Sveikos,
neberandu mūsų skyreliio, tad leidžiau sau atversti naują lapą su dideliausiais sėkmės palinkėjimais visoms
smagu kai atidaromas naujas skyrelis atrodo lyg didesnes viltys naujai atsirastu visoms sekmes
Gal siame skyrelyje jau greitai galesiu pasidalinti arba dziaugsmu arba skausmu
Aciu, redute As irgi siandien ziurinejau ir neradau ..
Prisidedu prie linkejimu - sekmes mums visoms
Papildyta:
suintrigavai, philipuks gal startuosit anksciau nei vasari?
Papildyta:
QUOTE(philipuks @ 2007 01 08, 13:12)
Gal siame skyrelyje jau greitai galesiu pasidalinti arba dziaugsmu arba skausmu
Sveikutė Peti, šaunuolė, kad judi į priekį, pamatysi šį kartą tau tikrai pasiseks
Gydymą kiekvienai paskiria individualiai, aš prieš Gonal leidimą gėriau kontroceptines, rugpjūčio 20 d. išgėriau paskutinę tabletę, o Gonal pradėjau leistis 25 d. man irgi buvo taikytas trumpasis protokolas.
Taigi kaip gydytoja pasakys taip ir daryk, sėkmės didžiausios
[/quote]
Sveikos visos, Tiku, Devina ir visos, kurios dar prisimena, kad kažkada čia vargau.
Tikiu, nelabai aš jau judu į priekį, su Jūsų šiuoliais (3 mėn. čia nebuvau), tai aš tiesiog vėžlys.
LAbai smagu, kad sekasi ir IVF ir natūraliai
Po velnių, gal tas Speman tikrai padeda (Kitty atvejis). Gal dar turite, kas nors užspaudę arba neužspaudę?
Gydymą kiekvienai paskiria individualiai, aš prieš Gonal leidimą gėriau kontroceptines, rugpjūčio 20 d. išgėriau paskutinę tabletę, o Gonal pradėjau leistis 25 d. man irgi buvo taikytas trumpasis protokolas.
Taigi kaip gydytoja pasakys taip ir daryk, sėkmės didžiausios
[/quote]
Sveikos visos, Tiku, Devina ir visos, kurios dar prisimena, kad kažkada čia vargau.
Tikiu, nelabai aš jau judu į priekį, su Jūsų šiuoliais (3 mėn. čia nebuvau), tai aš tiesiog vėžlys.
LAbai smagu, kad sekasi ir IVF ir natūraliai
Po velnių, gal tas Speman tikrai padeda (Kitty atvejis). Gal dar turite, kas nors užspaudę arba neužspaudę?
Sveikutės,
skaitau VK kainoraštį ir nelabai suprantu, ar reikia mokėti už punkciją, ar jos kaina įeina į daromą IVF procedūrą? Ten parašyta "kiaušidžių punkcija nagavus kiaušialąsčių".
skaitau VK kainoraštį ir nelabai suprantu, ar reikia mokėti už punkciją, ar jos kaina įeina į daromą IVF procedūrą? Ten parašyta "kiaušidžių punkcija nagavus kiaušialąsčių".
Ralija, įeina į IVF kainą, atskirai už punkciją mokėti nereikia
QUOTE(darviena @ 2007 01 08, 13:24)
Aciu, redute As irgi siandien ziurinejau ir neradau ..
Papildyta:
Papildyta:
jei viskas gerai, punkcija vasario 9 diena
Papildyta:
Beje iskilo klausimas, kiek reikia leistis gonalio per ilgaja ir trumpaja schema Man israse 8 dienom gonalio, po jo pas daktare, negi dar reiks tiek pat nusipirkt, nes iki planuojamos punkcijos dar liks 9 dienos Tai negi vaistai kainuos 4000 Jau dabar uz 8 dienas sumokejau 1800
QUOTE(philipuks @ 2007 01 08, 23:03)
jei viskas gerai, punkcija vasario 9 diena
Papildyta:
Beje iskilo klausimas, kiek reikia leistis gonalio per ilgaja ir trumpaja schema Man israse 8 dienom gonalio, po jo pas daktare, negi dar reiks tiek pat nusipirkt, nes iki planuojamos punkcijos dar liks 9 dienos Tai negi vaistai kainuos 4000 Jau dabar uz 8 dienas sumokejau 1800
Papildyta:
Nesuprantu kaip tau gyd. nepasake po kiek leisti gonalio
O visoms skirtingai,nepriklausomai ar trumpoji schema ar ilgoji.
O del pinigeliu,tai manau taip taip visoms merginoms skirtingai,nes priklausomai nuo gonalio dozes,dar nuo slopinamuju vaistu.
Sekmes tau ir jeigu neaisku, skambink savo gydytojai
Labas, mergytės, ar priimsit? Pradžiai kaip prijaučiančią, o tikslią padėtį žinosiu vasario pradžioj Sako, kad IVF greičiausiai reikės, bet kada aš jos sulauksiu, nežinau
QUOTE(ralija @ 2007 01 08, 20:05)
Sveikutės,
Sveikute
cia parasyta kaina atskirai uz punkcija tuo atveju, jei atlikus punkcija paaiskeja, kad nera ko isodinti (nerado kiausialasciu arba jos neapsivaisino). Jei viskas OK, punkcijos kaina ieina i IVF proceduros kaina
Redute, mano visos teigiamos mintys su tavimi