Katu, jeigu yra keksų kepimo programa, tada galima kepti ir keksus
Manojoje berods yra... Dar yra programa džemams virti
O tešlą būtent taip ir daro - tiesiog paeiliui pagal instrukciją (pvz., pirmiausiai skystis, ant viršaus miltai, ant jų į atskirus kampus druska, cukrus, mielės ir aliejus), išsirenki programą (tik tešlos, minkymas ir kildinimas, pilnas kepimas, pagreitintas kepimas ir pan.) ir viskas
Tešlą suminko per 20 min., kildina dar 1 val. ir 10 min.
Ligičiuk, tikrai neprižadu, kad ši tema tęsis amžinai
O šiaip džiaugiuosi, kad randi, ką sau išsirinkti
lora++, duonkepė nėra ypač didelė - na kaip nemaža skrudintuvė
O atrodo štai taip:
Mama_Tania, taip išeina, kad reikia tarkuoti labai smulkiai (per smulkiausią tarką), tada daržovės spės suminkštėti, kol iškeps mėsa
Shiduh, net nežinau ką ir atsakyti...
O braškių dėtum? O kodėl būtent šį pyragą nori daryti? Iš tiesų, rabarbarai čia ir sudaro visą esmę - suteikia tokį malonų rūgštumą... Tada vietoje jų reikėtų dėti kažką rūgštesnio... Gal kokių kivių?
O su kokiais vaisiais ketini daryti?
mamushka, matyt tema buvo aptvarkyta