Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

mergaites.... papasakokite kaip jus rankinems rankenas sukociojat nes siandien tik nervus sugadinau su ja.... issidesciauvilna pradejau slapint ir netycia patraukiau ir persiplese per puse... verysad.gif ta prasme ne renkena o dar nesusukta vilna... ta kaip jus darot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 13, 14:30)
mergaites.... papasakokite kaip jus rankinems rankenas sukociojat nes siandien tik nervus sugadinau su ja.... issidesciauvilna pradejau slapint ir netycia patraukiau ir persiplese per puse...  verysad.gif  ta prasme ne renkena o dar nesusukta vilna... ta kaip jus darot?  g.gif

na tai reikia atsargiai:)) nei tycia nei netycia netraukt..smile.gif)))ypac is pradziu - labai atsargiai ir svelniai-o kai jau sukimba- tada jau galima visaip kaip is vilnos tyciotis, o is pradziu- tik svelniai ir su meile..smile.gif)) Kaip ir gyvenime...smile.gif)))))) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 13 sausio 2007 - 14:35
na gerai... eisiu dar karta pabandyt... lotuliukas.gif gal si karta geriau iseis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 13, 14:35)
is pradziu - labai atsargiai ir svelniai-o  kai jau sukimba- tada jau galima visaip kaip is vilnos tyciotis, o is pradziu- tik svelniai ir su meile..smile.gif)) Kaip ir gyvenime...smile.gif)))))) lotuliukas.gif

user posted image user posted image user posted image
bonbonkea - tu iskart suslapindama pabandyk virvutes forma suteikti. zodziu nesinervuok, nusiteik ilgam darbui ir tikrai gausis user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 13 sausio 2007 - 15:15
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 13, 14:35)
na tai reikia atsargiai:)) nei tycia nei netycia netraukt..smile.gif)))ypac is pradziu - labai atsargiai ir svelniai-o  kai jau sukimba- tada jau galima visaip kaip is vilnos tyciotis, o is pradziu- tik svelniai ir su meile..smile.gif)) Kaip ir gyvenime...smile.gif)))))) lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėl rankinės rankenų- aš ti taip susinervijau, kad nesigauna, kad nunėriau iš vilnonių siūlų blush2.gif rolleyes.gif ir mano rankinė nebe taip gražiai žiūrisi unsure.gif
Atsakyti
rankenai as pvz.issikloju vilnos pora sluoksniu.tada is storu siulu pasidarau virvute ir ja kloju ant vieno vilnos krasto,tada susuku kaip vyniotini smile.gif siulai lieka vidury.taip ir vilna tauposi ir rankenele tikrai lygi ir tvirta gaunasi.kazkas apie toki buda jau buvo rase cia seniau.
Atsakyti
Man čia toks klausimėlis iškilo (aišku, giliai pasiknisus kur nors forume jau buvo parašyta, bet labai daug ieškoti): kaip rekia protingai užtvirtinti siūlą (ar zilkutę) auskaruose? Auskarai iš velto kamuoliuko, virš jo du karoliukai ir „kablys“ į ausį. Kadangi esu tik pradedanti mėgėja šiuose vėlimo reikaluose, tai nieko protingo nesumąstau, o auskarų ir karolių prie megztuko reikia jau kitam savaitgaliui. blush2.gif
Atsakyti
perveri per visus karoliukus, perveri per kabliuka, atgal i veltinio burbuliuk, vel perveri iki kabliuko ir atgal ir kur nors mazgeli viena kita wink.gif arba perverus viena karta kelis kartus apsuki apie kabliuka ir mazgeli padarai tada vel atgal i veltini sugrizti ir sutvirtini mastau.gif kazki ar aiskiau cia pasidare nuo mano bandymu mastau.gif nebijok paekspermentuoti - savaite dar turi wink.gif o zodziais nusakyti kaip ka padaryti, kur mazgeli kur siuleli pasirodo visai sudetinga doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 13 sausio 2007 - 16:49
QUOTE(Pilietė @ 2007 01 13, 16:41)
Man čia toks klausimėlis iškilo (aišku, giliai pasiknisus kur nors forume jau buvo parašyta, bet labai daug ieškoti): kaip rekia protingai užtvirtinti siūlą (ar zilkutę) auskaruose?

Auskariukus (bent jau man asmeniškai smile.gif ) patogiausia verti ne ant siūlo (valo ir t.t. ) , (aišku jei auskarų "modelis" nereikalauja kitokios "technikos") o ant "smeigtukų" (tokie iš lengvai besilankstančio metalo) . Ir patogiau ir lengviau , o ir atrodo gražiau ...
Atsakyti
Linada taip padaryti auskarai stovės piestu. ax.gif
Vilnietės gali nusipirkti Jurates Akmenėliuose specialias vinutes, Senukuose žnyples ir reples panašias į pincetą, tik apvalias.
Va su juom ir sumeistrausi kokybiškus auskariukus
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2007 01 11, 06:29)
SEDONA - darbai SUPER.Angelai kažkur matyti.
Į DIVOS darbus žiūrėčiau ir žiūrėčiaujavascript:emoticon(':blink:')
smilie. LAAAAAAAAABAI gražu.

IRŪNA darbštuolė. Geros dovanos.
Lėlės ir kiti smagumai

oi kokiu graziu leliu prisiziurejau wub.gif
as tai kai pradedanti...tai man siandien rankas skauda unsure.gif per vakar diena 15 karoliuku padariau rolleyes.gif nu kaip patiko bigsmile.gif tik galetu ranku neskaudet cool.gif

labai grazus darbeliai visu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manaska: 13 sausio 2007 - 17:34