vakar kepiau vista su garstyciom ir medum .dar pridejau prieskoniu i vidu prikisau obuoliu ir mandarinu.oi kaip skanu.visi valge net ausys lingavo
viskas labai skaniai gavosi ką tik persivalgiau makaronais su daržovėm ir kalakutiena
ačiū Sonatina
norėjau paklausti kaip geriau iškepti karbonadus orkaitėj artėja baliukas tai bus biški svečių tai reiktų kokio paprasto ir skanaus recepto galvoju padaryt kaip nors su svogunais majonezu ir suriu gal gal ką patart galėtumėt
ačiū Sonatina
norėjau paklausti kaip geriau iškepti karbonadus orkaitėj artėja baliukas tai bus biški svečių tai reiktų kokio paprasto ir skanaus recepto galvoju padaryt kaip nors su svogunais majonezu ir suriu gal gal ką patart galėtumėt
Aš esu kepusi su pievagrybiai ir sūriu nu buvo skanu.Svečiu turėjau apie 10 ir tik vienam nepatiko ,tai mano vyrui jis nemėgsta grybų.
Iš manęs tokia šeimininkė bet kiek pamenu pamušau mėsytę,tada prieskoniukai kaip įprasta.Dėjau į aliejumi pateptą skardą ant mėsos per pusę pjautas grybukas ir tarkuotas sūris.Bijau prisimeluot nu bet nieko nepamenu apie voliojimą džiuvėsiuose.Lyd majonezu kažką tepiau Nu nepamenu
Ai pamiršau ką norėjau pasakyti kepiau tą pyragą šokoladinį trupiniuotį ar kaip ten jį Kadangi kombaino dar neturiu tai tešlą minkiau rankomis.Na trupinęlių nesigavo tai apatinį sluoksnį padariau tokį koks išėjo Dėjau paprastą varškę,bet išplakus maišytuvu su kiaušiniu ir kond pienu gavosi lyg švelnioji o viršutinį pašaldžiau kameroje tai vėliau sutarkavau ir pyragas toks o jau skonis .Visada maniau ,kad mėgstamiausi pyragai tai obuolių ,bet šiandien pakeičiau nuomonę
Iš manęs tokia šeimininkė bet kiek pamenu pamušau mėsytę,tada prieskoniukai kaip įprasta.Dėjau į aliejumi pateptą skardą ant mėsos per pusę pjautas grybukas ir tarkuotas sūris.Bijau prisimeluot nu bet nieko nepamenu apie voliojimą džiuvėsiuose.Lyd majonezu kažką tepiau Nu nepamenu
Ai pamiršau ką norėjau pasakyti kepiau tą pyragą šokoladinį trupiniuotį ar kaip ten jį Kadangi kombaino dar neturiu tai tešlą minkiau rankomis.Na trupinęlių nesigavo tai apatinį sluoksnį padariau tokį koks išėjo Dėjau paprastą varškę,bet išplakus maišytuvu su kiaušiniu ir kond pienu gavosi lyg švelnioji o viršutinį pašaldžiau kameroje tai vėliau sutarkavau ir pyragas toks o jau skonis .Visada maniau ,kad mėgstamiausi pyragai tai obuolių ,bet šiandien pakeičiau nuomonę
QUOTE(Sonatina @ 2007 01 24, 15:44)
Mama_Tania, tarkim, kad 0,5 x 0,5 cm (tiesiog šokoladą sulaužiau į gabaliukus pagal griovelius, o tada kiekvieną gabaliuką dar į 4 dalis...)
Nugi tik dabar paskaičiau apie tuos šokolado gabaliukus. O keksiukai su šokoladu ir bananais jau pašauti į orkaitę , tai žinokit aš tą šokoladą, galvodama kad gabaliukai turi būti mažiukai, sutarkavau su burokine tarka . Na , žiūrėsim, kas iš tų keksiukų gausis .
QUOTE(Rituxx @ 2007 01 24, 16:09)
norėjau paklausti kaip geriau iškepti karbonadus orkaitėj artėja baliukas tai bus biški svečių tai reiktų kokio paprasto ir skanaus recepto galvoju padaryt kaip nors su svogunais majonezu ir suriu gal gal ką patart galėtumėt
As ir taip darau, tik karbonadus kepu obuoliu sultyse (reik pripilti kad neapsemtu,o iki puses butu). Skanumelis, nes jie tokie dregni buna, o ir padaziukas paskui labai skanus gaunasi is tu sulciu
atsiprasau, nes zinau kad apie tai jau buvo kalbeta, bet nebepamenu
Kiek rudojo cukraus atitinka paprasta baltaji?
Kiek rudojo cukraus atitinka paprasta baltaji?
O aš vakarienei kepiau bulvinę picą Dabar sėdim visi apsivalgę, vos kvėpuojam
O aš kepiau universalų blyną ir skanu ir prie viryklės nereikia stovėti, valgiau su grietine cukrumi ir cinamonu, labai skanu, ačiū Sonatina, įtrauksim į dažnesnių patiekalų gaminimo sąrašą
Sveikos , ką tik kepiau varškinius ragelius. Radau šaldytuve metų senumo ananasų džemą, kažkada pirktą Lenkijoje - puikiai tiko, tik truputį iš kaikurių ragiukų išbėgo, iš daugumos - ne. Na skonis - nuostabus, laabaaai skanu , tikrai nesitikėjau. Todėl puoliau iškart rašyti ir dar kartą tarti didžiulį dėkui Sonatinai.
Aš taip pat neturiu specialaus recepto, bet esu ne kartą kepusi štai taip: supjaustau mėsą gabaliukais, išmušu, pabarstau mėgstamais prieskoniais (dažniausiai iš vakaro, kad įsigertų prieskoniai). Skardą vos patepu aliejumi, dedu į ją mėsytę - nevolioju mėsos nei miltuose, nei džiūvėsiuose, o ant mėsytės - plonais pusžiedžiais pjaustytą svogūną (už dengiu svogūnais visą mėsytę). Ant svogūnų tepu tokią masę: sutarkuoju fermentinį sūrį (olandų, Gintaro - koks patinka, su Džiugo sūriu nebandžiusi), įmušu kiaušinių, dedu juodųjų pipirų, išspaudžiu česnako, įdedu majonezo, viską sumakaluoju ir tepu. Dar įpilu truputį vandenuko į skardą,uždengiu folija ir kepu orkaitėje 1 val (apie 220 laipsnių karštumas), po to foliją atidengiu ir kokias 5 min pakepu be jos, kad truputį sūris apskrustų. Na paprasta, bet man ir svečiams patinka. Skanaus
QUOTE(Rituxx @ 2007 01 24, 19:09)
norėjau paklausti kaip geriau iškepti karbonadus orkaitėj artėja baliukas tai bus biški svečių tai reiktų kokio paprasto ir skanaus recepto galvoju padaryt kaip nors su svogunais majonezu ir suriu gal gal ką patart galėtumėt
Aš taip pat neturiu specialaus recepto, bet esu ne kartą kepusi štai taip: supjaustau mėsą gabaliukais, išmušu, pabarstau mėgstamais prieskoniais (dažniausiai iš vakaro, kad įsigertų prieskoniai). Skardą vos patepu aliejumi, dedu į ją mėsytę - nevolioju mėsos nei miltuose, nei džiūvėsiuose, o ant mėsytės - plonais pusžiedžiais pjaustytą svogūną (už dengiu svogūnais visą mėsytę). Ant svogūnų tepu tokią masę: sutarkuoju fermentinį sūrį (olandų, Gintaro - koks patinka, su Džiugo sūriu nebandžiusi), įmušu kiaušinių, dedu juodųjų pipirų, išspaudžiu česnako, įdedu majonezo, viską sumakaluoju ir tepu. Dar įpilu truputį vandenuko į skardą,uždengiu folija ir kepu orkaitėje 1 val (apie 220 laipsnių karštumas), po to foliją atidengiu ir kokias 5 min pakepu be jos, kad truputį sūris apskrustų. Na paprasta, bet man ir svečiams patinka. Skanaus
QUOTE(korcula @ 2007 01 24, 21:09)
Sveikos , ką tik kepiau varškinius ragelius. Radau šaldytuve metų senumo ananasų džemą, kažkada pirktą Lenkijoje - puikiai tiko, tik truputį iš kaikurių ragiukų išbėgo, iš daugumos - ne. Na skonis - nuostabus, laabaaai skanu , tikrai nesitikėjau. Todėl puoliau iškart rašyti ir dar kartą tarti didžiulį dėkui Sonatinai.
Aš taip pat neturiu specialaus recepto, bet esu ne kartą kepusi štai taip: supjaustau mėsą gabaliukais, išmušu, pabarstau mėgstamais prieskoniais (dažniausiai iš vakaro, kad įsigertų prieskoniai). Skardą vos patepu aliejumi, dedu į ją mėsytę - nevolioju mėsos nei miltuose, nei džiūvėsiuose, o ant mėsytės - plonais pusžiedžiais pjaustytą svogūną (už dengiu svogūnais visą mėsytę). Ant svogūnų tepu tokią masę: sutarkuoju fermentinį sūrį (olandų, Gintaro - koks patinka, su Džiugo sūriu nebandžiusi), įmušu kiaušinių, dedu juodųjų pipirų, išspaudžiu česnako, įdedu majonezo, viską sumakaluoju ir tepu. Dar įpilu truputį vandenuko į skardą,uždengiu folija ir kepu orkaitėje 1 val (apie 220 laipsnių karštumas), po to foliją atidengiu ir kokias 5 min pakepu be jos, kad truputį sūris apskrustų. Na paprasta, bet man ir svečiams patinka. Skanaus
Aš taip pat neturiu specialaus recepto, bet esu ne kartą kepusi štai taip: supjaustau mėsą gabaliukais, išmušu, pabarstau mėgstamais prieskoniais (dažniausiai iš vakaro, kad įsigertų prieskoniai). Skardą vos patepu aliejumi, dedu į ją mėsytę - nevolioju mėsos nei miltuose, nei džiūvėsiuose, o ant mėsytės - plonais pusžiedžiais pjaustytą svogūną (už dengiu svogūnais visą mėsytę). Ant svogūnų tepu tokią masę: sutarkuoju fermentinį sūrį (olandų, Gintaro - koks patinka, su Džiugo sūriu nebandžiusi), įmušu kiaušinių, dedu juodųjų pipirų, išspaudžiu česnako, įdedu majonezo, viską sumakaluoju ir tepu. Dar įpilu truputį vandenuko į skardą,uždengiu folija ir kepu orkaitėje 1 val (apie 220 laipsnių karštumas), po to foliją atidengiu ir kokias 5 min pakepu be jos, kad truputį sūris apskrustų. Na paprasta, bet man ir svečiams patinka. Skanaus
ačiū geras receptukas,tik nesupratau kam dengti reikia folija
blynas gavosi , suvyniojau su farsu ir grybais
Na tie keksiukai su šokoladu ir bananais gavosi labai skanūs, nors ir šokoladą susmulkinau blogai . Ir dar šiandien vakarienei kepiau žuvį prancūziškai - gavosi nerealiai skani