Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

Labas merginos. As tiek jusu puslapius vartau, kad atrodo ir nedalyvaudama jus jau pazystu. rolleyes.gif Cia tiek daug geru dalyku doh.gif Nori nenori pradedi kazka daryt mirksiukas.gif As nezinau , buvo ta nuoroda ar ne, bet netycia kazkur radau nepaprastai daug graziu, nu ir jusu sugebejimams vertu dalyku bigsmile.gif

http://www.fainumas....s(Veltinis).htm

Atsiprasau, jei ta nuoroda buvo, jeigu kartojuos 4u.gif
Atsakyti

Turiu vilnos pardavimui, skirtos kamsymui, ne slapiam velimui...kilograma zydros, kilograma normalios rozines ir kilograma ryskesnes rozines.. smile.gif
Jei kam reikia rasykit ax.gif Labai pigiai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(adrija12 @ 2007 01 12, 16:38)
Labas merginos. As tiek jusu puslapius vartau, kad atrodo ir nedalyvaudama jus jau pazystu. rolleyes.gif Cia tiek daug geru dalyku doh.gif Nori nenori pradedi kazka daryt mirksiukas.gif As nezinau , buvo ta nuoroda ar ne, bet netycia kazkur radau nepaprastai daug graziu, nu ir jusu sugebejimams vertu dalyku bigsmile.gif

thumbup.gif cia *Magic* svetaine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija12 @ 2007 01 12, 18:38)
As nezinau , buvo ta nuoroda ar ne, bet netycia kazkur radau nepaprastai daug graziu, nu ir jusu sugebejimams vertu dalyku bigsmile.gif

QUOTE(uups @ 2007 01 12, 19:51)
thumbup.gif  cia *Magic* svetaine  mirksiukas.gif

aciuks.gif Dėkui dėkui už dėmesį biggrin.gif
Man labai jau smagu ir malonu , kai tie manieji "svarbalai-reikalai" atneša naudos ir smagumo kitiems ax.gif
Atsakyti

gal žinote kokios vilnos ABC šiuo metu yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 12 sausio 2007 - 20:18
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 01 12, 20:14)
aciuks.gif Dėkui dėkui už dėmesį  biggrin.gif
Man labai jau smagu ir malonu , kai tie manieji "svarbalai-reikalai" atneša naudos ir smagumo kitiems  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif tas tavo psl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 01 12, 20:14)
aciuks.gif Dėkui dėkui už dėmesį  biggrin.gif
Man labai jau smagu ir malonu , kai tie manieji "svarbalai-reikalai" atneša naudos ir smagumo kitiems  ax.gif

o man tavo veltinuku kazkodel nerodo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Diva - labiausiai tai tatuiruote vykusi wink.gif zuikio hihihi.gif liux kaip visada. kazi tau tu paciu pagyru neatsibodo klausytis mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
Toks vyriškas tas zuikis Adomas...Manau,kokia zuike mielai prie jo prisiglaustų rolleyes.gif

mano darbeliai
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 12, 23:05)
Diva - labiausiai tai tatuiruote vykusi wink.gif zuikio hihihi.gif liux kaip visada. kazi tau tu paciu pagyru neatsibodo klausytis mastau.gif hihihi.gif

aciu aciu visoms uz pagyras:))
Ka tu, Linada, nu kaipgi pagyru gali atsibosti klausytis..smile.gif) Va kai seniai komplimentu is vyro besulaukiu, tai ir veliu, kad nors kas girtu..smile.gif)) Juokauju, aisku:) Nu bet is tikro po pagyru kyla noras toliau velti..smile.gif) gi smagu, kai daikciukai patinka ne tik tam, kas juos gamina...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 01 12, 20:18)
gal žinote kokios vilnos ABC šiuo metu yra?

juodos,baltos,violetines,melynos ir zalios sluoksnos.
Karsinio rudo gelsvo lyg rausvo ....na situ gerai neapziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 12, 23:23)
aciu aciu visoms uz pagyras:))
Ka tu, Linada, nu kaipgi pagyru gali atsibosti klausytis..smile.gif) Va kai seniai komplimentu is vyro besulaukiu, tai ir veliu, kad nors kas girtu..smile.gif)) Juokauju, aisku:) Nu bet is tikro po pagyru kyla noras toliau velti..smile.gif) gi smagu, kai daikciukai patinka ne tik tam, kas juos gamina...smile.gif

aaa nu tada gerai, kompensuosim su malonumo tavo vyro (manau daugumos vyru hihihi.gif ) trukumus group.gif
Atsakyti