aaa
merginos, Jūsų darbai tokie nuostabūs, kad sunku kurį nors ir išskirti, šaunuolės
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 11, 01:04)
Sedona- labai grazus dabeliai
O cia mano eiline kruva sliopkiu- dovanos tevams ir broliui ir uzsakymukas:
Fantastika
Zodziu truksta
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 11, 00:53)
ar kas bandė vilnos iš šito fabriko užsakinėti? Kaip kokybė?
Sedona-darbeliai super
Irunia - liuks dovanėlės,ypač gėlytė tokia šilta atrodo
Sedona-darbeliai super
Irunia - liuks dovanėlės,ypač gėlytė tokia šilta atrodo
labai gera kokybe vilnos ten komercine vilna, tai nei dazo, nei ka.
QUOTE(Runciuke @ 2007 01 11, 10:28)
Sedona, Pilkasis drugys ir Paukštė aušrinė - nuostabūs
Papildyta:
Tiesa, Diva ir kitos darbštuolės, išduokit paslaptį, ką darot, kad tapkutės neslidinėtų ? Kažkur internete mačiau, kad ant padukų užtepa kažkokį Lateksą, bet ten buvo vokiškai parašyta, tai nelabai supratau, o dabar to puslapio neberandu.......
Papildyta:
Tiesa, Diva ir kitos darbštuolės, išduokit paslaptį, ką darot, kad tapkutės neslidinėtų ? Kažkur internete mačiau, kad ant padukų užtepa kažkokį Lateksą, bet ten buvo vokiškai parašyta, tai nelabai supratau, o dabar to puslapio neberandu.......
aha, buna latekso pirkti specialiai prie velimui skirtu priemoniu
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 11, 12:19)
as siuvu dirbtines odos padukus. bet irgi misliju kaip cia sau darba palengvinti ir irgi galvoju apie lateksa. yra jo vokiskuose puslapiuose. Tik idomu, kokia jo iseiga ir kaip gaunasi. Gal kas bandet?
aciu uz pagyrimus:)
Linada- aha, i saulutes saulutes:)))))
aciu uz pagyrimus:)
Linada- aha, i saulutes saulutes:)))))
Diva, tikrai fainos tapkutes o del latekso gal Doseth reikia klausti, nes ji kazkur rase, kad ji tapkutes daro su latekso padukais.
Parodysiu ir as savo pakutinyji darbeli
QUOTE(vilke @ 2007 01 11, 13:02)
labai gera kokybe vilnos ten komercine vilna, tai nei dazo, nei ka.
Diva, tikrai fainos tapkutes o del latekso gal Doseth reikia klausti, nes ji kazkur rase, kad ji tapkutes daro su latekso padukais.
o tu pas juos pirkai? o jie is kur? slapiai kaip veliasi?
))
QUOTE(Katinytis @ 2007 01 11, 13:17)
grazu as vakar veliau vaikui salika tipo, bet po kalbu forume suveliau taip kietai, kad ant kaklo nesmagu ji risti tai galvoju, kad is jo visai grazus dirzasi iseitu suvarstomas
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 11, 13:20)
as is visur perku man tai gerai veliasi
o čia mano pirmasis rankinukas..tik dar be rankenų, nes kaip jos tvirtinamos išsiaiškinau, kai nuvėliau
Diva> tavo tapcės kad aš taip mokėčiau spalvas derinti
na o as savo pirma rankinuka planuoju savaitgali nuvelt...
Žiūriu, kad čia jau pusdienį tuščia , visos turbūt velia , jau darbelių sulauksim .
Visų darbeliai nuostabūs , bet vistiek niekaip negaliu atsigrožėt *Divos* vėliniais: ir šlepetėm, ir šaliais, ir t.t.t.t.t.t.t..................................... Tikrai šaunuolė . Žinant, kad vaikiukai visai mažuliukai ir tiek darbelių suspėja privelt. Sėkmės ir ištvermės .
O aš kaupiuosi (po ilgo tinginiavimo ) dar vienam šaliui. Su savo pirmąją-baltąją velta rankine nesiskiriu, nors gal ir nelabai kokybiškai nuvelta, bet jau tokia miela . Beje, užsegimui siuvau ne magnetukus, o lipdukus ir visai gerai .
Visų darbeliai nuostabūs , bet vistiek niekaip negaliu atsigrožėt *Divos* vėliniais: ir šlepetėm, ir šaliais, ir t.t.t.t.t.t.t..................................... Tikrai šaunuolė . Žinant, kad vaikiukai visai mažuliukai ir tiek darbelių suspėja privelt. Sėkmės ir ištvermės .
O aš kaupiuosi (po ilgo tinginiavimo ) dar vienam šaliui. Su savo pirmąją-baltąją velta rankine nesiskiriu, nors gal ir nelabai kokybiškai nuvelta, bet jau tokia miela . Beje, užsegimui siuvau ne magnetukus, o lipdukus ir visai gerai .
Na, panašu, kad Lietuvoj siaučia epidemija, pavadinimu "Veltinis"
Ir ko gero vaistų nuo šio viruso dar niekas neišrado
Jūsų visų darbeliai be galo gražūs ir verti pagyrimo.Šaunuolės!!!
QUOTE(disi @ 2007 01 11, 22:51)
Na, panašu, kad Lietuvoj siaučia epidemija, pavadinimu "Veltinis"
Dar neatsibodo , tegu nieks vaistų ir neišradinėja , o virusiukas vis daugiau darbštuolyčių užpuola . Jaučiu nemirtinas ?