Sonatinai noriu padekot uz zuvies grietineles padaze recepta taip paprasta kad net nesitikejau kad bus TAIP skanu
dar kepiau obuoliu pyraga su jogurtu, bet sakyciau labai savotiskas skonis, musu nelabai uzkabino be to, be galo sotus
QUOTE(kisule @ 2007 01 25, 15:31)
o man pasakykit kam tas vanduo orkaiteje kepant bandele italiskas
Isivaizduoju tam, kad virsus butu traskus, o vidus minkstas
išsikepiau itališkų bandelių mama pusę išsinešė
Pas mane snd bandeliu diena Kepiau Bulvines bandeles (bus pusryciams) ir dabar orkaitej Varskines pynutes (dviguba porcija) Nu jau tokia alkana ziurinejau receptus, tai sakau apsirysiu nakciai ir daugiau nieko nereiks
siandien: kewle korejietiskai ir mociutes bandeles. nu sakes neber figuros per tuos receptus kaip skanu.
p.s. miargos, taigi nedekit tiek miltu i tas bandeles. is pradziu maziau, paskui jei reiks dadesit, tesla nukietint labai lengva, o pataisyt nebeimanoma. praktikos cia reikia, kasdien kepkit, tai ranka jau mintinai zinos kiek bert, uzsimerkusios teslas darysit (cia is savo praktikos )
p.s. miargos, taigi nedekit tiek miltu i tas bandeles. is pradziu maziau, paskui jei reiks dadesit, tesla nukietint labai lengva, o pataisyt nebeimanoma. praktikos cia reikia, kasdien kepkit, tai ranka jau mintinai zinos kiek bert, uzsimerkusios teslas darysit (cia is savo praktikos )
Gaminau kuskusą su vištiena ,bet su faršu buvo skaniau : Dar savaitgalyje kepiau Šepardo pyragą
Ačiū Sonatina
Ačiū Sonatina
Esu didelė Sonatinos gerbėja. Vyras sako, kad atradus šiuos receptus tapau dar geresnė šeiminikė O ir pačiai teko kelias savaites pasidietinti, kad atgaučiau formas po visų skanių vakarienių
QUOTE(garbane @ 2007 01 25, 16:31)
Sonatinai noriu padekot uz zuvies grietineles padaze recepta taip paprasta kad net nesitikejau kad bus TAIP skanu
Mums taip pat labai patiko žuvis grietinėlės padaže. Kitą kartą ti gal mažiau grietinėlės pilsiu. Vyras sakė, kad kitą dieną pašildžius dar skaniau buvo nei tik iškepus. Gal labai alkanas buvo
Iš visų gamintų receptų, man tik Aharoni obuolių pyrgas Gal dėl to, kad obuolius sudėjau ant skardinės formos dugno, o vietoj brendžio apšlakščiau degtine ir jie sureagavo su skarda. Vaizdas tai o ir skonis man nelabai
ką tik iškepiau kinietiškus paplotėlius nu skanumėlis. labai nesudėtinga pagamint ir visai greit lauksiu vyro įvertinimų vakare
ačiū sonatina
ačiū sonatina
šiandien valgėm kepenėles su saldžiarūgščiu padažu .
Norėjau paklausti kokį actą naudoti? 6% ar 9%? aš dariau su vyno actu tai gavosi specifinis skonis, bet visai patiko .
Norėjau paklausti kokį actą naudoti? 6% ar 9%? aš dariau su vyno actu tai gavosi specifinis skonis, bet visai patiko .
QUOTE(garbane @ 2007 01 26, 19:08)
merginos gal galit atsakyt kuri greitai, kodel kalakutienos kukuliai su spinatais ir suriu turi but butent su saldytais spinatais? nes as turiu svieziu.. netinka?
geras as kazkada juos gaminau ir net nemaciau, kad ten parasyta, kad saldyti Gaminau su svieziais, viskas gavosi puikiai ir skaniai