seadona>>> koookie groziai ir baikit jus sneket kokie jusu negrazus ir silpni darbeliai.... cia dar nemaciau ne vieno kuris man ne kiek nepatiktu
Sidona ,su dideliu malonumu perziurejau tavo darbelius. Visi labai grazus. O veltinio darbeliai tai jau ne pabandymas, tai tikri isbaigti darbai - labai grazus.
Skiautiniai tikra fantastika. Kazkada bandziau ir as juos siuti, bet matyt man tam kantrybes neuztenka.
Papildyta:
Sedona, atsiprasau, parasiau tavo varda su klaida.
Skiautiniai tikra fantastika. Kazkada bandziau ir as juos siuti, bet matyt man tam kantrybes neuztenka.
Papildyta:
Sedona, atsiprasau, parasiau tavo varda su klaida.
Ačiū labai už gerus žodžius.Kažkaip ir jėgų daugiau atsiranda, kai kam nors patinka.
QUOTE(kazarniene @ 2007 01 10, 21:01)
Siandien buvau ABC, labai fainos spalvos, tokios svelniai zaliai melsvos vilnos yra.
tai sita spalva vienintele grazi ir yra jau anksciau rasiau
QUOTE(Sedona @ 2007 01 10, 22:22)
Tik jau žiojuosi pasidžiaugti ir pagirti kurią-žiūrėk jau vėl naujų ir fainų darbelių užgriūva !Dabar jau nepajėgsiu išvardinti po vieną tų, kurie patiko, nes... kūrybinga ir su malonumu dirbanti , manau,kiekviena.Balu lėliai ,žinoma,kažką sujudino viduje, bo pati kartais kokią sukrapštinėju.Bet iki šiol siūdavau skiautinines.Būtų smagu pabandyti ir iš vilnos .
Šiaip taip sudėliojau savo albumėlį,bet jau vilnos darbeliai,tai dar silpniukai ,būkit atlaidžios
Šiaip taip sudėliojau savo albumėlį,bet jau vilnos darbeliai,tai dar silpniukai ,būkit atlaidžios
is veltinuku man patiko kepure, rankinukas ir tapkutes
Paskutinių savaitėlių darbeliai - dovanėlės
Ir dar turiu klausimėlį profėms
Kai veli ant medžiagos, vilna būna iš abiejų pusių. Tai kokia seka ten viskas darosi? Pirma vieną pusę, po to kitą? Ar kažkaip abi puses vienu metu dėlioti?
Turiu omenyje vilnos dėliojimą ant medžiagos prieš vėlimą
Ir dar turiu klausimėlį profėms
Kai veli ant medžiagos, vilna būna iš abiejų pusių. Tai kokia seka ten viskas darosi? Pirma vieną pusę, po to kitą? Ar kažkaip abi puses vienu metu dėlioti?
tiesa, vilnos dar cia galima gaut vilnos fabrikas
Papildyta:
pati nedariau, bet kazkur nete ziurejau pamokele su foto, tai ten dejo ant vienos puses, slapino, apverte, dejo ant kitos, slapino ir tada viska kociojo.
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2007 01 11, 00:08)
pati nedariau, bet kazkur nete ziurejau pamokele su foto, tai ten dejo ant vienos puses, slapino, apverte, dejo ant kitos, slapino ir tada viska kociojo.
QUOTE(vilke @ 2007 01 10, 23:21)
ar kas bandė vilnos iš šito fabriko užsakinėti? Kaip kokybė?
Sedona-darbeliai super
Irunia - liuks dovanėlės,ypač gėlytė tokia šilta atrodo
Sedona- labai grazus dabeliai
O cia mano eiline kruva sliopkiu- dovanos tevams ir broliui ir uzsakymukas:
Na va! Ar nesakiau? Irunia vėl grožiukų padavė... Diva!- net šilta pasidarė nuo spalvų ,formų.
Nuo tokių darbų tai įkvėpimas tik ir ima vaikytis . Ale tai kada miegoti? Echhhh
Nuo tokių darbų tai įkvėpimas tik ir ima vaikytis . Ale tai kada miegoti? Echhhh
SEDONA - darbai SUPER.Angelai kažkur matyti.
Į DIVOS darbus žiūrėčiau ir žiūrėčiaujavascript:emoticon('')
smilie. LAAAAAAAAABAI gražu.
IRŪNA darbštuolė. Geros dovanos.
Lėlės ir kiti smagumai
Į DIVOS darbus žiūrėčiau ir žiūrėčiaujavascript:emoticon('')
smilie. LAAAAAAAAABAI gražu.
IRŪNA darbštuolė. Geros dovanos.
Lėlės ir kiti smagumai
QUOTE(vilke @ 2007 01 10, 23:21)
Ačiū, kažką panašaus ir galvojau
Beje, baikit su tom pagyrom.
Čia juk iš biednumo draugės būna apdalintos rankdarbiais. Aišku, nei viena iki šiol nesiskundė
Sedona, labai patiko tavo veltinukai. Jie paprasti, neperkrauti spalvomis, bet kartu ir labai stilingi.
Diva, nauja batukų kolekcija be galo miela
Diva, nauja batukų kolekcija be galo miela