QUOTE(Sonatina @ 2007 01 24, 15:44)
Mama_Tania, tarkim, kad 0,5 x 0,5 cm
(tiesiog šokoladą sulaužiau į gabaliukus pagal griovelius, o tada kiekvieną gabaliuką dar į 4 dalis...)
QUOTE(Katu @ 2007 01 24, 15:45)
As kiekviena kavdratuka perpjoviau i 4 dalis. Naudojau Karunos juoda ir Showgeten baltaji. Kita karta gal kepciau vien su juodu sokoladu - man jis ten skanesnis pasirode (keksiukuose).
atsižvialgiau į visus pastebėjimus, išsikepė gerai (kepiau 45 min.), bet labai skanus keksas išsikepė
šokoladą naudojau skirta kepiniams (man jis labai patiko, tai dabar visur dedu, kur jo reikia), tai visi gabaliukai matosi, o baltą (
iš Sh raides), tai jis išsiliejo, banano skonis jaučiasi - vienu žodžiu, labai skanu
o bananą reikėjo per burokine tarka ar per smulkia
?
QUOTE(noir1 @ 2007 01 24, 18:43)
Ai pamiršau ką norėjau pasakyti
kepiau tą pyragą šokoladinį trupiniuotį ar kaip ten jį
Kadangi kombaino dar neturiu tai tešlą minkiau rankomis.Na trupinęlių nesigavo tai apatinį sluoksnį padariau tokį koks išėjo
Dėjau paprastą varškę,bet išplakus maišytuvu su kiaušiniu ir kond pienu gavosi lyg švelnioji
o viršutinį pašaldžiau kameroje tai vėliau sutarkavau ir pyragas toks
o jau skonis .Visada maniau ,kad mėgstamiausi pyragai tai obuolių ,bet šiandien pakeičiau nuomonę
aš ir maniau, kad mano mėgstamiausias bus su varške ir persikais, o paragavus šį - skaniausias Šokoladinis pyragas Trupinėlis
ačiū Sonatina už rūpinimąsi