Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS, # 14

Diva, tavo tapkutės tikrai fantastiškos.

Sedona, susižavėjau tavo nepaprastai gražiais skiautiniais...

Gera taip pradėt rytą - peržiūrėjau jūsų darbus, taip šilta širdy paliko wub.gif
Atsakyti
Sedona, Pilkasis drugys ir Paukštė aušrinė - nuostabūs thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, Diva ir kitos darbštuolės, išduokit paslaptį, ką darot, kad tapkutės neslidinėtų ? Kažkur internete mačiau, kad ant padukų užtepa kažkokį Lateksą, bet ten buvo vokiškai parašyta, tai nelabai supratau, o dabar to puslapio neberandu.......
Atsakyti
Gal galit apsviesti, kaip tais karoliukais issiuvineti rutuliukus. Is pradziu galvojau su siulu, bet matau, kad to "siulo" nesimato. Vadinasi, su zilkute? O kaip uzbaigti, kad ta zilkute nepabegtu, neisslistu?
Atsakyti
sveikos, velejėlės. po naujųjų tiek grožybių privėlusios. o aš tingėjau, ilsėjausi ir grožėjausi jūsiškiais.
štai mano paskutinis kūrinukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 01 11, 11:17)
Gal galit apsviesti, kaip tais karoliukais issiuvineti rutuliukus. Is pradziu galvojau su siulu, bet matau, kad to "siulo" nesimato. Vadinasi, su zilkute? O kaip uzbaigti, kad ta zilkute nepabegtu, neisslistu?

As siuvineju tokios pat spalvos siulu kaip rutuliukas, jo nesimato, be to jis siek tiek pasislepia veltinyje.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 11, 12:36)
štai mano paskutinis kūrinukas

Man į saulutes panašūs . Labai faini wub.gif .
Atsakyti
o saulutes kokie mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 01 11, 10:17)

Mane taip pat ilgai sis klausimas kamavo. Bandziau su siulu, bet man negrazu, nes jis vistiek matosi ir tikrai neatrodo labai graziai...Siuvimo reikmenu parduotuveje radau pirkti tokio plono neiloninio, beveik nematomo siulo (jo storis tik 0.1 mm). Su juo viskas labai sauniai gaunasi. Pabandyk ir tu 4u.gif

Papildyta:
Ne į Saulutės, o į saulutes. Man regis taip norėjo pasakyti Minesota biggrin.gif
Atsakyti
tai va man ir idomu i kokius saulutes auskarus panasus wink.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad patys auskarai panašūs į mažas saules smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 11, 13:04)
tai va man ir idomu i kokius saulutes auskarus panasus wink.gif

patys auskarai panašūs į saulutes biggrin.gif . Tikrai nelyginau tavo darbų su Saulutės ar kieno nors kito darbais mirksiukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2007 01 11, 10:28)
Sedona, Pilkasis drugys ir Paukštė aušrinė - nuostabūs  thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, Diva ir kitos darbštuolės, išduokit paslaptį, ką darot, kad tapkutės neslidinėtų ? Kažkur internete mačiau, kad ant padukų užtepa kažkokį Lateksą, bet ten buvo vokiškai parašyta, tai nelabai supratau, o dabar to puslapio neberandu.......

as siuvu dirbtines odos padukus. bet irgi misliju kaip cia sau darba palengvinti ir irgi galvoju apie lateksa. yra jo vokiskuose puslapiuose. Tik idomu, kokia jo iseiga ir kaip gaunasi. Gal kas bandet?

aciu uz pagyrimus:) 4u.gif

Linada- aha, i saulutes saulutes:)))))
Atsakyti