Aš negavau, tikriausiai ir negausiu
Girdėjau kad jų vilnelė Lietuviška
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 14, 16:09)
Tai merino vilna iš kokių avių???Lietuviškų?
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 14, 16:42)
Tai merino vilna iš kokių avių???Lietuviškų?
nesikabinėk prie manes
Kai nusipirksit ir pamatysit Kelmėj kokios vilnos?
Nenoriu skleisti čia erezijų, laikas parodys
Vat įdomu kodėl Vilnos fabrikas nesukuria savo paletės, ir neįkelia savo nuotraukų?
O vagia svetimas.
Ir tai kad aš užklausiau jų sukurtame forume, buvo žaibiškai ištrinta.
Teisybė akis bado
O vagia svetimas.
Ir tai kad aš užklausiau jų sukurtame forume, buvo žaibiškai ištrinta.
Teisybė akis bado
nu kazkas tai ten netaip
nu blyn neišlaikiau, Doseth savam stiliuj erezijas ant visu varo kažin kaip ten lietuviška vilna ir pavogta paletė? tikiausiai gera vilną tik Doseth ir parduoda pasigėdintum, moterie - kiba biznis kenčia, kad tai tau netinka, kad merginos savo veltinukus pigiau nei tu parduoda, nei tau Kelmės, nei tau rankdarbių vilna, nei dabar vlnos fabriko netinka nei tau Gudra, nei jos kursai, nei tai, kad jas vedančios merginos iš supermamos - netinka. tikriausiai tu viena ant viso pasaulio tokia veltinio bamba atsiprašau, perskaičiau visas temas nuo pradžios iki galo, po truputį mokaus velt, bet tokiu kaip doseth intrigos čia akis bado nuo pat pirmu temų
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 14, 17:10)
nesikabinėk prie manes
Nesikabinėju, net nemaniau...
Na, nuo tų intrigų tikrai neikam negeriau. O veltinio virusas išties sparčiai plinta, ir vargu, ar pavyks jį sustabdyti .....Skeipų kolkas niekas neišrado
O vilna kur bepirkau: rankdarbiuose, pas Ras ar dar kur, sluoksna puiki buvo, karšinys - t.p. Jokių pretenzijų
rankdarbiai.com tikrai gera vilna... neturiu jokiu nusiskundimu... na o kelmej kazkas ( lliktai Gudra) sake kad tikrai prasta vilna... slapiai nesivelianti...
tai riejates? kadangi vilna esu pirkus daug kur, tai galiu pasakyti - abc vilna sluoksna man faina, veliasi gerai, karsinys papuole prastas, rankdarbiu vilna gerai veliasi, viskas gerai, tik kai kurios spalvos dazo, is kursu mokytojos vilna kaune irgi gerai veliasi, patinka, is vilnos fabriko irgi gerai veliasi, nedazo. kaip pirkau is visu situ tasku, taip ir pirksiu
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 14, 17:59)
sakykit o kas jums geriau karšinys ar sluoksna
man tai karšinys,nes su sluoksna niekaip nesusidraugauju nu nelimpa man jinai nors tu ką
man tai karšinys,nes su sluoksna niekaip nesusidraugauju nu nelimpa man jinai nors tu ką
Jo, ji subtili...bet kai įpranti, susidraugauji su ja - super duper, tokia švelni, pasakiška tiesiog
Tikrai greit susivelia, malonu dirbt
Gal jau -n kartų buvo aiškinta, bet iš kur ta merino vilna??
Tuojau įlįsiu į google'ą ir pažiūrėsiu
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 01 14, 17:59)
sakykit o kas jums geriau karšinys ar sluoksna
man tai sluoksna labai gerai sulimpa, su karsiniu daugiau vargo ir ne viska taip galiu isklot, kaip noriu, o su sluoksna be problemu