Jau isbandziau Cigarettes Russes (Piroulines) kaip ir rase sonatina buvo biski per saldu, bet skanu tik man biski mazoka isejo, kita kart is dvygubos normos kepsiu
Sonatina, pica gavosi POmidorus tai greziau kelis kartus net Skanumelis Aciukas
QUOTE(nighttingale @ 2007 02 02, 23:38)
Del techniniu nesklandumu tinginio nebus, o va cia jusu teismui apkepas, kad nesakytumet, kad tik klausineju
Varškės apkepas? Nu panašu būtų...
Gaila, kad nesimato tos vietos, kur prapjauta.
Aš tai atėjau pas Sonatiną paklausti dėl to varškės apkepo - tavo nuotraukoj tai jis toks purus atrodo. O aš kai iškepu, tai man toks pabliuškęs gaunasi... Skanus tai skanus.. Bet iš kur tą purumą gauti Dariau su manų kruopom nebrinkytom, dariau su brinkytom, vienodai... Atrodo, laikaus recepto, o va vistiek toks sunkus ir viskas..
Tiesa, o gal orkaitėj per karšta.. Mat kartais atsiskiria tokia plutelė, lyg burbulas oro būtų. Tai kai žiūriu ar iškepęs, praduriu, ir taip "nusiorina"
Bet šiaip tai SONATINA, lenkiu galvą prieš tave... Jau tiek visokių įmantrybių tu moki
Mes manu apkepa valgom kaip pyraga, vietoj deserto. Skanuuuu
QUOTE(naitas @ 2007 02 02, 21:56)
Varškės apkepas? Nu panašu būtų...
spėju, kad manų
aš irgi esu darius manų apkepą, man kiek sausokas pasirodė - kaip desertui
man jis labiau į kokį biskvitą tiktų pridėt uogų vaisių ir žele užpilt :
QUOTE(Lindra @ 2007 02 02, 23:21)
spėju, kad manų
aga, manu
mums irgi "slapumo" truko siandien jau paruostas farsas kotletams su sufle kepurelemis
SOS
darau torta "Marsas"bet manau , kad teks i parduotuve keliauti pirkti kito. Kai sudejau i varskes mase zelatina, ji susoko gabaliukais.Aisku as padariau viska iki galo, bet jauciu, kad nebesustings. Kaip manot?
darau torta "Marsas"bet manau , kad teks i parduotuve keliauti pirkti kito. Kai sudejau i varskes mase zelatina, ji susoko gabaliukais.Aisku as padariau viska iki galo, bet jauciu, kad nebesustings. Kaip manot?
QUOTE(koalyte @ 2007 02 03, 14:23)
SOS
Buvo per didelis temperatūrų skirtumas, jei želatina sušoko (želatinos tirpalas šiltas, varškės masė šalta). Man sykį yr ataip buvę su kitu desertu - sustingo, bet tie gabaliukai želatinos tai jautėsi ir buvo šiaip sau
QUOTE(Portuke @ 2007 02 03, 12:28)
Buvo per didelis temperatūrų skirtumas, jei želatina sušoko (želatinos tirpalas šiltas, varškės masė šalta). Man sykį yr ataip buvę su kitu desertu - sustingo, bet tie gabaliukai želatinos tai jautėsi ir buvo šiaip sau
Zelatina jau buvo atvesusi, bet varske gal ir saltesne buvo
Gaila, pati mase tai skani gavosi Tikiuosi kad bent kiek sustings, labai nesinori ismesti.O jau apsiskelbiau kad tortas bus mano pacios darytas Ir kas uz liezuvio timptelejo
kepti ryziai su malta kiauliena labai skanu, ir man ir dukrytei labai patiko (vyras, kai pamate, kad yra ananasu, tai net neragavo), tik jautiesi biski aliejaus
Dėkoju už puikius receptus. Jau kelis išbandžiau
Labai patiko apkepas su manų kruopomis, gavosi laaabai purus ir minkštutis Šeimyna suvalgė pusę karšto, o likusią dalį suvalgė kaip pyragą
Dariau biskvitinį tortą su varškės kremu. Suvalgėm greitai, todėl nutariau jį daryti ir savo mažės tortadieniui, nes labai paprastas, skanus ir labai tinka vaikučiams
Labai patiko apkepas su manų kruopomis, gavosi laaabai purus ir minkštutis Šeimyna suvalgė pusę karšto, o likusią dalį suvalgė kaip pyragą
Dariau biskvitinį tortą su varškės kremu. Suvalgėm greitai, todėl nutariau jį daryti ir savo mažės tortadieniui, nes labai paprastas, skanus ir labai tinka vaikučiams