Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 7

QUOTE(Rituxx @ 2007 01 24, 21:17)
ačiū  4u.gif geras receptukas,tik nesupratau kam dengti reikia folija  smile.gif

Manau tam, kad mėsa kepdama neperdžiūtų, o būtų sultingesnė, minkštesnė. Bet jei mėgstat pamankštint žandikaulius, tai galit ir nedengt lotuliukas.gif
Atsakyti
liusinda, labai džiaugiuosi, kad višta gavosi skani smile.gif

Rituxx, malonu, kad makaronai pavyko smile.gif O dėl karbonadų... g.gif Pasižiūrėk šį receptą... Gal ką panašaus galima būtų daryti... Mums labai patiko... rolleyes.gif

Milde, kaip tu ten? g.gif Tikiuosi nenusišovei? bigsmile.gif

zole, apytiksliai 1 puodelis rudojo cukraus = 3/4 baltojo...

Martyna, džiaugiuosi, kad pica gavosi skani, nes ne visos čia džiaugėsi ją pabandžiusios biggrin.gif

amirrr, smagu, kad blynas patiko smile.gif Tikrai gera, kai nereikia ilgai stovėti prie keptuvės mirksiukas.gif

korcula, tie rageliai tikrai skanėstas... rolleyes.gif Džiaugiuosi, kad patiko 4u.gif

mamushka, net lengviau atsikvėpiau ax.gif Tikrai šaunu, kad viskas puikiai pavyko ir patiko smile.gif

Liucile, iš esmės skonis ir negalėjo labai nukentėti net ir "blogai" susmulkinus šokoladą... biggrin.gif Džiaugiuosi, kad ir keksiukai, ir žuvis patiko 4u.gif

logika, na iš mano pasiūlytų nebent šis receptas tiktų... g.gif Vietoje vištienos dėk daržovių ir gal gausis tai, ko ieškai... ax.gif

Katu 4u.gif
Atsakyti
Na štai ir aš susigundžiau "Keptuvėje keptu Napoleonu" , nes niekaip nesugalvojau kaip sunaikinti 3 didelius indelius grietinės blush2.gif Niekad nemėgau gaminti patiekalų, kuriuose reikia darbuotis kočėlu, tad tik kartais ryždavausi,o jau napoleonai ir panašūs, tai mano juoduose sąrašuose būdavo lotuliukas.gif Tai rezultatas , kaip jau tampa įprasta gaminant pagal čia pateiktus receptus, ne tik kad nenuvylė, bet viršijo lūkesčius bigsmile.gif bigsmile.gif Pagaminau per kokias 2,5 val, į tarpą dar savo mažiui desertinę košę išviriau ir sumaitinau, porą kartų šunį nuo jo išgelbėjau ir dar Mini picas iškepiau vakarienei. Na kaip kokio turbo moteriškė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik va 10 lakštų pertepimui kremo tai pritrūkau, tad puošimui plakiau dar papildomai ir atradau man labiau patikusį būdą gerai išplakti - atskirai įplakiau grietinę su cukrumi ir trupučiu grietinėlės, o tik paskui įmaišiau sutrintą bananą (pagrindiniam pertepimui viską plakiau kartu ilgai ir nuobodžiai). Vieną sluoksnį pertepiau trintomis spanguolėmis.
Rezultatas: sėdim žiauriai apsiriję su vyru ir džiaugiamės, kad rytoj į svečius netikėtai pasiprašė net keli draugai, tad padės sunaikinti tortuką - priešingu atveju mes ji tikrai per rytdieną vieni pribaigtume doh.gif lotuliukas.gif doh.gif
O Mini picutės irgi labai geras variantas, kai picos norisi, o tinginys kamuoja thumbup.gif Puse kepiau su virtu kumpiu ir mocarela, kitas su pakepintu faršu ir mocarela ir bazilikais........niam....
Sonatina, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2007 01 24, 19:29)
As ir taip darau, tik karbonadus kepu obuoliu sultyse (reik pripilti kad neapsemtu,o iki puses butu). Skanumelis, nes jie tokie dregni buna, o ir padaziukas paskui labai skanus gaunasi is tu sulciu ax.gif

Mes vištos šlauneles megstam kepti obuolių sultyse, tikrai labai skanu:)
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Aš vakar išbandžiau pirmą Sonatinos receptą. Dariau tortą iš krekerių žuvytė. Tai tikrai neblogai išėjo smile.gif Tik kitą kartą formą plėvele išklosiu, nes nelabai sekėsi paskui gražiai išimti. Dalis torčiuko prilipo prie formos šonų, bes skonis aišku nenukentėjo ax.gif Tik kitąkart manau įtarkuosiu citriną, nes man kaip rūgštaus maisto mėgėjai per saldu buvo. Bet čia tik man, nes kolegės ką tik prie kavos skanavo, tai visoms labai patiko ir nieko netrūko blush2.gif
Atsakyti
Portuke, labai džiaugiuosi, kad tortas pavyko (ir kad ateis draugai padėti jį suvalgyti tongue.gif )... O mini picos irgi visai neblogas dalykas ax.gif

Monikute, labai malonu, kad torčiukas gavosi skanus 4u.gif

Katu, tikrai per skubėjimą kažką ne tą nurodžiau ax.gif Reikėtų žiūrėti štai čia 4u.gif
Atsakyti
žadėtoji nuotrauka su varškinėm pynutėm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2007 01 24, 15:44)
Mama_Tania, tarkim, kad 0,5 x 0,5 cm biggrin.gif (tiesiog šokoladą sulaužiau į gabaliukus pagal griovelius, o tada kiekvieną gabaliuką dar į 4 dalis...) 4u.gif

QUOTE(Katu @ 2007 01 24, 15:45)
As kiekviena kavdratuka perpjoviau i 4 dalis. Naudojau Karunos juoda ir Showgeten baltaji. Kita karta gal kepciau vien su juodu sokoladu - man jis ten skanesnis pasirode (keksiukuose).

aciuks.gif atsižvialgiau į visus pastebėjimus, išsikepė gerai (kepiau 45 min.), bet labai skanus keksas išsikepė thumbup.gif thumbup.gif šokoladą naudojau skirta kepiniams (man jis labai patiko, tai dabar visur dedu, kur jo reikia), tai visi gabaliukai matosi, o baltą ( g.gif iš Sh raides), tai jis išsiliejo, banano skonis jaučiasi - vienu žodžiu, labai skanu

o bananą reikėjo per burokine tarka ar per smulkia blush2.gif ?

QUOTE(noir1 @ 2007 01 24, 18:43)
Ai pamiršau ką norėjau pasakyti doh.gif kepiau tą pyragą šokoladinį trupiniuotį ar kaip ten jį blush2.gif Kadangi kombaino dar neturiu tai tešlą minkiau rankomis.Na trupinęlių nesigavo tai apatinį sluoksnį padariau tokį koks išėjo ax.gif Dėjau paprastą varškę,bet išplakus maišytuvu su kiaušiniu ir kond pienu gavosi lyg švelnioji bigsmile.gif o viršutinį pašaldžiau kameroje tai vėliau sutarkavau ir pyragas toks wub.gif o jau skonis .Visada maniau ,kad mėgstamiausi pyragai tai obuolių ,bet šiandien pakeičiau nuomonę mirksiukas.gif

lotuliukas.gif aš ir maniau, kad mano mėgstamiausias bus su varške ir persikais, o paragavus šį - skaniausias Šokoladinis pyragas Trupinėlis thumbup.gif

ačiū Sonatina už rūpinimąsi aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Tania: 25 sausio 2007 - 10:47
vakar kepiau bananini keksa, gavosi labai skanus bigsmile.gif
Atsakyti
kepejėles visos, kadangi čia ir aš stengiuosi tokia patapti, tai galvojau ir sugalvojau, kad jau ir man reikia kažkokio kombaino biggrin.gif Nes čia Sonatinos receptuose vis skaitau "kombaine išmaišyti miltus, sviestą etc pulso režimu", tai jau noriu ir aš maišyti:)) Gal galėtumėte man rekomenduoti ką nors, ką jūs pačios naudojat ir esat patenkintos:)
ačiūsmile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 01 25, 11:31)

o bananą reikėjo per burokine tarka ar per smulkia blush2.gif ?

Aš tingėjau bananą tarkuot, tai suplakiau jį mikseriu (tomis šluotelėmis, kuriom plaku kiaušinius, nu, žodžiu paprastom šluotelėm). Dar gana greitai galima bananą sutrint šakute - efektas panašus kaip tarkuojant, tik mažiau indų plaut ir greičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 01 24, 21:56)
Manau tam, kad mėsa kepdama neperdžiūtų, o būtų sultingesnė, minkštesnė. Bet jei mėgstat pamankštint žandikaulius, tai galit ir nedengt  lotuliukas.gif

Aš tundra nelabai suprantu g.gif O folija apdengti reikia visą skardą?
Atsakyti