nighttingale, supratau...
Na, tikiuosi, tinginys gavosi tikrai skanus...
Sandriuks, tikiuosi išsirinksi kokį nors skanų pertepimą...
koalyte, želatiną reikia pilti labai lėtai plona srovele ir nuolat maišyti...
laurechka, Martyna, 1-oji mama, tiesą sakant, ir man to skysčio susidarė, tai nežinau, ar taip ir turi būti...
Bet skonio tai negadino, tai nesukau galvos...
Bet svarbiausia, kad jums buvo skanu...
bjaurybe, džiaugiuosi, kad bandelės puikiai pavyko
daffni, malonu, kad ir jums patiko "Marsas"
Parašyk, kaip gausis po visų numatomų modifikacijų
kriziuk, labai džiaugiuosi, kad mėsa patiko
Agnužėle, ačiū
O keksai ir keksiukai tikrai super dalykas (kai gerai išmoksti juos daryti
)
Martyna, džiaugiuosi, kad randi ką pasirinkti gaminti
editam, malonu, kad zuikis patiko
Betse, džiaugiuosi, kad ir tau zuikis patiko
jurattele, na ir darbelio turėjai...
Labai malonu, kad viskas pavyko ir patiko
seima, mano kepimo popierius irgi rudas, bet pirktas TP ir tikrai man labai patinkantis...
Kai bandžiau iškart juos vynioti ir man atrodė, kad prilipę prie popieriaus, bet po minutės puikiai nusiėmė ir susivyniojo... Pamėgink pakeist kepimo popierių...
jurginėli, svarbiausia, kad išsigandusi nesutrikai ir padarei iki galo
Džiaugiuosi, kad galutinis rezultatas gavosi geras
Papildyta:Portuke, manau, tikrai reikėtų vietoje kakavos įberti tiek pat miltų
O mėsą apkepti keptuvėje - gudri mintis
Morkų vyniotinį būtinai pamėgink - čia tikrai ženklas
Pingvinuk, džiaugiuosi, kad varškėčiai patiko
matre, malonu, kad receptas patiko
Brno, džiaugiuosi, kad desertas gavosi puikus
O su mielėm yra taip: 7 g sausų mielių = 20 g presuotų mielių
Tik žinoma, nebūtina taip jau sverti (tarkim, jei pakelis 42 g, tai dėk pusę ir viskas
)...
shanet, na ir ataskaita
Viskas atrodo
Labai džiaugiuosi, kad patiko ir pavyko
Įsimylėjusi Boruže, nors mamushka jau ir atsakė (ačiū
), bet pasikartosiu - sausainius reikia susmulkinti praktiškai į miltelius, tad gali sutrupinti ir kočėlu
O želatiną ruošk taip, kaip pas tave nurodyta ant pakelio (nes būna keli želatinos variantai - tiesiog išmaišoma karštame vandenyje ir tokia, kurią reikia brinkinti ir tirpinti garų vonelėje)
*Miuriele*, sausų mielių ieškok prie kepimo miltelių, želė ir pan. Būna nedideli pakeliai po 5,5 arba 7 arba 11 g (dar yra ir didelės fasuotės po berods 250 g
)
O jei vietoje 3,5 g sausų mielių dėsi presuotų, tai reikėtų dėti 10 g (dešimtadalį 100 g pakelio)