daffni, tikiuosi ir tau keksiukai pavyks
Įdedu kelias nuorodas konvertavimo:
čia reikia išsirinkti produktą ir iš ko į ką konvertuotio čia yra
pagrindinių produktų konvertavimo lentelė Tik aišku būtų gerai turėti ir matavimo puodelį... Aš turiu štai tokius
ir labai labai džiaugiuosi... Vieną pirkau Senukuose, kitą mažesnį Rimi... O dabar mačiau ir Maximoje tokių yra.
O
Portukes įdėta nuoroda irgi super, ačiū
Shiduh, tikrai tokių košių niekada neviriau
Matyt kažkuri kita mergina rašė...
O kiaušinių patė nuorodą tuoj įkelsiu...
ad23, aš turiu nemažai metalinių - tefloninių formų (keturkampių, apvalių, tortinių), silikoninių, keraminių (stačiakampių ir apvalių), kelias stiklines apkepams... Čia jau priklauso nuo to, ką dažniausiai gaminsi... O termometrą neseniai įsigijau mėsai (kai kepiau kalakutą per Kalėdas)
Neįsivaizduoju, ar jis tinka ir orkaitės temperatūrai...
Gal ir tinka?
ScarleTa, gaila negalėjau laiku atsakyti
Aš tavo vietoje būčiau nedėjusi nei viskio, nei degtinės - vis tik tai visiškai ne tas pats, kas brendis... Manau dėl to ir pyragas gavosi kartokas
xmarx, labai džiaugiuosi, kad blynai patiko
Man jie irgi buvo ypač skanūs
Martyna Spygle, labai malonu, kad kuskusas patiko... Visai neblogas produktas tas kuskusas, kai reikia kokio nors greito patiekalo
nengamo, kotletai
Džiaugiuosi, kad patiko
lora++, gal vakar buvo kokia maisto gamybai neskirta diena? Ir aš kepiau vakar duoną - pyragą, tai tešla gavosi visiškai skysta
Bet pavyko išgelbėti ir iškepti labai labai skanią duoną...
Šiaip jeigu gaunasi per skysta, reikia berti dar miltų (miltai skirtingi, oro drėgnumas skirtingas ir pan.), tik, aišku, nepersistengti, nes kepinys bus kietas...
Na bet šaunu, kad vis tiek iškepei ir netgi gavosi skanu
O aš dabar kaip tik perku kiaulienos faršą, bet liesą - jis, žinoma, brangesnis, bet skanus...
Katu, žiūriu irgi formų ir kepimo indų prikaupus
O su tom itališkom bandelėm - tešlą maišiau duonkepėj ir pakilusi ji dar lipo prie rankų, bet aš miltų bėriau tik vos vos formuodama bandeles, kad nesigautų per kietos...
Labai džiaugiuosi, kad Dunojaus pyragas patiko
mamushka, tada teks tau jį gamintis tik sau ir nereip dėmesio į diedus