Man tai niekas ne nesake, kad dar reikia estradiolio tyrimus pasidaryti.Data nustate punkcijai ir viskas
Papildyta:
Laikykis Jei man taip bus, gal numirsiu is skausmo
Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2007 02 02, 18:53)
Sveikutės,
štai ir aš prisiduodu: HCG tik 0.1. Taigi kaip bebūtų gaila, pas mane nebuvo ne nėštumo kvapo. Šiandien jaučiuosi jau geriau, kraujavau jau vakar tik crinone neleidžia normaliom mėnesinėm prasidėti: dabar toks juodas, žele pavidalo kraujas. Vakar tai gulėjau lovoje ir apverkiau savo apgailėtiną padėtį. Turime dar 9 užšaldytus embrionus, taigi ruošiuosi juos susidėti (aišku ne visus 9 ) . Ačiū visoms už palaikymą ir linkiu visoms moterytėms gerų rezultatų ir didelės sėkmės.
štai ir aš prisiduodu: HCG tik 0.1. Taigi kaip bebūtų gaila, pas mane nebuvo ne nėštumo kvapo. Šiandien jaučiuosi jau geriau, kraujavau jau vakar tik crinone neleidžia normaliom mėnesinėm prasidėti: dabar toks juodas, žele pavidalo kraujas. Vakar tai gulėjau lovoje ir apverkiau savo apgailėtiną padėtį. Turime dar 9 užšaldytus embrionus, taigi ruošiuosi juos susidėti (aišku ne visus 9 ) . Ačiū visoms už palaikymą ir linkiu visoms moterytėms gerų rezultatų ir didelės sėkmės.
Laikykis Jei man taip bus, gal numirsiu is skausmo
Ralija, užjaučiu
Ralija
Ralija, labai gaila pažystamas jausmas.
Žinok tik laikas gydo žaizdas, viskas praeis, užsimirš.
Nenusimink labai, linkiu, kad su šaldytais embrioniukais tau pavyktų
Mums tikrai pasiseks, pamatysi, laikykis mergyt.
Žinok tik laikas gydo žaizdas, viskas praeis, užsimirš.
Nenusimink labai, linkiu, kad su šaldytais embrioniukais tau pavyktų
Mums tikrai pasiseks, pamatysi, laikykis mergyt.
Ralija,
QUOTE(ralija @ 2007 02 02, 19:53)
Sveikutės,
štai ir aš prisiduodu: HCG tik 0.1. Taigi kaip bebūtų gaila, pas mane nebuvo ne nėštumo kvapo. Šiandien jaučiuosi jau geriau, kraujavau jau vakar tik crinone neleidžia normaliom mėnesinėm prasidėti: dabar toks juodas, žele pavidalo kraujas.
štai ir aš prisiduodu: HCG tik 0.1. Taigi kaip bebūtų gaila, pas mane nebuvo ne nėštumo kvapo. Šiandien jaučiuosi jau geriau, kraujavau jau vakar tik crinone neleidžia normaliom mėnesinėm prasidėti: dabar toks juodas, žele pavidalo kraujas.
Ralija,
Sunku ka nos ir pasakyti, tiesiog labai pazistamas scenarijus, laikykis mazute
QUOTE(philipuks @ 2007 02 02, 18:12)
Man tai niekas ne nesake, kad dar reikia estradiolio tyrimus pasidaryti.Data nustate punkcijai ir viskas
tai kartais ir nebūtina daryti, čia jau nuo gydytojo priklauso, aš tai pas K kai stimuliuojuos tai vis darau, bet U sako, kad nebūtina daryti ir taip aišku, kad man vis hiperstimuliacija, taigi jei tau neliepe, tai ir nesuk galvos
ralija
labai, labai užjaučiu tave
būk stipri ir nepasiduok, mes tikrai įveiksim šitas bėdas ir būsim
atkakliausi visada laimi
Aš irgi šiandien skambinau sužinot pažįstamos HCG, toks pat buvo, sunku buvo pasakyt jai ...
QUOTE(paiduke @ 2007 02 02, 21:12)
tai kartais ir nebūtina daryti, čia jau nuo gydytojo priklauso, aš tai pas K kai stimuliuojuos tai vis darau, bet U sako, kad nebūtina daryti ir taip aišku, kad man vis hiperstimuliacija, taigi jei tau neliepe, tai ir nesuk galvos
ralija
atkakliausi visada laimi
ralija
atkakliausi visada laimi
As dabar kazkaip pasiskaiciau istoriju, kad visos pries punkcija dar estradioli pasitikrina, tai neramu pasidare. Paklause kaip jauciuosi, echospopu paziurejo ir paskyre punkcijos diena. Visai susibalamutinau
QUOTE(philipuks @ 2007 02 02, 20:17)
As dabar kazkaip pasiskaiciau istoriju, kad visos pries punkcija dar estradioli pasitikrina, tai neramu pasidare. Paklause kaip jauciuosi, echospopu paziurejo ir paskyre punkcijos diena. Visai susibalamutinau
nu tikrai nesinervink ir tikrai nevisos daro estradiolį, blogai paskaitei matyt
o ir ką tas estradiolio atsakymas tau duos, nieko pakeisti juk negalima jei ir perdaug bus, tik dėl informatyvumo
QUOTE(paiduke @ 2007 02 02, 21:21)
nu tikrai nesinervink ir tikrai nevisos daro estradiolį, blogai paskaitei matyt
o ir ką tas estradiolio atsakymas tau duos, nieko pakeisti juk negalima jei ir perdaug bus, tik dėl informatyvumo
Kuo arciau ta punkcija, tuo daugiau klausimu iskyla Jaudinuosi be proto, o dar kai cia merginos paraso, kad nesekme, mane visai gniuzdo.Labai bijau, kad nebutu kas praziureta, nes antram ivf sukrapstysim tik po 4 metu pasieme kita paskola