna iš kokių avių???Lietuviškų? blink.gif  blink.gif

nesikabinėk prie manes ax.gif biggrin.gif

Kai nusipirksit ir pamatysit ax.gif Kelmėj kokios vilnos?
Nenoriu skleisti čia erezijų, laikas parodys mirksiukas.gif

Atsakyti
Vat įdomu kodėl Vilnos fabrikas nesukuria savo paletės, ir neįkelia savo nuotraukų?
O vagia svetimas. blink.gif
Ir tai kad aš užklausiau jų sukurtame forume, buvo žaibiškai ištrinta.
Teisybė akis bado ax.gif
Atsakyti
nu kazkas tai ten netaip g.gif
Atsakyti
nu blyn neišlaikiau, Doseth savam stiliuj erezijas ant visu varo lotuliukas.gif kažin kaip ten lietuviška vilna ir pavogta paletė? tikiausiai gera vilną tik Doseth ir parduoda lotuliukas.gif pasigėdintum, moterie - kiba biznis kenčia, kad tai tau netinka, kad merginos savo veltinukus pigiau nei tu parduoda, nei tau Kelmės, nei tau rankdarbių vilna, nei dabar vlnos fabriko netinka lotuliukas.gif nei tau Gudra, nei jos kursai, nei tai, kad jas vedančios merginos iš supermamos - netinka. tikriausiai tu viena ant viso pasaulio tokia veltinio bamba lotuliukas.gif atsiprašau, perskaičiau visas temas nuo pradžios iki galo, po truputį mokaus velt, bet tokiu kaip doseth intrigos čia akis bado nuo pat pirmu temų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 14, 17:10)
nesikabinėk prie manes ax.gif  biggrin.gif

Kai nusipirksit ir pamatysit ax.gif  Kelmėj kokios vilnos?
Nenoriu skleisti čia erezijų, laikas parodys mirksiukas.gif

Nesikabinėju, net nemaniau...
Na, nuo tų intrigų tikrai neikam negeriau. O veltinio virusas išties sparčiai plinta, ir vargu, ar pavyks jį sustabdyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif .....Skeipų kolkas niekas neišrado lotuliukas.gif
O vilna kur bepirkau: rankdarbiuose, pas Ras ar dar kur, sluoksna puiki buvo, karšinys - t.p. Jokių pretenzijų mirksiukas.gif
Atsakyti
rankdarbiai.com tikrai gera vilna... neturiu jokiu nusiskundimu... 4u.gif na o kelmej kazkas ( lliktai Gudra) sake kad tikrai prasta vilna... slapiai nesivelianti... g.gif
Atsakyti
sakykit o kas jums geriau karšinys ar sluoksna g.gif
man tai karšinys,nes su sluoksna niekaip nesusidraugauju doh.gif nu nelimpa man jinai nors tu ką doh.gif
Atsakyti
tai riejates? wink.gif kadangi vilna esu pirkus daug kur, tai galiu pasakyti - abc vilna sluoksna man faina, veliasi gerai, karsinys papuole prastas, rankdarbiu vilna gerai veliasi, viskas gerai, tik kai kurios spalvos dazo, is kursu mokytojos vilna kaune irgi gerai veliasi, patinka, is vilnos fabriko irgi gerai veliasi, nedazo. kaip pirkau is visu situ tasku, taip ir pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 14, 17:59)
sakykit o kas jums geriau  karšinys ar sluoksna g.gif
man tai karšinys,nes su sluoksna niekaip nesusidraugauju doh.gif nu nelimpa man jinai nors tu ką doh.gif

Jo, ji subtili...bet kai įpranti, susidraugauji su ja - super duper, tokia švelni, pasakiška tiesiog mirksiukas.gif
Tikrai greit susivelia, malonu dirbt ax.gif

Gal jau -n kartų buvo aiškinta, bet iš kur ta merino vilna??
Tuojau įlįsiu į google'ą ir pažiūrėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 14, 17:59)
sakykit o kas jums geriau  karšinys ar sluoksna g.gif

man tai sluoksna ax.gif labai gerai sulimpa, su karsiniu daugiau vargo ir ne viska taip galiu isklot, kaip noriu, o su sluoksna be problemu ax.gif
Atsakyti