QUOTE(Sauma @ 2007 01 09, 16:03)
Sauma, 09 Sau 2007 - 16:03, para�ė:
Sauma, 09 Sau 2007 - 16:03, para�ė:
Norėčiau paklausti, kokius krekerius "žuvytes" jūs perkat ? Parašyta, kad reikia naudot nesūdytus, o aš randu pirkt tik sūdytus, saldžius, svogūnų skonio ir su aguonom ( gal tiktų šitie, bet kad aš nemėgstu aguonų ...
).
Norėčiau paklausti, kokius krekerius "žuvytes" jūs perkat ? Parašyta, kad reikia naudot nesūdytus, o aš randu pirkt tik sūdytus, saldžius, svogūnų skonio ir su aguonom ( gal tiktų šitie, bet kad aš nemėgstu aguonų ...

).
QUOTE(laurindre @ 2007 01 09, 16:06)
laurindre, 09 Sau 2007 - 16:06, para�ė:
laurindre, 09 Sau 2007 - 16:06, para�ė:
Tai gali naudoti saldžius, aš naudoju su aguonom arba su sezamo sėklom. 
Tai gali naudoti saldžius, aš naudoju su aguonom arba su sezamo sėklom.
QUOTE(Sonatina @ 2007 01 09, 16:10)
Sonatina, 09 Sau 2007 - 16:10, para�ė:
Sonatina, 09 Sau 2007 - 16:10, para�ė:
Sauma, aš kaip ir laurindre, perku su aguonom - jie nei sūrūs, nei saldūs, bet jei nemėgsti - tai skruzdėlynui ar tortukui gali pirkti saldžius, tik pasireguliuoti cukraus kiekį, o užkandiniam tortui - sūrius...
Sauma, aš kaip ir laurindre, perku su aguonom - jie nei sūrūs, nei saldūs, bet jei nemėgsti - tai skruzdėlynui ar tortukui gali pirkti saldžius, tik pasireguliuoti cukraus kiekį, o užkandiniam tortui - sūrius...
as torta su krekeriu zuvytem, kur naudojama grietine, dariau jau 6 kartus, tai galiu pasakyti, kad krekeriu su aguonom ir saldu krekeriu konsistencija gaunasi skirtinga, krekeriai su aguonom ne taip isminksteja, kaip saldus krekeriai - ju mase gaunasi per minksta, vientisa, irgi skanu - bet skirtumas yra