Siūlau greito užkandžio idėją Juodą duoną supjaustyti norimos formos gabaliukais (arba išspausti sausainių formele), ant viršaus išspausti mėgiamo varškės sūrio su priedais (čia konkrečiai dariau su Mūsų tepamu varškės sūreliu su žalumynais) ir papuošti (aišku norėtųsi tikra ikra, bet neturėjau )
cia kaip suprantu baltymine ikra ? kokia perki ? as viena kart pirkau tai vos neapsivemiau nuo kvapelio , daugiau neperku
Papildyta:
pritariu
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2007 01 23, 13:49)
o siaip tai sonatina reik arba tave i negyvenama sala isvezt arba i mada atvest apkunias moteriskes.
pritariu
Aš tai geriau antram variantui pritariu:)))
QUOTE(noir1 @ 2007 01 23, 13:43)
Sonatina,norėjau paklausti ar vietoj "Švelniosios varškės" galiu dėti paprastą mūsų artimiausioje parduotuvėje jos neradau ,o į kitą eiti patingėjau.Žadu kepti "Šokoladinį pyragą trupinėlį" Ačiū.
Sonatina jau atsake, bet as dejau paprasta namine varske (zinot, kad ji tokia su gumuliukais, visiskai nepanasi i Svelnaja, o pertrinti pamirsau, bet man kombainu gerai issiplake iki vientisos mases (su kondensuotu pienu ir kiausiniu)
QUOTE(Sonatina @ 2007 01 23, 13:45)
noir1, tada siūlau varškę pertrinti per sietelį, kad gautųsi graži kreminė struktūra
....aha ir as norejau paklaustSonatinos,kaip jai paciai sekasi issaugot figura,o gal nekreipi demesio,nugi sitaip skaniai gamini ,o ivairove,o skanumelis tavo patiekalu .
Isduok paslapti .
Ir dar ,gal tu samdoma seimininke baliams
Isduok paslapti .
Ir dar ,gal tu samdoma seimininke baliams
o jau paskutiniu susmustinuku grozis
vakar gaminau kukuliukus su sureliu - labai skanu, tik siandie sildyti, tai sausoki atrode..
o ananasisis keksas nelabai koks gavosi
siandie nusipirkau makaronu lizdeliu, tai prie progos gaminsiu, ir dar moraliskai ruosiuosi, kada pabandyt koki torta iskept
vakar gaminau kukuliukus su sureliu - labai skanu, tik siandie sildyti, tai sausoki atrode..
o ananasisis keksas nelabai koks gavosi
siandie nusipirkau makaronu lizdeliu, tai prie progos gaminsiu, ir dar moraliskai ruosiuosi, kada pabandyt koki torta iskept
Labas, Sonatina
AČIŪ už močiutės mielinės tešlos receptą. NEREALIAI SKANIOS BANDELĖS
Skanios, minkštos.... nu tokios tirpstančios burnoje
PIRMA VIETA
Aha, dejau idara. Kaip patare daryti vytule.
Cituoju: O įdarui, tai perku šalto rūkymo šoninę ("Biovelos" mūsų šeimynai skaniausia), juos pakepinu su svogūnu, papipirinu ir įdedu grietinės 12% , ir dar truputuką patroškinu.
Na, bet kaip rase Sonatina, galima ir obuolius ideti. Taip pat labai tiktu.
Tos bandeles, man pasirode, tokios universalios - i jas galima deti ir suresni, ir saldesni idara. Pagal nuotaika
AČIŪ už močiutės mielinės tešlos receptą. NEREALIAI SKANIOS BANDELĖS
Skanios, minkštos.... nu tokios tirpstančios burnoje
PIRMA VIETA
Aha, dejau idara. Kaip patare daryti vytule.
Cituoju: O įdarui, tai perku šalto rūkymo šoninę ("Biovelos" mūsų šeimynai skaniausia), juos pakepinu su svogūnu, papipirinu ir įdedu grietinės 12% , ir dar truputuką patroškinu.
Na, bet kaip rase Sonatina, galima ir obuolius ideti. Taip pat labai tiktu.
Tos bandeles, man pasirode, tokios universalios - i jas galima deti ir suresni, ir saldesni idara. Pagal nuotaika
...............gal kam velyvos,bet lengvos ir pikantiskos vakarienes ,labai skaniai lindo su taure sauso vyno
.............vis tie Sonatinos receptai
.............vis tie Sonatinos receptai
QUOTE(Nolina @ 2007 01 22, 11:09)
Gaminau torta "marsas" , tik matyt neskanius sausainius nusipirkau, nes pagrindas gavosi nesaldus.
Aš naudojau "Selga" šokoladinius,tai pats tas,nieko dėti nereikia
Sonatina, gavau dovanu knyga su pyragu receptais. Ir daug kur reikia gatavu torto milteliu. kas cia per daiktas . Daznai juos reikia sumaisyti su sviestu ir uztrupinti pries kepant ant virsaus. Ar galima ju kur nors nusipirkti arba kuo nors pakeisti?
Shiduh, džiaugiuosi, kad mėsa gavosi skani O itališkos bandelės tikrai skanios...
Į negyvenamą salą nevažiuosiu ir taškas Geriau atvest į madą (tiksliau - grąžint) normalias moteris
Portuke, būtinai pamėgink dar kartą - tikrai pavyks
mamushka, žinok nežinau, kokią pirkau baltyminę ikrą - kažkokią ne pačią pigiausią... Kvapas normalus... (tiksliau jokio kvapo), bet ir jokio skonio...
shanet, gerai sekasi pasikviečiant draugų suvalgyti pagamintą maistą arba atsinešant į darbą ir vaišinant kolegas Ir aš tikrai ne samdoma šeimininkė - tiesiog finansininkė...
Tavo pikantiškas torčiukas atrodo
vvandene, o kas būtent nesigavo su ananasiniu keksu? Reikia ieškoti priežasties, kad kitą kartą pasisektų O lizdeliai skanu... Kaip ir tortai
rts, labai džiaugiuosi, kad bandelės patiko O ta tešla tai super - nereikia ilgai minkyti, nereikia šiltai kildinti... Beje, savaitgalį ir aš pasinaudojau Vytules patarimu ir iškepiau būtent iš šios tešlos bandelių su lašinukais iš Biovelos šalto rūkymo šoninės Visiems labai patiko
Kaliteja, ir aš visada naudoju tik Selgos sausainius, tai saldumo netrūksta
agotai, spėju knyga anglų kalba ir ten minima cake flour?
cake flour = soft-wheat flour Equivalents: 4 1/2 cups cake flour = 1 pound Includes: self-rising cake flour These substitutions will perform better if you also do this: (1) Mix the batter as little as possible. (2) Separate eggs, beat the whites, and fold them into the batter Substitutes: pastry flour (This has more protein than cake flour but less than all-purpose flour. Cakes made with pastry flour tend to be a bit less delicate and crumbly.) OR all purpose flour (Substitute 7/8 cup all-purpose flour for each cup of cake flour and add 2 tablespoons of cornstarch for every 7/8 cup all-purpose flour used. Cakes made with all purpose flour tend to be less delicate and crumbly.)
Taigi, reikėtų imti paprastų miltų (o gal net geriau ekstra), tik dar įmaišyti krakmolo (1 puodelis tortų miltų = 7/8 puodelio paprastų miltų + 2 v. š. krakmolo)
Į negyvenamą salą nevažiuosiu ir taškas Geriau atvest į madą (tiksliau - grąžint) normalias moteris
Portuke, būtinai pamėgink dar kartą - tikrai pavyks
mamushka, žinok nežinau, kokią pirkau baltyminę ikrą - kažkokią ne pačią pigiausią... Kvapas normalus... (tiksliau jokio kvapo), bet ir jokio skonio...
shanet, gerai sekasi pasikviečiant draugų suvalgyti pagamintą maistą arba atsinešant į darbą ir vaišinant kolegas Ir aš tikrai ne samdoma šeimininkė - tiesiog finansininkė...
Tavo pikantiškas torčiukas atrodo
vvandene, o kas būtent nesigavo su ananasiniu keksu? Reikia ieškoti priežasties, kad kitą kartą pasisektų O lizdeliai skanu... Kaip ir tortai
rts, labai džiaugiuosi, kad bandelės patiko O ta tešla tai super - nereikia ilgai minkyti, nereikia šiltai kildinti... Beje, savaitgalį ir aš pasinaudojau Vytules patarimu ir iškepiau būtent iš šios tešlos bandelių su lašinukais iš Biovelos šalto rūkymo šoninės Visiems labai patiko
Kaliteja, ir aš visada naudoju tik Selgos sausainius, tai saldumo netrūksta
agotai, spėju knyga anglų kalba ir ten minima cake flour?
cake flour = soft-wheat flour Equivalents: 4 1/2 cups cake flour = 1 pound Includes: self-rising cake flour These substitutions will perform better if you also do this: (1) Mix the batter as little as possible. (2) Separate eggs, beat the whites, and fold them into the batter Substitutes: pastry flour (This has more protein than cake flour but less than all-purpose flour. Cakes made with pastry flour tend to be a bit less delicate and crumbly.) OR all purpose flour (Substitute 7/8 cup all-purpose flour for each cup of cake flour and add 2 tablespoons of cornstarch for every 7/8 cup all-purpose flour used. Cakes made with all purpose flour tend to be less delicate and crumbly.)
Taigi, reikėtų imti paprastų miltų (o gal net geriau ekstra), tik dar įmaišyti krakmolo (1 puodelis tortų miltų = 7/8 puodelio paprastų miltų + 2 v. š. krakmolo)