Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

QUOTE(adrija12 @ 2007 01 12, 20:38)
Labas merginos. As tiek jusu puslapius vartau, kad atrodo ir nedalyvaudama jus jau pazystu. rolleyes.gif Cia tiek daug geru dalyku doh.gif Nori nenori pradedi kazka daryt mirksiukas.gif As nezinau , buvo ta nuoroda ar ne, bet netycia kazkur radau nepaprastai daug graziu, nu ir jusu sugebejimams vertu dalyku bigsmile.gif

http://www.fainumas....s(Veltinis).htm

Atsiprasau, jei ta nuoroda buvo, jeigu kartojuos 4u.gif

Geras puslapis. Aciu kad idejei. As jo dar nebuvau macius. thumbup.gif
Atsakyti
na gerai... buvau atsigavus ir nuejau vel velti ranknos.... na si karta neperplyso per puse bet kazkaip tie galai kur turejo buti nesuvelti nuo visos rankenos sukinejimo apsivele verysad.gif tai dabar nelabai zinau ar ar gerai prisivels rankena prie tasytes... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Manaska @ 2007 01 13, 17:34)
as tai kai pradedanti...tai man siandien rankas skauda  unsure.gif  per vakar diena 15 karoliuku padariau  rolleyes.gif  nu kaip patiko  bigsmile.gif tik galetu ranku neskaudet  cool.gif

Man po pirmuju velimo vakaru is viso visa kuna kita ryta skaudedavo, atrodydavo, kad praeita diena koki sunku fizini darba dirbusi buciau...Pasirodo, velimas kaip ir mankstele kokia gaunasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 13, 18:46)
na gerai... buvau atsigavus ir nuejau vel velti ranknos.... na si karta neperplyso per puse bet kazkaip tie galai kur turejo buti nesuvelti nuo visos rankenos sukinejimo apsivele  verysad.gif  tai dabar nelabai zinau ar  ar gerai prisivels rankena prie tasytes...  verysad.gif

Pirma prisivelk rakenas prie rankines, per užuolaidėle.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 13, 17:49)
Pirma prisivelk rakenas prie rankines, per užuolaidėle.

apziurejau tavo darbelius
swoon.gif as be zodziu ....nu labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus biggrin.gif dėl auskarų užbaigimo, daugmaž aišku. Nors aš ne vilnietė, bet bent jau žinosius kokių priemonių ieškoti, o tai neįsivaizdavau, kad yra tam specialiai pritaikytų replyčių ir pan. Kai pabaigsiu, gal nors kartą išdrįsiu ir savo keverzones įkelt, vis gėda, visų darbai tokie puikūs.
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 01 13, 21:52)
Ačiū už patarimus  biggrin.gif dėl auskarų užbaigimo, daugmaž aišku. Nors aš ne vilnietė, bet bent jau žinosius kokių priemonių ieškoti, o tai neįsivaizdavau, kad yra tam specialiai pritaikytų replyčių ir pan. Kai pabaigsiu, gal nors kartą išdrįsiu ir savo keverzones įkelt, vis gėda, visų darbai tokie puikūs.

Niekas negimė mokiedami biggrin.gif Ir nėra čia ko gėditis.Visos buvo žalios mirksiukas.gif aš taipat biggrin.gif

Žnyples pirk senukuose ar kitoj pardotuvėj. kur prekiaujama įrankiais. Nes jei pirksi juvelyrinėj tai ir kaina juvelyriška bus mirksiukas.gif
Dar vinučiu gali įsigyti Klaipėdoj Vandens didžioji g. Stiklėj
Papildyta:
QUOTE(Manaska @ 2007 01 13, 20:50)
apziurejau tavo darbelius
swoon.gif as be zodziu ....nu labai grazu  4u.gif

Dėkui,dėkui 4u.gif
Dar tvarkau puslapuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 13 sausio 2007 - 21:02
Sveikos visos darbštuolytės smile.gif sakykit gal žinot kas kur Kaune organizuojami kursai vėlimo vetinio labai noriu ir aš susipažinti su šia technika jei žinot laukiu y až labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Doseth, aš iš Šiaulių, tai Klaipėdoj retokai būnu, o į Vilnių dažniau važiuoju. Šiauliuose „senukai“ tai kažkoks nesusipratimas, na bet yra nebloga parduotuvė siūlų ir visokių karoliukų, tai ten ir bandysiu ieškoti.
Atsakyti
Merginos, o is jusu dauguma gavo zinute is VILNOS FABRIKO?
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 14, 13:13)
Merginos, o is jusu dauguma gavo zinute is VILNOS FABRIKO?

taip, turbūt visoms ir siuntė unsure.gif
Atsakyti
agam... gavau blink.gif
Atsakyti