laurechka, labai džiaugiuosi, kad bandelės patiko
BOMBONKE , labai paguosti negaliu

, nes vis tiek saldumo jaučiasi, bet manau gali dėti mažiau medaus ir aštresnių garstyčių (tiesiog ragauk patį užpilą) ir turėtų gautis neblogai
lora++,
mamushka, tikiuosi rituxx nemėgino malti sausų grybų
daffni, džiaugiuosi, kad keksas gavosi skanus

O dėl to, kad neiškyla... Gal tu per stipriai išmaišai tešlą? Gal vietoje sodos (jeigu recepte nurodyta) dedi vien kepimo miltelių? O gal per anksti ištrauki kepinius iš orkaitės... Daugybė visokių gal...
Katu, labai malonu, kad pyragas patiko

O paprastą Šepardo pyragą su faršu mėginai daryti? Tas irgi
rts, tortas atrodo

Labai džiaugiuosi, kad patiko

O man kažkaip nesijaučia sviesto... Manau, jei dėsi kondensuoto, bus tiesiog per saldu, nes sausainiai ir taip jau saldūs... Gali įmaišyti riešutų, gal jie numuštų sviesto skonį...
Vyneta, o tikrai gerai išplakei grietinėlę?

(beje, kokios firmos ji buvo?) Nes man kremas gavosi labai labai tirštas... Gal tikrai, kaip pataria Katu, geriau berk standiklio, o ne želatinos, nes tortas nebebus toks drėgnas... Bet svarbu, kad nors buvo skanu
Gadiga, gaila, kad taip nepasisekė su beliašais...

Nors man keista, kodėl jie gavosi riebūs... Aš į verdantį aliejų įmetu žalios bulvės gabalą, kad taip neprisigertų aliejaus (kai labai apkepa, ištraukiu ir įmetu kitą), ir iškepusius beliašus būtinai dedu ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius...
O šiaip smagu, kad tiek visko naujo išmėginai
peledziuke, džiaugiuosi, kad mėsa patiko
Burbuk, ar jau radai?
MAMICY