QUOTE(krika @ 2007 01 09, 20:58)
berods "saldva" ai kažkokie lietuviški. bet šaltose pynutėse kepimo miltelių, kaip ir sakei, nesijaučia
Man vieni kepimo milteliai irgi labai jautesi - Aldo ar kazkokie, baltam celofaniniam pakeli. O Saldvos (jei jie raudonam pakelyje), tai nesijaucia...
Mes ka tik sukirtom tu naujuju Italisku duoneliu, skanios, bet per surias uzsimaisiau...
Siaip privargau as su jom - man, kaip visada pastaruoju metu, miltu pritruko - su nustatyu kiekiu gavosi tesla, siek tiek tirstesne uz blynu (nu, riebios grietines tirstumo). Nesuprantu, ka as darau ne taip... Tai idejau dar miltu ir perdejau, tai bandukes gavosi per kietos truputuka... Dar labai norejau viska atlikt greitai, tai kildinau teslos dubeni istaciusi i kita dubeni su karstu vandeniu - tai ja ryskiai perkaitinau is pradziu... Po to issitraukiau kukuruzu miltus, paziurejau, kad ju galiojimas kazkada 2005 metais pasibaiges ir ten karaliauja riebus raudonas dzygas, tai bandeliu virsu pabarsciau kvietiniais miltais Nu zodziu, nesekasi man pastaruoju metu virtuvej, ypac kai reikia is nurodyto kiekio miltu uzminkyt tesla - nu as ju dar dadedu beveik puse nurodytos normos, nes man ji gaunasi maisoma, o ne minkoma...
Gal ir man reikes gimtadieniui duonkepes pasiprasyt