Ralija, Darviena ir kitos,
DIDŽIAUSIOS SĖKMĖS
QUOTE(KittyKitty @ 2007 01 23, 16:19)
[quote=larisa,2007 01 23, 20:20]
[quote=darviena,2007 01 23, 09:21]
Labas. larisa
kelintas tavo IVF'as?
Mano bus 1 IVF, jei viskas bus tvarkoj.
[/quote]
tikiu, kad viskas bus OK
[quote=darviena,2007 01 23, 09:21]
Labas. larisa
kelintas tavo IVF'as?
Mano bus 1 IVF, jei viskas bus tvarkoj.
[/quote]
tikiu, kad viskas bus OK
Sveikutės,
na ir man kilo tie patys amžini klausimai: o kaip turi, jei aš arba ne? Suprantu, kad tai subjektyvu, nu bet labai jau įdomu. Gal kas iš gali mane apšviesti. Labai būčiau dėkinga
na ir man kilo tie patys amžini klausimai: o kaip turi, jei aš arba ne? Suprantu, kad tai subjektyvu, nu bet labai jau įdomu. Gal kas iš gali mane apšviesti. Labai būčiau dėkinga
O man krūtinės skausmingumas Tik jis ne toks kaip aš įsivaizduodavau Maniau turi būti toks pats kaip prieš mmm, bet nea Jis toks kaip po gero sporto, ne pati krūtinė skausminga, sakyčiau, bet šoniniai jos raumenys ir viduriai kažkur nuo 7 dienos po įsodinimo labai užkietėjo Niekad neturėjau problemų su jais ir še tau .... Jei nekovočiau tai ir dabar kankinčiaus
QUOTE(ralija @ 2007 01 24, 10:29)
Sveikutės,
ralija, mano krutine buvo skaudi/jautri net stipriau nei pries mmm, BT buvo virs 37C, karts nuo karto papykindavo, pilvas ispustas paskaudedavo...deja, rezultatas nulinis Greiciausiai tai buvo psichologiniai padariniai
Sveikutės ,
na pargrizau is gydytojos, tai jau susideliojau visus taskus ant i
galit ir mane i sarasiuka itraukti geguzes men. dar toli, bet vistiek jau laukiu nekantrauju kada
Visoms besiruosiancioms ir jau startavusioms kuo didziausios sekmes
galit ir mane i sarasiuka itraukti geguzes men. dar toli, bet vistiek jau laukiu nekantrauju kada
QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 24, 14:47)
Sveikutės ,
Merginos norėjau pasmalsauti, o kodėl karatis taip ilgai reikia laukti IVF procedūros, va pvz., sidabriukas tik gegužę startuos? Nuo ko čia priklauso . Žinau, kad reikia pasidaryti visus tyrimus, ir kai kuriuos jų tam tikromis ciklo dienomis, bet vis tiek manau, kad trumpesnis laiko tarpas galėtų gautis??