Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 7

vakar kepiau vista su garstyciom ir medum thumbup.gif .dar pridejau prieskoniu i vidu prikisau obuoliu ir mandarinu.oi kaip skanu.visi valge net ausys lingavo 4u.gif
Atsakyti
viskas labai skaniai gavosi thumbup.gif ką tik persivalgiau makaronais su daržovėm ir kalakutiena rolleyes.gif
ačiū Sonatina 4u.gif
norėjau paklausti kaip geriau iškepti karbonadus orkaitėj g.gif artėja baliukas tai bus biški svečių tai reiktų kokio paprasto ir skanaus recepto rolleyes.gif galvoju padaryt kaip nors su svogunais majonezu ir suriu gal rolleyes.gif gal ką patart galėtumėt 4u.gif
Atsakyti
Aš esu kepusi su pievagrybiai ir sūriu nu buvo skanu.Svečiu turėjau apie 10 ir tik vienam nepatiko ,tai mano vyrui doh.gif jis nemėgsta grybų.

Iš manęs tokia šeimininkė blush2.gif bet kiek pamenu pamušau mėsytę,tada prieskoniukai kaip įprasta.Dėjau į aliejumi pateptą skardą ant mėsos per pusę pjautas grybukas ir tarkuotas sūris.Bijau prisimeluot nu bet nieko nepamenu apie voliojimą džiuvėsiuose.Lyd majonezu kažką tepiau blush2.gif Nu nepamenu doh.gif

Ai pamiršau ką norėjau pasakyti doh.gif kepiau tą pyragą šokoladinį trupiniuotį ar kaip ten jį blush2.gif Kadangi kombaino dar neturiu tai tešlą minkiau rankomis.Na trupinęlių nesigavo tai apatinį sluoksnį padariau tokį koks išėjo ax.gif Dėjau paprastą varškę,bet išplakus maišytuvu su kiaušiniu ir kond pienu gavosi lyg švelnioji bigsmile.gif o viršutinį pašaldžiau kameroje tai vėliau sutarkavau ir pyragas toks wub.gif o jau skonis .Visada maniau ,kad mėgstamiausi pyragai tai obuolių ,bet šiandien pakeičiau nuomonę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2007 01 24, 15:44)
Mama_Tania, tarkim, kad 0,5 x 0,5 cm biggrin.gif (tiesiog šokoladą sulaužiau į gabaliukus pagal griovelius, o tada kiekvieną gabaliuką dar į 4 dalis...) 4u.gif


g.gif g.gif Nugi tik dabar paskaičiau apie tuos šokolado gabaliukus. O keksiukai su šokoladu ir bananais jau pašauti į orkaitę g.gif , tai žinokit aš tą šokoladą, galvodama kad gabaliukai turi būti mažiukai, sutarkavau su burokine tarka biggrin.gif . Na , žiūrėsim, kas iš tų keksiukų gausis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 01 24, 16:09)
norėjau paklausti kaip geriau iškepti karbonadus orkaitėj  g.gif artėja baliukas tai bus biški svečių tai reiktų kokio paprasto ir skanaus recepto  rolleyes.gif galvoju padaryt kaip nors su svogunais majonezu ir suriu gal  rolleyes.gif gal ką patart galėtumėt  4u.gif

As ir taip darau, tik karbonadus kepu obuoliu sultyse (reik pripilti kad neapsemtu,o iki puses butu). Skanumelis, nes jie tokie dregni buna, o ir padaziukas paskui labai skanus gaunasi is tu sulciu ax.gif
Atsakyti
atsiprasau, nes zinau kad apie tai jau buvo kalbeta, bet nebepamenu doh.gif
Kiek rudojo cukraus atitinka paprasta baltaji?
Atsakyti
O aš vakarienei kepiau bulvinę picą thumbup.gif Dabar sėdim visi apsivalgę, vos kvėpuojam lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš kepiau universalų blyną thumbup.gif ir skanu ir prie viryklės nereikia stovėti, valgiau su grietine cukrumi ir cinamonu, labai skanu, ačiū Sonatina, įtrauksim į dažnesnių patiekalų gaminimo sąrašą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , ką tik kepiau varškinius ragelius. Radau šaldytuve metų senumo ananasų džemą, kažkada pirktą Lenkijoje - puikiai tiko, tik truputį iš kaikurių ragiukų išbėgo, iš daugumos - ne. Na skonis - nuostabus, laabaaai skanu thumbup.gif , tikrai nesitikėjau. Todėl puoliau iškart rašyti ir dar kartą tarti didžiulį dėkui Sonatinai.


QUOTE(Rituxx @ 2007 01 24, 19:09)
norėjau paklausti kaip geriau iškepti karbonadus orkaitėj  g.gif artėja baliukas tai bus biški svečių tai reiktų kokio paprasto ir skanaus recepto  rolleyes.gif galvoju padaryt kaip nors su svogunais majonezu ir suriu gal  rolleyes.gif gal ką patart galėtumėt  4u.gif


Aš taip pat neturiu specialaus recepto, bet esu ne kartą kepusi štai taip: supjaustau mėsą gabaliukais, išmušu, pabarstau mėgstamais prieskoniais (dažniausiai iš vakaro, kad įsigertų prieskoniai). Skardą vos patepu aliejumi, dedu į ją mėsytę - nevolioju mėsos nei miltuose, nei džiūvėsiuose, o ant mėsytės - plonais pusžiedžiais pjaustytą svogūną (už dengiu svogūnais visą mėsytę). Ant svogūnų tepu tokią masę: sutarkuoju fermentinį sūrį (olandų, Gintaro - koks patinka, su Džiugo sūriu nebandžiusi), įmušu kiaušinių, dedu juodųjų pipirų, išspaudžiu česnako, įdedu majonezo, viską sumakaluoju ir tepu. Dar įpilu truputį vandenuko į skardą,uždengiu folija ir kepu orkaitėje 1 val (apie 220 laipsnių karštumas), po to foliją atidengiu ir kokias 5 min pakepu be jos, kad truputį sūris apskrustų. Na paprasta, bet man ir svečiams patinka. Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2007 01 24, 21:09)
Sveikos  smile.gif , ką tik kepiau varškinius ragelius. Radau šaldytuve metų senumo ananasų džemą, kažkada pirktą Lenkijoje - puikiai tiko, tik truputį iš kaikurių ragiukų išbėgo, iš daugumos - ne.  Na skonis - nuostabus, laabaaai skanu thumbup.gif , tikrai nesitikėjau. Todėl puoliau iškart rašyti ir dar kartą tarti didžiulį dėkui Sonatinai.
Aš taip pat neturiu specialaus recepto, bet esu ne kartą kepusi štai taip: supjaustau mėsą gabaliukais, išmušu, pabarstau mėgstamais prieskoniais (dažniausiai iš vakaro, kad įsigertų prieskoniai). Skardą vos patepu aliejumi, dedu į ją mėsytę - nevolioju mėsos nei miltuose, nei džiūvėsiuose, o ant mėsytės - plonais pusžiedžiais pjaustytą svogūną (už dengiu svogūnais visą mėsytę). Ant svogūnų tepu tokią masę:  sutarkuoju fermentinį sūrį (olandų, Gintaro - koks patinka, su Džiugo sūriu nebandžiusi), įmušu kiaušinių, dedu juodųjų pipirų, išspaudžiu česnako, įdedu majonezo, viską sumakaluoju ir tepu. Dar įpilu truputį vandenuko į skardą,uždengiu folija ir kepu orkaitėje 1 val (apie 220 laipsnių karštumas), po to foliją atidengiu ir kokias 5 min pakepu be jos, kad truputį sūris apskrustų. Na paprasta, bet man ir svečiams patinka. Skanaus  4u.gif

ačiū 4u.gif geras receptukas,tik nesupratau kam dengti reikia folija smile.gif
Atsakyti
blynas gavosi thumbup.gif , suvyniojau su farsu ir grybais thumbup.gif
Atsakyti
Na tie keksiukai su šokoladu ir bananais gavosi labai skanūs, nors ir šokoladą susmulkinau blogai 4u.gif . Ir dar šiandien vakarienei kepiau žuvį prancūziškai - gavosi nerealiai skani thumbup.gif
Atsakyti