Oi merginos,kokį ubagą universalą kepu
Papildyta:
Net rašyti nebaigiau
Papildyta:
Nu kas čia darosi pritrūkau pieno pripyliau 150 ml vandens,reikia sviesto žiūriu tik popierius dėjau margariną žiūrėsiu kas gausis
Sedziu dabar prisikirtu ssepardo pyrago su vistiena, o desertu torto "marsas". Visa dieta suniui ant uodegos . Bet viskas taip skanu, net drauges sake, kad kuo toliau tuo skaniau . Aciu Sonatinai
Antra karta ruosiau "Silke su grietine" - viena gardziausiu mano kada nors valgytu silkiu, aciu Sonatina
Pirma karta gamindama laikiausi visu nurodymu - isejo puikiai, bet musu seimai pasirode kiek per astru del zalio svoguno. Siandien svoguna pakepinau ir tik tada dejau i smulkintuva kartu su obuoliu ir trupuciu grietines; dar sviezio krapo stiebeli pridejau del gaivumo. Pavyko
Dar vienas dalykas, neparasytas recepte, bet "issifruotas" is nuotraukos: silke, man regis, butinai reikia deti ant griezineliais pjaustytu pomidoru. Be pomidoru sitas patiekalas - tik puse skanumo; kazkaip labai jau jie dera su obuoliniu padazu.
Tikrai skanus ir gaivus valgis, dar karteli aciu
Labas aš vakar dariau ,,Varškinės tešlos pyragėlius", nu skanu nerealiai , dariau su faršo ir grybų įdarų, tai vyras gryžęs sukosi ir sukosi aplink lėkštę, tai išvažiavo šiandien medžioti, tai sakau, ką iškepti, sako dar liko pyragėlių , tai įdėjau Ačiū
kepenys karaliskai
o keptuvej keptas napoleonas kazkoks nesusipratimas gavosi, gal blynus per plonus padariau nznau, skonis neblogas , bet vaizdas
o keptuvej keptas napoleonas kazkoks nesusipratimas gavosi, gal blynus per plonus padariau nznau, skonis neblogas , bet vaizdas
QUOTE(mamushka @ 2007 01 20, 13:37)
kepenys karaliskai
man napaleonas ir ne kaip isejo
noriu ir as padekoti Sonatinai uz receptus
Per tam tikra laiko tarpa isbandziau keleta,viskas labai skanu, ypac patiko kalakutienos vyniotinis su suriu, pora kartu kepiau pyraga "trupinelis"ir t.t. Tik varskinis tinginys ir makaronu lizdeliai man nelabai O siandien bandysiu daryt plikytos teslos pyragaicius.
Per tam tikra laiko tarpa isbandziau keleta,viskas labai skanu, ypac patiko kalakutienos vyniotinis su suriu, pora kartu kepiau pyraga "trupinelis"ir t.t. Tik varskinis tinginys ir makaronu lizdeliai man nelabai O siandien bandysiu daryt plikytos teslos pyragaicius.
Sweikutes, help!Nu uzsimaniau as ta obuoliu pyraga su kakava issikept...nu krc...kazkoks ablomas (( Ale dar kai nusipirkau priciudna mikseri svarstykles, vyrui cia gyriausi kaip bus skanu...ir....kazkaip ta tesla visai nebeganti, o ji su tiek miltu ma jau kociojasi, ka daryt?aisku as tiek nedejau, bet visvien jau gavosi kieta ar kuri nors kepe?
tiesa, Sonatina, tu man patark, ka daryt su 101 kiausiniu???pas man saldytuvas zagruzintas, nebezinau kur juos det, jau bloga nuo omletu kiausinieniu, blynu:D
Kepiau kelinta karta jau krabinius blynelius Ir padariau varskes tingini su dziovintais abrikosais ir dziovintais serbentais
labai skanus pyrageliai gavosi tik neturiu su kuo ta krema i vidu ikist, tai vargau su sauksteliu. o kremas skystokas gavosi, taip ir turi but?
labukas ,
as rasau jums pirma karta,bet daznai paskaitineju ir nemazai jau esu isbandziusi sonatinos patiekalu man jos receptukai labai patinka ir daznai pagal juos gaminu,vot ir siandien pasigaminau citrinini torta manau kad bus labai skanus manau kad mane priimsite i savo paplepejimus ir ivairenybiu pasidalijimus
as rasau jums pirma karta,bet daznai paskaitineju ir nemazai jau esu isbandziusi sonatinos patiekalu man jos receptukai labai patinka ir daznai pagal juos gaminu,vot ir siandien pasigaminau citrinini torta manau kad bus labai skanus manau kad mane priimsite i savo paplepejimus ir ivairenybiu pasidalijimus