aš tai vėl gaminau vištienos kulšeles su jogurtu, o matau vėl naują mėsos receptą, tai būtinai darysiu, nes mano vyras be mėsos negali
Sonatina, ir labai suviliojo vafliai-cigaretės, o kokį šokoladą jiems pamirkyti lydai?
Jau ne karta kepiau universalu blyna. Vakar pabandziau ji susukti ir padaryti vyniotini. I jo vidu idejau farso ir krabu lazdeliu smulkintu. O siandien kepsiu vyniotini su uogiene.
Tik sakykit kokia folija naudojate skardai iskloti ir ant kurios puses pilate tesla (blizgios ar ne), nes man visada tesla prilimpa, kai patepu su aliejumi ta folija, prilimpa maziau, bet vistiek kartais sunku ta folija nukrapstyt
Tik sakykit kokia folija naudojate skardai iskloti ir ant kurios puses pilate tesla (blizgios ar ne), nes man visada tesla prilimpa, kai patepu su aliejumi ta folija, prilimpa maziau, bet vistiek kartais sunku ta folija nukrapstyt
QUOTE(LABUSKA @ 2007 01 31, 13:49)
Tik sakykit kokia folija naudojate skardai iskloti ir ant kurios puses pilate tesla (blizgios ar ne), nes man visada tesla prilimpa, kai patepu su aliejumi ta folija, prilimpa maziau, bet vistiek kartais sunku ta folija nukrapstyt
Šiaip tai universalų blyną reikia kepti ant kepimo ppopieriaus . O kitais atvejais, kai naudoji foliją, viską dėk ant matinės pusės .Aišku dar viskas priklauso ir nuo folijos kokybės. Čia merginos aptarinėjo, kad labai nebloga FINO produkcija
QUOTE(LABUSKA @ 2007 01 31, 14:49)
Jau ne karta kepiau universalu blyna. Vakar pabandziau ji susukti ir padaryti vyniotini. I jo vidu idejau farso ir krabu lazdeliu smulkintu. O siandien kepsiu vyniotini su uogiene.
Tik sakykit kokia folija naudojate skardai iskloti ir ant kurios puses pilate tesla (blizgios ar ne), nes man visada tesla prilimpa, kai patepu su aliejumi ta folija, prilimpa maziau, bet vistiek kartais sunku ta folija nukrapstyt
Tik sakykit kokia folija naudojate skardai iskloti ir ant kurios puses pilate tesla (blizgios ar ne), nes man visada tesla prilimpa, kai patepu su aliejumi ta folija, prilimpa maziau, bet vistiek kartais sunku ta folija nukrapstyt
Na tikrai, paprastai tokia tesla ant kepimo popieriaus kepa. Ant folijos as manu, kad tikrai turetu gerokai prilipti. Pirk kepimo popieriu ir turetum vargo nematyti
norėjau paklausti, kas kepėte itališkas bandeles: ten pradžioje reikia mieles sumaišyti su cukrum ir užpilti šiltu vandeniu. Tai visus tuos 300ml ir užpilti iš karto?
aga, aš tai visą vandenuką ir supyliau, o po to laukiau sąžiningai 10-15 min. kol suputos. svarbu kad vanduo nebūtų per karštas ar per šaltas
QUOTE(Anistėja @ 2007 01 31, 13:49)
norėjau paklausti, kas kepėte itališkas bandeles: ten pradžioje reikia mieles sumaišyti su cukrum ir užpilti šiltu vandeniu. Tai visus tuos 300ml ir užpilti iš karto?
Visiskai teisingai supratai As tai vandeny istirpinu cukru ir tada mieles sudedu...
QUOTE(Sonatina @ 2007 01 30, 21:17)
[vvandene, ir kokį pyragą išsirinkai?
bananini keksa labai skaniai valgosi..
Sonatina, noriu paklausti dėl mielinės tešlos ruošimo - taigi nusipirkau duonkepę ir labai jau niežti nagučius ją išbandyti Dabar kepu duonelę pagal itališkų bandelių receptą. O ryt labai jau knieti bandeles su pudingu arba bandeles su cinamonu iškept (jau porą dienų į jį nuotraukas spoksau ), o tešlą noriu ruošt duonkepėje.
Kaip ruoši tešlą duonkepėje, jei tarkim , recepte nurodyta pirma sumaišyti pieną su mielėmis ir cukrumi, paskui dėti miltus ir kitus produktus. Tokia seka ir dedi ar viską sudedi kaip duonkepės receptuose nurodoma (skystį atskirti nuo mielių)?
Beje, užvakar taip norėjosi ko nors skanaus, o vėlu jau buvo, tai išviriau "Napoleono" kremą (tik grietinėlės nedėjau, o kondensuotą paviriau puode) ir prisikirtom kaip kokie barbarai su vafliais......... labai geras kremukas, niam Kitą sykį dėsiu į plikytus pyragaičius
Kaip ruoši tešlą duonkepėje, jei tarkim , recepte nurodyta pirma sumaišyti pieną su mielėmis ir cukrumi, paskui dėti miltus ir kitus produktus. Tokia seka ir dedi ar viską sudedi kaip duonkepės receptuose nurodoma (skystį atskirti nuo mielių)?
Beje, užvakar taip norėjosi ko nors skanaus, o vėlu jau buvo, tai išviriau "Napoleono" kremą (tik grietinėlės nedėjau, o kondensuotą paviriau puode) ir prisikirtom kaip kokie barbarai su vafliais......... labai geras kremukas, niam Kitą sykį dėsiu į plikytus pyragaičius
Va cia tai skanumynu visokiu radau Labai aciu uz tokius puikius receptukus
Siandien gaminau Torta is tuno ir Torta is krekeriu "Zuvytes". Gavosi super
Dar labai noreciau "Marsa" isbandyt.
Siandien gaminau Torta is tuno ir Torta is krekeriu "Zuvytes". Gavosi super
Dar labai noreciau "Marsa" isbandyt.
Sonatina, norėjau padėkoti už Kiaušinių-faršo vyniotinioreceptą
Vakar gaminau, vyras suvalgė beveik visą ir liepė šiandien dar pakartot.
O aš kaip tyčia šiandienai numačiau varškės torčiuką Marsas išbandyt
Vakar gaminau, vyras suvalgė beveik visą ir liepė šiandien dar pakartot.
O aš kaip tyčia šiandienai numačiau varškės torčiuką Marsas išbandyt
Ką tik išviriau trintą cukinijų sriubą, tikras skanumėlis Dėkui, Sonatina, už tokius puikius receptus.