Šiandien jau antrą kartą išsikepiau balandėlių apkepą, receptas nepakartojamas , Sonatina, tu auksas
QUOTE(Essexgirls @ 2007 02 07, 17:15)
cia bus mieline tesla ir i vidu isukt desrele ir i orkaite
Essexgirls, jei čia klausimas, tai tada taip: į mielinę tešlą įsukama dešrelė ir kepama orkaitėje Ieškinių ir pretenzijų nepriimu, nes jūsų neverčiu nieko gaminti...
O čiūrose tikrai gali vietoje vandens naudoti pieną (tik tai jau nebebus tikrosios čiūros )... O įdaryti jas gali štai tokiu kremu:
4 kiaušinių tryniai
2 v. š. cukraus
2 v. š. krakmolo
175 ml pieno
1 a. š. vanilės
Sumaišyti krakmolą, cukrų ir trynius, kol neliks gumuliukų. Pieną užvirinti. Nukelti nuo viryklės ir plona srovele nuolat maišant pilti kiaušinių masę. Vėl dėti ant ugnies ir nuolat maišant pakaitinti, kol sutirštės (neužvirinti). Uždengti plėvele, kad plėvelė liestųsi su kremu, ir ataušinti. Pripildyti pyragaičius.
krika, o netikras šepardo pyragas tai kuris? Bet šiaip smagu, kad patiko
matre, džiaugiuosi, kad kiauliena patiko
Kaliteja, paprastai Šepardo pyragas ir nėra skirtas pjaustyti... Jį reikėtų daryti nedideliuose porcijiniuose indeliuose, iš kurių kiekvienas iškart ir valgytų Bet svarbiausia, kad jums buvo skanu
tatanka, tikrai nežinau... Net neįsivaizduoju, kokį tortą turi omeny...
korcula, tikrai nėra jokio skirtumo, kokius riešutus naudosi Geriausia dėti mėgstamiausius O šiaip smagu, kad išmėginti patiekalai patiko
Raseliuke, džiaugiuosi, kad apkepas patiko
laurechka, aptepiau paprastu peiliu, o paskui perbraukiau štai tokiu dantytu "įrankiu"
Gintute, kukurūzų krakmolo tikrai yra visos parduotuvėse... Maximoje būna prie miltų ir prie kepimo miltelių, želė ir pan. Atrodo maždaug taip:
O Iki būna RUF firmos maždaug toks:
daffni, švirkštų būna dideliuose PC, bet man patogiau konditeriniai maišeliai
laurindre, ačiū Džiaugiuosi, kad patiko
vakar gaminau makaronu lizdelius laabai patiko, tik mesos galejo but daugiau siaip man dar grybai tam padaziuke labai tiktu , manau.
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 08, 16:28)
Ieškinių ir pretenzijų nepriimu, nes jūsų neverčiu nieko gaminti...
Na, žinai, Sonatina, tokių nuotraukyčių prisižiūrėjus, rankos pačios tiesiasi:)) o dar kai viskas taip aiškiai ir paprastai paaiškinta...
Manau todėl ir turi gerbėjų krūva:)))
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 08, 15:28)
krika, o netikras šepardo pyragas tai kuris? Bet šiaip smagu, kad patiko
nu gi su vištiena
Papildyta:
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 08, 15:28)
paprastai Šepardo pyragas ir nėra skirtas pjaustyti... Jį reikėtų daryti nedideliuose porcijiniuose indeliuose, iš kurių kiekvienas iškart ir valgytų Bet svarbiausia, kad jums buvo skanu
tai čia gautųsi kaip .... užsikirto.... čenakai ?
QUOTE(krika @ 2007 02 08, 14:30)
tai čia gautųsi kaip .... užsikirto.... čenakai ?
Kaip cenakai, tik su bulviu kose ant virsaus
QUOTE(Sonatina @ 2007 01 28, 23:43)
garbane, džiaugiuosi, kad žuvis patiko Tikiuosi atrasi ir patinkantį pyragą... O kukulius su šviežiais špinatais ar gaminai?
oi patinkanciu pyragu cia visa kruva! Kol kas favoritai: keksas su kriausem ir sokoladu, bananinis keksas ir riesutu kvadrateliai (na cia nevisai pyragas ). As juos visada pries keliones darau, nes laaabai skani uzkandele gaunasi, ir soti
Kalakutienos kukulius dariau su svieziais spinatais - gavosi labai gerai, bet per mazai idejau tai man ju nesijaute. Kita karta nepagailesiu!