QUOTE(sidabriukas @ 2007 01 18, 14:47)
Klausykit as vis tiek nelabai suprantu, IVF-ICSI, tai jau cia pati blogiausia diagnoze
, nes MB, (kai dar buvo ne sumanim) jo exdrauge buvo pastojusi, bet persileido, tai vadinasi priezastis tik manyje
, hormonai pas man tvarkoj, tik desine kiauside kazkokia lyg policistine, nu zodziu man dar miskas cia
Blogiausia 'diagnoze', kaip tai vadini, yra tada, kai jau nepadetu nei ivf, nei ivf+icsi.
Ankstesni pastojimai visiskai nereiskia, kad vyras vaisingas ir dabar.
Beje, o gydytojai nepaaiskino, kodel reikes ICSI? Dazniausiai si procedura skiriama, kai problemu yra su vyro sperma... Tik nesupratau, ar buvai tiriama tik tu, ar buvot tirti abu?
Papildyta:
QUOTE(Tik_Tiek @ 2007 01 18, 14:55)
man kaip planuojancia dar tik 1 ivf (ir tik po vasaros atostogu. noriu apturet geras atostogas pries vaistu ir proceduru maratona) pasistojo klausimas ar skausminga visa procedura ? ta prasme punkcija ir perkelimas
Tik Tiek, isodinimas visiskai neskausmingas.
Bent jau as nieko nejauciau. O punkcija skausminga, bet paprastai darant punkcija naudojami nuskausminamieji, tik Vilma berods be nuskausminamuju sia nemalonia procedura iskentejo...
Ir po punkcijos kiek pamaudzia, bet pakenciamai.
Visi kiti pamaudenimai, jei nera stiprios hiperstimuliacijos, tikrai pernelyg nevargina.