Sonatina, noriu paklausti dėl mielinės tešlos ruošimo - taigi nusipirkau duonkepę ir labai jau niežti nagučius ją išbandyti

Dabar kepu duonelę pagal
itališkų bandelių receptą. O ryt labai jau knieti
bandeles su pudingu arba
bandeles su cinamonu iškept (jau porą dienų į jį nuotraukas spoksau

), o tešlą noriu ruošt duonkepėje.
Kaip ruoši tešlą duonkepėje, jei tarkim , recepte nurodyta pirma sumaišyti pieną su mielėmis ir cukrumi, paskui dėti miltus ir kitus produktus. Tokia seka ir dedi ar viską sudedi kaip duonkepės receptuose nurodoma (skystį atskirti nuo mielių)?
Beje, užvakar taip norėjosi ko nors skanaus, o vėlu jau buvo, tai išviriau "Napoleono" kremą (tik grietinėlės nedėjau, o kondensuotą paviriau puode) ir prisikirtom kaip kokie barbarai su vafliais......... labai geras kremukas, niam

Kitą sykį dėsiu į plikytus pyragaičius