QUOTE(nighttingale @ 2007 02 02, 23:38)
Del techniniu nesklandumu tinginio nebus, o va cia jusu teismui apkepas, kad nesakytumet, kad tik klausineju
Varškės apkepas? Nu panašu būtų...
Gaila, kad nesimato tos vietos, kur prapjauta.
Aš tai atėjau pas Sonatiną paklausti dėl to varškės apkepo - tavo nuotraukoj tai jis toks purus atrodo. O aš kai iškepu, tai man toks pabliuškęs gaunasi... Skanus tai skanus.. Bet iš kur tą purumą gauti

Dariau su manų kruopom nebrinkytom, dariau su brinkytom, vienodai... Atrodo, laikaus recepto, o va vistiek toks sunkus ir viskas..
Tiesa, o gal orkaitėj per karšta.. Mat kartais atsiskiria tokia plutelė, lyg burbulas oro būtų. Tai kai žiūriu ar iškepęs, praduriu, ir taip "nusiorina"
Bet šiaip tai SONATINA, lenkiu galvą prieš tave... Jau tiek visokių įmantrybių tu moki