Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Tik_Tiek @ 2007 01 18, 14:31)
ziuriu ne toks mazas procentas pastoja po 1 ivf. teikia siokios tokios vilties ( is tu kuirios apskritai pastoja ) jei pavyks 1 ivf susikrapstyt, tai nesekmes atveju 2 ivf imanoma tik ismokejus paskola t.y tik po poros metu, nes zmogui dar ir valgyt reikia smile.gif paemus paskola 15000 porai metu i menesi gausis netoli 700 ...

Tik Tiek, pastot po 1 ivf sansai didziausi. Bent jau avapeter skelbia, kad tikimybe pastot po 1 ivf sudaro net 50%!!! O like 50% tenka visiems paskesniems bandymams iki laimingo finiso.
Papildyta:
Ėėėėėė aš ne Marytė Melnikaitė schmoll.gif Nea man visu kartus darė su bendra nejautra tongue.gif
Čia pas mus tiK Darla buvo prieš punkciją prisivalgius, bet jai ir darė punkciją su vietine nejautra doh.gif
[/quote]

Na va, prisifantazavau... Kazkaip jau labai herojiskai Tave isivaizduoju, Vilmut! tongue.gif
Atsakyti
Na, mergaites, ir as jau galiu pasipasakot 4u.gif

Siandien buvau pas gydytoja. Apziurejo echo, viskas OK, galim startuot ax.gif
Uzsipirkau pirmaja doze, laukiu mmm ir pradedu badytis wub.gif

Kazi kaip Laukiukui ir ralijai sekasi? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 18 sausio 2007 - 14:36
QUOTE(Vilkė @ 2007 01 18, 14:34)
Na va, prisifantazavau... Kazkaip jau labai herojiskai Tave isivaizduoju, Vilmut! tongue.gif

wub.gif

QUOTE(darviena @ 2007 01 18, 14:36)
Na, mergaites, ir as jau galiu pasipasakot  4u.gif

Siandien buvau pas gydytoja. Apziurejo echo, viskas OK, galim startuot  ax.gif
Uzsipirkau pirmaja doze, laukiu mmm ir pradedu badytis  wub.gif
Kazi kaip Laukiukui ir ralijai sekasi? g.gif  4u.gif

Geros naujienos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 01 18, 15:36)
Na, mergaites, ir as jau galiu pasipasakot  4u.gif

Siandien buvau pas gydytoja. Apziurejo echo, viskas OK, galim startuot  ax.gif
Uzsipirkau pirmaja doze, laukiu mmm ir pradedu badytis  wub.gif

Sekmes, darviena! Kad startas neprailgtu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkė @ 2007 01 18, 15:40)
Sekmes, darviena! Kad startas neprailgtu... 4u.gif

Aciu 4u.gif

Kazkuri mergina forume yra pasakiusis - kad prie badymosi galima priprast bigsmile.gif tai va ir as jau pradedu laukti kai galesiu sustumti dozike mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilma J. @ 2007 01 18, 15:40)
wub.gif
Geros naujienos thumbup.gif  wub.gif

4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ... lotuliukas.gif ... lotuliukas.gif ... net ekrana apspjoviau kaip juokas sueme biggrin.gif

QUOTE(Vilma J. @ 2007 01 18, 15:28)
Ėėėėėė aš ne Marytė Melnikaitė schmoll.gif  Nea man visu kartus darė su bendra nejautra tongue.gif
Čia pas mus tiK Darla buvo prieš punkciją prisivalgius, bet jai ir darė punkciją  su vietine nejautra doh.gif

Vilke..niekas gi nedaro punkcijos kitaip nei su narkoze smile.gif nu nebet tikrai tokie atvejai kaip Darlos.. biggrin.gif

darviena..yuuuhuuuuu...SEKMES biggrin.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Darviena, gero starto Tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 01 18, 15:50)
Aciu  4u.gif

Kazkuri mergina forume yra pasakiusis - kad prie badymosi galima priprast  bigsmile.gif tai va ir as jau pradedu laukti kai galesiu sustumti dozike  mirksiukas.gif
Papildyta:
4u.gif

Man badymosi laukimas - toks malonumas! Kai zinai, kad pagaliau darysi kazka realesnio! Abu kartus prisipirkusi vaistu ivf-ui is klinikos su tokia sypsena marsiravau... tongue.gif
Bet badymasis man feeeee, niekaip nepriprantu, atkenciu ir tiek...
Po to euforija apima tik po isodinimo, tik deja neilgam... galiausiai baime paima virsu...
As jau svarstau, gal cia kaip nors uzsihipnotizuot iskart po ivf, kad jokios baimes i dusia nelistu... tongue.gif
Vokietijoj eksperimentas buvo daromas - dali moteru is karto po isodinimo uzhipnotizuodavo ir nuteikdavo visiskam pozityvui. Rezultatas buvo stulbinantis: pastojimo procentas pasieke net 58%, palyginus su trisdesimt keliais procentais kontrolineje grupeje! tongue.gif
Atsakyti
manau nera baisiu diagnosiu..yra baisus pozhiuris i diagnoze biggrin.gif

QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 18, 14:47)
...
Klausykit as vis tiek nelabai suprantu, IVF-ICSI, tai jau cia pati blogiausia diagnoze g.gif ...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 01 18, 16:01)
lotuliukas.gif ...  lotuliukas.gif ...  lotuliukas.gif ... net ekrana apspjoviau kaip juokas sueme  biggrin.gif
Vilke..niekas gi nedaro punkcijos kitaip nei su narkoze smile.gif nu nebet tikrai tokie atvejai kaip Darlos..  biggrin.gif

darviena..yuuuhuuuuu...SEKMES  biggrin.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

Pati savim zaviuosi, is kur tai istraukiau... doh.gif Buvau tokia tikra, kad Vilma rase, jog ruosiasi punkcija daryti be nejautros. tongue.gif
Atsakyti
euromergele, svajuke - aciu, merginos 4u.gif
blyn kaip butu gerai jei pasisektu!!!!! wub.gif

QUOTE(Vilkė @ 2007 01 18, 16:13)
Man badymosi laukimas - toks malonumas! Kai zinai, kad pagaliau darysi kazka realesnio! Abu kartus prisipirkusi vaistu ivf-ui is klinikos su tokia sypsena marsiravau... tongue.gif 
Bet badymasis man feeeee, niekaip nepriprantu, atkenciu ir tiek...
Po to euforija apima tik po isodinimo, tik deja neilgam... galiausiai baime paima virsu...
As jau svarstau, gal cia kaip nors uzsihipnotizuot iskart po ivf, kad jokios baimes i dusia nelistu...  tongue.gif 
Vokietijoj eksperimentas buvo daromas - dali moteru is karto po isodinimo uzhipnotizuodavo ir nuteikdavo visiskam pozityvui. Rezultatas buvo stulbinantis: pastojimo procentas pasieke net 58%, palyginus su trisdesimt keliais procentais kontrolineje grupeje! tongue.gif

tai kad va, per ta menesiuka, kol viska pasidarai - pasibadai, pralauki - tiek tenka isgyvent...nuotaiku kaita, nerimas, beprotiskas testavimasis, savo kuno klausymas....brrrr..... nu bet gi turi kazkada pasisekti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 18 sausio 2007 - 15:21
QUOTE(Vilkė @ 2007 01 18, 15:19)
Pati savim zaviuosi, is kur tai istraukiau... doh.gif  Buvau tokia tikra, kad Vilma rase, jog ruosiasi punkcija daryti be nejautros. tongue.gif

Tu baik biggrin.gif , o tai dar kas nors tikrai sugalvos be nejautros daryti doh.gif
Bet buvo gera proga prisiminti Darlutę wub.gif , prisiminus juokas suėmė turbūt taip pat kaip euromergelę lotuliukas.gif
Atsakyti