Atleiskit, žiauriai neturiu laiko , tad tik trumpai apie duonkepes
Produktus būtinai reikia dėti tokia seka, kaip nurodyta instrukcijoje. Pavyzdžiui, manojoje Clatronic, pirmiausiai supilami skysčiai, tada suberiami miltai, o ant jų į atskirus kampus beriami kiti produktai: cukrus, mielės, druska, aliejus ir pan. Svarbu, kad mielės nesiliestų iškart su druska, nes nustos daugintis...
Visų bandelių tešlą galima minkyti duonkepėje (ir su pudingu, ir su cinamonu ), bet produktus į duonkepę dėkit būtent tokia seka, kaip priklauso pagal duonkepę, o ne taip, kaip rašoma recepte...
Kitoms parašysiu vakare
Ka tik po pietu, kepiau mesos kukulius us sureliu. greita ir skanu. Sesuo kazkaip skeptiskai ziurejo, o paskui lapnojo net ausys linko
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 01, 15:49)
Atleiskit, žiauriai neturiu laiko , tad tik trumpai apie duonkepes
Produktus būtinai reikia dėti tokia seka, kaip nurodyta instrukcijoje. Pavyzdžiui, manojoje Clatronic, pirmiausiai supilami skysčiai, tada suberiami miltai, o ant jų į atskirus kampus beriami kiti produktai: cukrus, mielės, druska, aliejus ir pan. Svarbu, kad mielės nesiliestų iškart su druska, nes nustos daugintis...
Visų bandelių tešlą galima minkyti duonkepėje (ir su pudingu, ir su cinamonu ), bet produktus į duonkepę dėkit būtent tokia seka, kaip priklauso pagal duonkepę, o ne taip, kaip rašoma recepte...
Kitoms parašysiu vakare
Kitoms parašysiu vakare
Sonatina-tu lobis,o man kartais duonkepej duona neiskyla,o cia pasirodo produktus reik bert i atskirus kampus,o pas mane instrukcijoj nieko apie tai neraso,tai kartais matyt pasitaikydavo ir mieles ant druskos Kaip liuks butu daugiau receptuku ir patarimu apie kepimus duonkepeje
QUOTE(nighttingale @ 2007 02 01, 19:00)
mergytes, kuriuos puosiat tortus, pasakykit kaip ten padaryt kad vaisiai blizgetu? skaiciau kazkurioj temelej, kad su dzemu, bet nebeatkasu bukit geros, padekit, man ryt reikes parodyti, kokia as gera seimininke virtuveje
Aš džemu pagražinu tik bandeles ar pyragus (2 v.š. abrikosų džemo + 1 v.š. vandens pakaitintinti ir aptepti dar karštą pyragą ar bandeles). O tortą puoščiau tam skirta želatina - jos rasi PC prie želatinos ir prieskonių
Ačiū, Sonatina, už konsultaciją dėl tešlos ruošimo duonkepėje Jau kertam bandeles su pudingu ir su cinamonu (tešlą minkiau duonkepėje pagal bandelių su pudingu receptą, o įdarus padariau dvejus). Labai skani tešla, tik man pasirodė labai tampri, tai bijojau ,kas gausis, bet gavosi O su pudingu tai labai labai skanu
QUOTE(nighttingale @ 2007 02 01, 18:00)
mergytes, kuriuos puosiat tortus, pasakykit kaip ten padaryt kad vaisiai blizgetu? skaiciau kazkurioj temelej, kad su dzemu, bet nebeatkasu bukit geros, padekit, man ryt reikes parodyti, kokia as gera seimininke virtuveje
Pc yra pirkti zele cukraus Multi, ji reikia atkiesti vandeniu ir uzviti, pavirti 1min ir laukti kol atves, poto apslakstyti vaisius...
forta, džiaugiuosi, kad apkepas - pyragas patiko
laurechka, su laiku tikrai atiderinsi dydžius
Puikute, tiesą sakant, salotas prie patiekalų retai gaminu - kažkaip mieliau valgome grynas daržoves...
naaringiux, supratau
jurginėli, malonu, kad lizdeliai gavosi dar skanesni
daffni, ir aš labiausiai mėgstu keksiukus su grietine Tikiuosi ir kiti sumanyti patiekalai pavyks
aaagnex, tada nežinau, ką patarti...
nefertite2006, labai malonu, kad veltui nerimavai Džiaugiuosi, kad tortas visiems patiko
Laurita*, tikiuosi savaitgalis bus skanus
Čalykušu, nėra už ką Smagu, kad radai patinkančių patiekalų
kriziuk, šokoladą tirpinau paprastą juodą Vilniaus pergalės (visai neblogas )
LABUSKA, merginos tiksliai atsakė, kad reikėtų naudoti kepimo popierių (tik ne patį pigiausią), tada prie jo niekas neturėtų lipti
Anistėja, ir tau jau merginos spėjo atsakyti (ačiū ) - tikrai reikia supilti visą vandenį
vvandene, džiaugiuosi, kad keksas pavyko
Papildyta:
Aiste S, mano blenderis (arba maišytuvas) atrodo štai taip:
Portuke, tas "Napoleono" kremas tikrai super... Labai džiaugiuosi, kad bandymas su duonkepe pavyko
Brno, nėra už ką... Labai malonu, kad patiekalai pavyko
Auges, labai smagu, kad vyniotinis patiko Tikiuosi ir "Marsas" gausis skanus...
Spurgita, nėra už ką
agotai, šaunu, kad kukuliai patiko
nighttingale, galima džemą be kauliukų pakaitinti su trupučiu vandens, kad suskystėtų (aš pašildau mikrobangėje) ir šepetėliu aptepti vaisius ar uogas Visai geras variantas, kai nėra laiko su želatina žaisti, o ir atrodo gražiai
Povila$
laurechka, su laiku tikrai atiderinsi dydžius
Puikute, tiesą sakant, salotas prie patiekalų retai gaminu - kažkaip mieliau valgome grynas daržoves...
naaringiux, supratau
jurginėli, malonu, kad lizdeliai gavosi dar skanesni
daffni, ir aš labiausiai mėgstu keksiukus su grietine Tikiuosi ir kiti sumanyti patiekalai pavyks
aaagnex, tada nežinau, ką patarti...
nefertite2006, labai malonu, kad veltui nerimavai Džiaugiuosi, kad tortas visiems patiko
Laurita*, tikiuosi savaitgalis bus skanus
Čalykušu, nėra už ką Smagu, kad radai patinkančių patiekalų
kriziuk, šokoladą tirpinau paprastą juodą Vilniaus pergalės (visai neblogas )
LABUSKA, merginos tiksliai atsakė, kad reikėtų naudoti kepimo popierių (tik ne patį pigiausią), tada prie jo niekas neturėtų lipti
Anistėja, ir tau jau merginos spėjo atsakyti (ačiū ) - tikrai reikia supilti visą vandenį
vvandene, džiaugiuosi, kad keksas pavyko
Papildyta:
Aiste S, mano blenderis (arba maišytuvas) atrodo štai taip:
Portuke, tas "Napoleono" kremas tikrai super... Labai džiaugiuosi, kad bandymas su duonkepe pavyko
Brno, nėra už ką... Labai malonu, kad patiekalai pavyko
Auges, labai smagu, kad vyniotinis patiko Tikiuosi ir "Marsas" gausis skanus...
Spurgita, nėra už ką
agotai, šaunu, kad kukuliai patiko
nighttingale, galima džemą be kauliukų pakaitinti su trupučiu vandens, kad suskystėtų (aš pašildau mikrobangėje) ir šepetėliu aptepti vaisius ar uogas Visai geras variantas, kai nėra laiko su želatina žaisti, o ir atrodo gražiai
Povila$
Merginos gal kuri gaminote ir galite atsakyti.Norėčiau kepti lazaniją su baltuoju padažu.Recepto gale parašyta,kad reikia kepti uždengus.Bet mano didysis Simax keptuvas yra be dangčio,gal nieko tokio?Iškeps kaip ir kiekvienas patiekalas.
Sonatina, noriu kept čiūras, sakyk kaip skaniau ar jei karštas patieksiu ar nieko ir šaltos bus?
QUOTE(astisius @ 2007 02 01, 21:42)
Sonatina, noriu kept čiūras, sakyk kaip skaniau ar jei karštas patieksiu ar nieko ir šaltos bus?
Skanu buvo ir šiltos, ir šaltos