Labas vakariukas,
na vis skaitineju ir skaitineju, nezinau kaip nurimti, kaip narkotikas dabar gavosi
Pasiskaiciau pas jus, kad kai kuriu vyrams buvo skirtas gydymas, o maniskiui nieko, net jokiu vitaminu nepaskyre , idomiai taip , bet galvoju vis tiek nupirksiu, nepamaisys gi Cia visos apie gydytojus dalinate partirtimi, o as neturiu su kuo , na, bet tikiuosi, kad nenugydys, bent jau kol kas labai maloniai priima ir viska smulkiai paaiskina Na, bet kai reiks pradeti pasibadyti, tai jauciu vis tiek klausimu bus jums
mazhuti klausk ir tau bus atsakyta
o del vyru gydymo...zinok mes didziaja dali pacios susigalvojam kaip gydyti..ypach vitaminais as daznai zhaviuosi tomis, kurios susidaro visa gydymo programa savo vyrams, pvz Kitty Kitty taip kad sakyk kas rupi, mes pasipasakosim
o del vyru gydymo...zinok mes didziaja dali pacios susigalvojam kaip gydyti..ypach vitaminais as daznai zhaviuosi tomis, kurios susidaro visa gydymo programa savo vyrams, pvz Kitty Kitty taip kad sakyk kas rupi, mes pasipasakosim
QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 25, 22:02)
Pasiskaiciau pas jus, kad kai kuriu vyrams buvo skirtas gydymas, o maniskiui nieko, net jokiu vitaminu nepaskyre , idomiai taip , ......................
Cia visos apie gydytojus dalinate partirtimi, o as neturiu su kuo , ..............
Cia visos apie gydytojus dalinate partirtimi, o as neturiu su kuo , ..............
tai jau tikrai, galvotis teks pačiai va aš tiktai ženšeniu ir vitaminu B girdžiau ir padėjo o visi daktarai kaip susitarę sakė tiktai IVF. kas tiesa viskas nelabai linksmai baigėsi. vėl prisiminiau nes šiandien pas gydytoją buvau
nu ir ku sake?
QUOTE(blndz @ 2007 01 25, 23:19)
... nes šiandien pas gydytoją buvau
sakė, kad nesisaugoti galėsiu po trijų mėnesiu, o mmm turėčiau sulaukt po trijų savaičių, o jeigu nesulauksiu, tai matyt vėl reikės vaistelius ryt. klasikinė dainelė. o po to liepė nesisaugoti tris mėnesius ir jei nieko, tai tada vėl ateit. buvau jau apsiraminus (nors teigiamą testą iki šiol tašėj nešiojuos), bet šiandien vėl sujudino jausmus. brrrrrr, gurkšnoju dabar vyną ir apsimetu esanti baisiai stipri
o nemanai kad gal reiketu su tuo testu ishsiskirti.....gal butu tiesiog lengviau pamirst...nezinau, jeigu izeisiu tavo jausmus, pasakyk tiesiai
QUOTE(blndz @ 2007 01 25, 23:27)
...(nors teigiamą testą iki šiol tašėj nešiojuos), ...
tai nežinau, nežiūriu aš į jį, bet negaliu išmest kažkodėl. nuotraukytes irgi laikau, nors nežiūriu į jas. nu gal ir reikėtų išmest, nežinau... kažkaip susigraudenau, reikia dar vyno išgert lašelį
o mano jausmai tai vietoj, gal ir galima juos įžeisti kaip nors karve ir visokia nejautria bjaurybe išvadinus, bet šiaip stipri aš kaip arklys. matyt kaip ir visos mes čia. uch.
o mano jausmai tai vietoj, gal ir galima juos įžeisti kaip nors karve ir visokia nejautria bjaurybe išvadinus, bet šiaip stipri aš kaip arklys. matyt kaip ir visos mes čia. uch.
o aš neišmetu savo testukų su II, turiu 4 ,man tai į juos bežiūrint optimizmas atsiranda
stengiuosi pamiršti kas buvo, prisiminti tik kaip kažkokią viltį
laikau juos prie lovos spintelėj ir kai liūdna pasižiūriu į juos ir atsiranda viltis
stengiuosi pamiršti kas buvo, prisiminti tik kaip kažkokią viltį
laikau juos prie lovos spintelėj ir kai liūdna pasižiūriu į juos ir atsiranda viltis
ėch, aš tai nežiūriu į jį, man optimizmo nereikia, kol kas net bijočiau pastot, labai jau sunku buvo su savim tvarkytis. atrodo nieko, puikiai jaučiuosi, viskas gerai, bet va kartais pramuša ir tiek.
QUOTE(Vilma J. @ 2007 01 25, 20:00)
Deja, man nepadėjo
man irgi jokio pagerejimo nuo ju pilni namai ju pasmane. visaip valgiau ir vienas ir mirkytas ir ko tik nedariau jokio nauidos bandysiu kivius
QUOTE(Vilma J. @ 2007 01 25, 17:10)
Ne gal , bet tikrai veiksminga
Tai sakai viduriai užkietėjo Gal ryt HCG pasidaryk, Tiesiog aš, ką......
Tai sakai viduriai užkietėjo Gal ryt HCG pasidaryk, Tiesiog aš, ką......
Vilmute, man pirmadienį bus tik 14 d. po IUI. Taip, kad dar anksti testintis , gali vaistų liekanas parodyti, beja šiandien viduriai iš ryto jau normalūs buvo