Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 7

ka tik iskepiau purius kotletus, vajezau kaip skanu, kaip mano babute, kad kepa, tik vietoj petrazoliu dejau saliero lapu. bigsmile.gif ir svarbiausia jokio riebumo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 25 sausio 2007 - 12:45
QUOTE(Katu @ 2007 01 25, 11:41)
Aš tingėjau bananą tarkuot, tai suplakiau jį mikseriu (tomis šluotelėmis, kuriom plaku kiaušinius, nu, žodžiu paprastom šluotelėm). Dar gana greitai galima bananą sutrint šakute - efektas panašus kaip tarkuojant, tik mažiau indų plaut ir greičiau smile.gif

aciuks.gif indų tikrai po šio kekso kepimo buvo doh.gif (vyras vis varė mane išplaut sakydamas: „Aš tave atpratinsiu nuo kepimo...."
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 01 25, 13:07)
Aš tundra nelabai suprantu g.gif O folija apdengti reikia visą skardą?

Nemanau, kad Tu tundra, gal tik mažai patirties... Matai, aš pati kepdavau neuždengusi, porą kartų pamankštinau žandikaulius, tai po to radau išeitį smile.gif
O šiaip atsakymas taip - reikėtų uždengti folija visą skardą. Jei folijos lakštas per mažas (man dažniausiai taip ir būna), tai reikėtų uždengti dviem ar trim, tiesiog sukombinuok "dangtį" prieš pašaunant į orkaitę kepsnius.
Atsakyti
šiandien kepiau itališkas bandeles, tai thumbup.gif dalykas prie užkandžių ar sriubą valgant. Ir iš močiutės mielinės tešlos kepiau bandeles su obuoliais, vakarui desertą puikų turim thumbup.gif .
Sonatina, dar kartelį ačiū 4u.gif .
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytule: 25 sausio 2007 - 14:17
QUOTE(vytule @ 2007 01 25, 16:16)
šiandien kepiau itališkas bandeles, tai  thumbup.gif  dalykas prie užkandžių ar sriubą valgant. Ir iš močiutės mielinės tešlos kepiau bandeles su obuoliais, vakarui desertą puikų turim  thumbup.gif .
Sonatina, dar kartelį ačiū  4u.gif .
user posted imageuser posted image

as taip pat labai megztu sian bandutes, bet man jos niekad neisipucia kai jums, kazin ka negerai darau, ligtai viska pagal recepta. g.gif
Atsakyti
o as ka tik iskepiau bulvines bandeles, padariau tokias mazutes, o issipute, ir gavos thumbup.gif
o jau purios kokios ir skanios. dabar bus sunku pasirinkt kurias kept, ar italiskas ar bulvines smile.gif galiu pastebeti, kad batono visiskai nebeperkam, nes jis toks nebeskanus atrodo, viska su bandelem valgom drinks_cheers.gif
Atsakyti
reikia gerai isminkyti ir kad mieles gerai iskiltu.
Papildyta:
sonatina, ko sumustinuku su ikrais neidedi i pirma psl? nuostabus patiekalas sveciams.
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2007 01 25, 11:23)
kepejėles visos, kadangi čia ir aš stengiuosi tokia patapti, tai galvojau ir sugalvojau, kad jau ir man reikia kažkokio kombaino biggrin.gif  Nes čia Sonatinos receptuose vis skaitau "kombaine išmaišyti miltus, sviestą etc pulso režimu", tai jau noriu ir aš maišyti:)) Gal galėtumėte man rekomenduoti ką nors, ką jūs pačios naudojat ir esat patenkintos:)
ačiūsmile.gif)

butinai isigyk, bent jau man tai super daiktas nes labai nekenciu visokiu teslu maisyt ir minkyt, o cia viska sumetei ir isvertei i skarda blush2.gif , turiu moulinex odacio (atrodo taip rasosi)3. jis man labai patinka tuo kad turi ir bulviu tarka , ne visuose buna, kainavo apie 500 lt, pries metus topo centre.

mano universalus blynas vakarykstis, idaryto nespejau nufotkint lotuliukas.gif
http://img256.images...=img02045bw.jpg

kazkaip nemoku fotkes idet blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi kepiau Itališkas bandeles, bet man jos gavosi kietos. Dariau pusė normos ir minkiau 10 min. Ir pagal receptą dariau viską. Kaži kodėl taip g.gif . Reiks gal kitą matavimo indą įsigyt, gal netikslus ir miltų gal padauginau verysad.gif
Atsakyti
As tai ziuriu pas visas kiek daug bandeliu gaunasi (italisku)... Man gavosi 7-9 bandeles ax.gif Nu nebuvo jos tokios dideles, tokios normalios... Siandien jauciu kepsiu bulvines bandeles ir su suriu tas noriu pabandyti.... Trauksim burtus, arba abejas kept reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2007 01 25, 15:35)
butinai isigyk, bent jau man tai super daiktas nes labai nekenciu  visokiu teslu maisyt ir minkyt, o cia viska sumetei ir isvertei i skarda  blush2.gif , turiu moulinex odacio (atrodo taip rasosi)3. jis man labai patinka tuo kad turi ir bulviu tarka , ne visuose buna, kainavo apie 500 lt, pries metus topo centre.

Ačiuks mamushka:) 4u.gif
reiks brangųjį įkalbėti apie šio prietaiso būtinumąsmile.gif)
jaučiu prakeiks jis mane su šituo puslapiu..prasidėjo nuo paprastų svarstyklių maistui..dar sumąsčoiau užuolaidas ir pagveikslą užsisakyt..o dabar kombainas...

beje, žiūriu čia dauguma kepat bandeles..o aš turiu prisipažinti, kad nesu dar nieko kepusi su mielėm blush2.gif , tad man biškiuką nedrąsu..bet žadu būtinai gal net šį savaitgalį mėginti itališkas bandeles:)
Atsakyti
o man pasakykit kam tas vanduo orkaiteje kepant bandele italiskas blush2.gif
Atsakyti