O man daba pasistojo klausimas del Marso torto... Neuzsiveze latviai SELGOS sokoladiniu sausainiu... O kas butu, jei daryciau tik su baltais Arba imaisyciau i sviesta kakavos kokios ar tirpinto sokolado
Dar kartą gaminau kalakutienos zuikį su sūriu. Šį kartą vaišėms- visiems labai patiko!
Gavosi štai toks...
[/IMG]
Gavosi štai toks...
[/IMG]
Šiandien vakarienei sušveitėm Šepardo pyragą ,o biskvitinis morkų vyniotinis išmestas atvėst į balkoną.Gavosi puikiai,biskvitas nesutrūkinėjo,gerai susivyniojo,labai skanus kremas pertepimui,o ir vaizdas išdekoravus liuks.Gaila neturiu foto aparato
uzmaisiau dabar varskes apkepa padariau atradima taj rasau viska sumaisiau,ir palikau tesla iki kol pamaitinau savo leliuka ,ateinu ,o teslos daug daugiau negu palikau,tajp pakilo graziai ,turbut manu kruopos isbrinko ,daba kepsim
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 02 02, 19:26)
Jau isbandziau Cigarettes Russes (Piroulines) kaip ir rase sonatina buvo biski per saldu, bet skanu tik man biski mazoka isejo, kita kart is dvygubos normos kepsiu
aš irgi dariau, tik iš pusės normos, tik paragavimui (tai tik paragavimui ir užteko... ), dėjau tik pusę normos cukraus pudros, tai man su saldumu gerai, o vyrui dar per saldu, bet ir jis labai patenkintas liko... super receptukas, seniai norėjau išmokt tokius vafliukus daryt tik dar reikės išmįslyt, kai juos greitai suvyniot, nes labai greitai kietėja, tai aš nebevyniojau, nes truputį pirštų galus apsideginau
tik norėjau dar paklaust: tešla turi būti tiršta ar skysta? man gavosi tokia tirštoka, ant kepimo popieriaus teko ją tepliot.
ačiū už receptuką!
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 02, 13:51)
Kepta kiaulienos išpjova su parmezano padažu
O jeigu dėsiu grietinę vietoj grietinėlės ar nebus blogiau? Nes neturiu grietinėlės, o labai tingisi dabar į parduotuvę eiti.
Vakar gaminau tinginiu "Skruzdelyna" Vos sulaukem, kol siek tiek sustings ir momentaliai dingo nuo stalo
Šeimyna jau naikina biskvitinį morkų vyniotinį Labai skanu,o ypaš kremas liuks,galima panaudot ir kitur,pavyzdžiui kaip įdarą plikytiems pyragėliams
pakalnute, labai malonu, kad kepenėlės patiko
Mama_Tania, labai džiaugiuosi, kad vafliukai ir kepti ryžiai su malta kiauliena pavyko ir patiko O kad aliejus jautėsi, tai gal nelabai įkaitęs buvo ar per daug jo pylei?..
laurechka, labai smagu, kad "pica" gavosi skani O "Marsą", žinoma, gali daryti ir su paprastais sausainiais arba įmaišyti kelis šaukštus kakavos
nighttingale, apkepas atrodo Gaila, kad gavosi sausokas... Na bet toks jau jis yra... Tikiuosi kotletai su suflė nenuvylė...
naitai, net nežinau, ką atsakyti dėl varškės apkepo... O gal tikrai pamėgink kepti mažesnėj temperatūroj (visgi, visos orkaitės skirtingos...)
Uliuliuska
Lindra
koalyte, gaila, kad taip nutiko, bet ir manau taip, kaip Portuke, želatina nebuvo vienodos temperatūros su varškės mase... Tad kokį tortą svečiams patiekei?
Betse, labai džiaugiuosi, kad ir apkepas, ir tortas patiko
smike, zuikis atrodo Labai malonu, kad visiems patiko
Spygle, džiaugiuosi, kad Šepardo pyragas ir Morkų vyniotinis patiko
WANDA, ir kuo pasibaigė tavo atradimas?
dianute, tešla ir turi gautis tiršta, kaip pasta, kad ją būtų galima ištepti ant popieriaus O su vyniojimu tai tikrai sudėtinga Pirštai svyla neblogai
Kozete, na ir ką nusprendei? Ar dėjai grietinės ar išvis negaminai? Aš visgi turbūt nedėčiau grietinės...
Brno, labai malonu, kad tinginių Skruzdėlynas patiko
Mama_Tania, labai džiaugiuosi, kad vafliukai ir kepti ryžiai su malta kiauliena pavyko ir patiko O kad aliejus jautėsi, tai gal nelabai įkaitęs buvo ar per daug jo pylei?..
laurechka, labai smagu, kad "pica" gavosi skani O "Marsą", žinoma, gali daryti ir su paprastais sausainiais arba įmaišyti kelis šaukštus kakavos
nighttingale, apkepas atrodo Gaila, kad gavosi sausokas... Na bet toks jau jis yra... Tikiuosi kotletai su suflė nenuvylė...
naitai, net nežinau, ką atsakyti dėl varškės apkepo... O gal tikrai pamėgink kepti mažesnėj temperatūroj (visgi, visos orkaitės skirtingos...)
Uliuliuska
Lindra
koalyte, gaila, kad taip nutiko, bet ir manau taip, kaip Portuke, želatina nebuvo vienodos temperatūros su varškės mase... Tad kokį tortą svečiams patiekei?
Betse, labai džiaugiuosi, kad ir apkepas, ir tortas patiko
smike, zuikis atrodo Labai malonu, kad visiems patiko
Spygle, džiaugiuosi, kad Šepardo pyragas ir Morkų vyniotinis patiko
WANDA, ir kuo pasibaigė tavo atradimas?
dianute, tešla ir turi gautis tiršta, kaip pasta, kad ją būtų galima ištepti ant popieriaus O su vyniojimu tai tikrai sudėtinga Pirštai svyla neblogai
Kozete, na ir ką nusprendei? Ar dėjai grietinės ar išvis negaminai? Aš visgi turbūt nedėčiau grietinės...
Brno, labai malonu, kad tinginių Skruzdėlynas patiko
Sonatina-koky biskvitiny pertepima galetum patart is savo keptu tortu.Tiesiog,kad tiktu pertepti ir butu skanu
Sandriuks, man turbūt skaniausias buvo Triufelių torto pertepimas, bet jis geriau tiktų su šokoladiniu biskvitu... Nors gal ir ne... Gal ir su baltu tiktų... O šiaip dar gali pamėgint šio torto pertepimus... Na ir Braškinio tiramisu kremas buvo labai skanus...
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 04, 20:46)
nighttingale, apkepas atrodo Gaila, kad gavosi sausokas... Na bet toks jau jis yra... Tikiuosi kotletai su suflė nenuvylė...
aciu Sonatina kotletai gavosi super tik kita karta i majonezo ir kiausiniu plakini desiu prieskoniu
o db saldytuve varskinis tinginys laukia rytdienos