QUOTE(lora++ @ 2007 01 10, 17:49)
lora++, 10 Sau 2007 - 17:49, para�ė:
lora++, 10 Sau 2007 - 17:49, para�ė:
o kap ta duonkepe atrodo, nelabai isivaizduoju
, esu maciusi kepyklose kokios ten, bet kad namuose laikytu, tai neisivaizduoju kokia turi ji but

o kap ta duonkepe atrodo, nelabai isivaizduoju

, esu maciusi kepyklose kokios ten, bet kad namuose laikytu, tai neisivaizduoju kokia turi ji but

QUOTE(Katu @ 2007 01 10, 18:07)
Katu, 10 Sau 2007 - 18:07, para�ė:
Katu, 10 Sau 2007 - 18:07, para�ė:
Nu man vis ta duonkepė ramybės neduoda
O joje galima ir keksus kept? Ir keksus, jei galima, tai kaip juos maišo - sudedi visus produktus ir palieki? o nemaišytų jų šiltai, kaip mielinę tešlą, ar tam yra kažkokia spec. funkcija?
O kaip mielinę tešlą maišo - viską sukrauni ir eini knygos ramiausiai skaityt? 
Nu man vis ta duonkepė ramybės neduoda

O joje galima ir keksus kept? Ir keksus, jei galima, tai kaip juos maišo - sudedi visus produktus ir palieki? o nemaišytų jų šiltai, kaip mielinę tešlą, ar tam yra kažkokia spec. funkcija?
O kaip mielinę tešlą maišo - viską sukrauni ir eini knygos ramiausiai skaityt?

na jau foto įdėta buvo, yra jų įvairių, šiaip labai geras dalykas. kai gyvenau kitur, tai labai paprastai kepdavau - sudedi į tokį indą, kuris yra ten - miltus,mieles, cukrų,druską,pieną,na žodžiu, visko, ko prašo recepte ir palieki, suspaudai mygtukus, kad per naktį keptų ir ryte atsikėlsu turi šiltą duoną. viską daro pati mašina - yra toks spec kaip varikliuaks ar kaip ji pavadinti, viską išmaišo judėdama, po to būna ramybės būsena,kol pakyla mielės, ir po to kepa, visas procesas, priklausomai nuo duonos dydžio ir programos užtrunka 2-4 val.
daiktas geras, tik va deja,dar iki šiol normalios duonos neišsikepiau...