Dziaugiuosi ir as labai gera pradzia.Tai pirmas geras dalykas kuri isgirdau per 4 metus Dar kad pasisektu, tai visai butu laime begaline
QUOTE(euromergele @ 2007 01 29, 13:54)
ir as noreciau ne ka maziau zinoti nu siai dienai turim 29 mln/ml (44 mln visam ejakuliate) ...uffff...leukocitu sake 1,2 regejimo lauke ..... kolkas neblogai palygint su praeitim (tpfu tpfu tpfu),
Sveika, Euromergele,
geras rezultatas
"Pašnibždėk" prašau, o kiek buvo prieš tai (t.y. prieš MB kankinimą visokiais preparatais) ?
Aš kaip vėžlys ropoju iš paskos. Jei tikrai tas Speman padeda, tai ir mums reikėtų pabandyti, nes dar kartą startuoti su tokiu pačiu "grikiuku" kiekiu, tikriausiai, kaip plikom rankom į mūšio lauką...
Papildyta:
QUOTE(philipuks @ 2007 02 01, 12:18)
Nu va, noriu pasigirti, bet ne persigirti Abiejose kiausidese po 10 folikulu, visi geri. Punkcija jau uz keliu dienu, tikiuosi, kad ir toliau viskas sekmingai seksis
oko kaip šaunu
taip ir toliau
Philipuks Labai gera pradžia
Nu va man dar tik 11 d po įsodinimo, o jau šiandien pasirodė kraujo: ryte su krinonu tamsiai rudas, o dabar po pietų normalaus kraujo
QUOTE(ralija @ 2007 02 01, 12:55)
Nu va man dar tik 11 d po įsodinimo, o jau šiandien pasirodė kraujo: ryte su krinonu tamsiai rudas, o dabar po pietų normalaus kraujo
Ralija, palauk dar nepanikuok. Jei nepastoviai kraujuoji, dar nieko nereiškia.
Philipuk , lauksim geros pabaigos
Ralija , nenukabink labai nosiuko
Ralija , nenukabink labai nosiuko
QUOTE(philipuks @ 2007 02 01, 10:18)
Nu va, noriu pasigirti, bet ne persigirti Abiejose kiausidese po 10 folikulu, visi geri. Punkcija jau uz keliu dienu, tikiuosi, kad ir toliau viskas sekmingai seksis
QUOTE(svajukė @ 2007 02 01, 12:50)
Euromergele, magi, smagių ir sėkmingų jums startų.
o jau startavusiosm sėkmės ir ramybės.
o jau startavusiosm sėkmės ir ramybės.
Ačiū
QUOTE(ralija @ 2007 02 01, 12:55)
Sveika na buvo per paskutini IVF'a paruostos spermos 3 milijonai ir daug labai leukocitu bet panasu, kad cia bus antibiotiku poveikis, kuriuos pulmonologe liepe gerti, nes istorija tokia, kad 2005 kai pirma kart kreipemes ir darem spermograma, vienam ml buvo 26 mln (dabar net ir uz ana geriau ) o paskui vis mazhyn mazhyn mazhyn, kol nusiritom iki 3 mln. ar prie to prisidejo ir SPEMAN...nezinau..tyrimu tokiu nieks neatlieka bet matyt gal irgi
svajuke aciu ...vardan dievo tevo..sunaus...ir sventosios....
QUOTE(PETI @ 2007 02 01, 13:02)
Sveika, Euromergele,
geras rezultatas
"Pašnibždėk" prašau, o kiek buvo prieš tai (t.y. prieš MB kankinimą visokiais preparatais) ?
geras rezultatas
svajuke aciu ...vardan dievo tevo..sunaus...ir sventosios....
QUOTE(ralija @ 2007 02 01, 13:55)
jei tik siek tiek to kraujo, tai tikrai nenukabink dar nosytes
QUOTE(ralija @ 2007 02 01, 14:55)
Ralija
Žiauru
Oi mergaites, kad jusu palaikymas man tiesiai i pilvuka Laukiu nesulaukiu proceduros, net savaite atostogu pasiemiau.O kazin po isodinimo galima daug judeti ar geriau guleti
Papildyta:
Laikykis mergyt
Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2007 02 01, 13:55)
Laikykis mergyt