Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

QUOTE(Moonte @ 2010 08 14, 00:08)
Su manim prasyciau atsargiai, bo as galiu "ikasti", mazai nepasirodis, nes zinau zodziu reiksmes, esu isitikinusi geriau uz jus, ir ne tik...

Man juokingiausia, kad moteris postringauja ir manosi, kad geriausiai zino, kas patinka vyrams.

Dar idomiau, kad moters tokia zema saviverte, mat moteri-asmenybe vertina tik pagal virssvori, celiulita ir t.t... Ir dar su tokiu uzsidegimu aiskina, kaip privalo gyventi kiti.

Reliatyvus dalykelis tas grozis. Jums tragedija strijos, celiulitas, virssvoris, man mankurtai, snobai, kvailiai, narcizai ir t.t.

P.s. Moterys, kurios leidzia sau vartoti nenormatyvine leksika, nesvarbu, kad ji pageltinta, irgi yra negrazios.

Tai jei žinote žodžių reikšmes tai ir leiskit tą suprasti kitiem neapsimetinėkit kvaila .
Papildyta:
Tai gal tu žinai kas labiausiai patinka vyrams . Nervina visos celiulitininkės kurios niekina tas moteris kurios neturi celiulitų . Moterie Pagoogling ( jei aišku sugebi ) ir pamatysi kaip atrodo tikros anoreksikės ir bulimikės , kurios jau gali būti prie mirties slenksčio . Dabar gali kandžiotis kiek nori . O nuotraukose , kurias čia mačiau yra ne anoreksikės , o gražios sportuojančios moterys .Pageltinta leksika buvo pavartota , nes mane sunervinai , plonų moterų niekinimu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 13 rugpjūčio 2010 - 23:18
QUOTE(senmerge @ 2010 08 14, 00:16)
Tai jei žinote žodžių reikšmes tai ir leiskit tą suprasti kitiem neapsimetinėkit kvaila .
Papildyta:
Tai gal tu žinai kas labiausiai patinka vyrams . Nervina visos celiulitininkės kurios niekina tas moteris kurios neturi celiulitų . Moterie Pagoogling ( jei aišku sugebi ) ir pamatysi kaip atrodo tikros anoreksikės ir bulimikės , kurios jau gali būti prie mirties slenksčio .  Dabar gali kandžiotis kiek nori . O nuotraukose , kurias čia mačiau yra ne anoreksikės , o gražios sportuojančios moterys .Pageltinta leksika buvo pavartota , nes mane sunervinai , plonų moterų niekinimu .

Kodel jus visus vyrus apibendrinate...,vieniems patinka plonytes,grakscios...,kitiems - apkunesnes,o dar kitiems- storuliukes...Kaip sakoma...kiekvienam pagal skoni ar net sugedimo laipsni... lotuliukas.gif
Kazkodel kai kurios cia bando irodyti,kad tik plonytes moterys domina vyrus...Nekritikuoju nei plonu,nei apkuniu...,aisku,kai matai valgant moteri uz du ar net uz tris,o pati jau per dvi kedes nelabai telpa,tai tikrai ...nekas...,bet cia jau psichologo pagalba gali tik padeti...,bet kai laikosi dietos,kuriai tikrai nereikia...,tai jau irgi virsune... wacko.gif
O del grozio...svarbu paciai sau patikti...,tai tada ir vyrams grazi,idomi busi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Papildyta:
Tai gal tu žinai kas labiausiai patinka vyrams . Nervina visos celiulitininkės kurios niekina tas moteris kurios neturi celiulitų . Moterie Pagoogling ( jei aišku sugebi ) ir pamatysi kaip atrodo tikros anoreksikės ir bulimikės , kurios jau gali būti prie mirties slenksčio .  Dabar gali kandžiotis kiek nori . O nuotraukose , kurias čia mačiau yra ne anoreksikės , o gražios sportuojančios moterys .Pageltinta leksika buvo pavartota , nes mane sunervinai , plonų moterų niekinimu .

Jus prasete zodziu reiksmes, ar pratesti minti... ESu ne telepate, ka jus mastot negaliu numanyti.

Nezinau kas patinka vyrams, net neumanau, kas patinka moterims, todel man juokingos yra tos, kurios mansoi, kad zino kas kitiem patinka.

Mano KMI yra 19, tokio amziaus moteriskei, kaip as, reiketu daugiau apvalumu, jei kalbam apie isvaizda.

O mane glumina kvailes, kurios mano, kad forma gali atstoti turini. Nuvertina moteri iki besmegenes Barbes lygmens.
Nuotrauku jums jokiu nepateikiau, kaip minejau, man grazus yra harmoningas zmogus. Zinoma, dar reikia suvokti kas yra harmonija.

Gali buti simta karta liekna, bet jei keikiesi kaip vezikas, visas grozis nublanksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugpjūčio 2010 - 00:36
QUOTE(Moonte @ 2010 08 14, 02:28)
Jus prasete zodziu reiksmes, ar pratesti minti... ESu ne telepate, ka jus mastot negaliu numanyti.

Nezinau kas patinka vyrams, net neumanau, kas patinka moterims, todel man juokingos yra tos, kurios mansoi, kad zino kas kitiem patinka.

Mano KMI yra 19, tokio amziaus moteriskei, kaip as, reiketu daugiau apvalumu, jei kalbam apie isvaizda.

O mane glumina kvailes, kurios mano, kad forma gali atstoti turini. Nuvertina moteri iki besmegenes Barbes lygmens.
Nuotrauku jums jokiu nepateikiau, kaip minejau, man grazus yra harmoningas zmogus. Zinoma, dar reikia suvokti kas yra harmonija.

Gali buti simta karta liekna, bet jei keikiesi kaip vezikas, visas grozis nublanksta.

Tai manai kad visos lieknos yra kvailos , o visos storos protingos ? Tai tas pats , kaip manyti , kad visos blondines kvailos . Jei nori isgirsti daugiau keiksmazodziu , pasiklausyk kaip siuolaikiniai paaugliai kalba .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 14 rugpjūčio 2010 - 07:12
QUOTE(senmerge @ 2010 08 14, 08:11)
Tai manai kad visos lieknos yra kvailos , o visos storos protingos ? Tai tas pats , kaip manyti , kad visos blondines kvailos . Jei nori isgirsti daugiau keiksmazodziu , pasiklausyk kaip siuolaikiniai paaugliai kalba .

Nereikia man priskirti savu dorybiu, as neabsoliutinu ir nereminu zmoniu, nes mano akimis ziurint kiekvienas zmogus yra grazus, nes grozis atsispindi mylincio akyse. Tai jusu stereotipinis grozio supratimas, suformuotas ziniasklaidos ir kitu informaciniu priemoniu, neleidzia aprepti viso zmogaus grozio. Jus niekur mano rasliavoje neesate maciusi, kad grozi tapatinciau su kuno parametrais, o asmens protavimas priklausytu nuo plauku spalvos.

Na taip, dar pradekime teisintis kaliuze ir jos slengu... Jei asmuo yra kiaule, tai dar nesudaro preteksto patiems virsti kiaulemis, ypac, tai turi buti taikoma moterims, nes jos aukleja, formuoja ateinancia karta, rodo jiems pavyzdi. Grazi moteris ir keiksnojimas yra nesuderinami dalykai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugpjūčio 2010 - 08:26
QUOTE(Moonte @ 2010 08 13, 21:55)
O kodel negrazu tik storas, o anoreksikes, matyt, yra labai grazios...

Siaip, manau, zmogus turi buti harmoningas, tiek vidum tiek isore. Pirmenybe teikiu intelektu subjaurotam veidui, nei lygiam, be rauksliu, kaip pasturgalis. Man zmogus be rauksliu, kaip smegenys be rieviu, neidomus.

Moteri rauksles tikrai nepuosia lotuliukas.gif
O ka laikai anoreksikemis? Kai kurioms forumietems moteris be riebalu klosciu ir celiulitu jau anoreksike lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 08 13, 23:08)
Su manim prasyciau atsargiai, bo as galiu "ikasti", mazai nepasirodis, nes zinau zodziu reiksmes, esu isitikinusi geriau uz jus, ir ne tik...

Man juokingiausia, kad moteris postringauja ir manosi, kad geriausiai zino, kas patinka vyrams.

Dar idomiau, kad moters tokia zema saviverte, mat moteri-asmenybe vertina tik pagal virssvori, celiulita ir t.t... Ir dar su tokiu uzsidegimu aiskina, kaip privalo gyventi kiti.

Reliatyvus dalykelis tas grozis. Jums tragedija strijos, celiulitas, virssvoris, man mankurtai, snobai, kvailiai, narcizai ir t.t.

P.s. Moterys, kurios leidzia sau vartoti nenormatyvine leksika, nesvarbu, kad ji pageltinta, irgi yra negrazios.

Nedaug vyru kuriems patinka storos... lotuliukas.gif
Papildyta:
Papildyta:

Cia kalba JUODAS PAVYDAS... Jei moteris neturi virssvorio, sportuoja, prisiziuri ji BUTINAI anoreksike, kvaila Barbe... Galima pagalvoti kad protas ateina su celiulitais ir lasiniais...
Atsakyti
QUOTE(Vlad3 @ 2010 08 14, 16:34)
Galima pagalvoti kad protas ateina su celiulitais ir lasiniais...

galima.
Statistiniam zmogui senstant, o tuo paciu ir protingejant, jo kunas lasineja ir celiuleja.
Yra isimciu.
Bet dazniausiai buna taip kaip parasiau...
Atsakyti
QUOTE(Vlad3 @ 2010 08 14, 16:34)
* Moteri rauksles tikrai nepuosia lotuliukas.gif
O ka laikai anoreksikemis? Kai kurioms forumietems moteris be riebalu klosciu ir celiulitu jau anoreksike lotuliukas.gif

**Nedaug vyru kuriems patinka storos... lotuliukas.gif

***Cia kalba JUODAS PAVYDAS... Jei moteris neturi virssvorio, sportuoja, prisiziuri ji BUTINAI anoreksike, kvaila Barbe... Galima pagalvoti kad protas ateina su celiulitais ir lasiniais...

* As nezinau, ka galvoja kiti. Kaip minejau, esu ne telepatas.

Ziurint kokios rauksles. Man tarkim neestetiskai atrodo butulino aukos, visos kai su zuvu zaptais, uztat be rauksliu. Na is kitos puses, jei kam prie sirdies kauke, be mimikos. Ar man gaila, juk be rauksliu.

** Jus kalbate apie save, visu vyru vardu... Nuvaziuokite i rytus, ten irgi gyvena vyrai. Mano drauge ten tiesiog garbinama, kai man atitenka tik antraplanis vaidmuo, nes esu "vobla".
Man estetiskai neatrodo zmones, kurie nepalaiko raumenu tonusa, bet, ar as galiu teigti, kad jie negrazus kitam, jei man nepatinka.

Neretai tenka stebeti, kad vyrukas su alaus pilvuku jauciasi pilnavertis. O tokiu pingvinu pilna, ir paradoksas, jie yra mylimi. Bet kazkodel tie vyrukai postringau apie moteru celiulita...

*** Na kiekvienas matom ir galvojam pagal savo sugebejimus. Vieniems atrodo, kad isvaizdus zmogus ir protas nesuderinami dalykai. Ar isvaizdumas pasizymi tik lieknu stotu, silikoniniais papais, ir padidintom lupom. Virsvoris butinai privalo buti tragedija, apsileidimas, apsirijimas. Musu visuomene yra snobai, stereotipu aukos. Parfumerijos, mados pramone, naudojasi jais, nes isauklejo priklausomus zmones, bijancius buti savimi, myleti save tokius, kokius juos sutvere Dievas.

Siaip pasidare juokinga. Kiek metu zmonijai, visais laikais kamavo etines, moralines problemos ir t.t. O dabar, pagrindine problema cedliulitas, apie kuri anksciau neikas nekalbejo, strijos, beje kurias turi ir vyrai, teko matyti, ir ne viena treniruokliu saleje, kazkaip atrode visiskai savimi patenkinti. Ech...

...........................................................

Toms, kurios apvalutes, mergaites, zinokit, kad voblos, irgi kencia, nes priauginti svori yra zymiai didesne problema. Taigi, o ir mokslininkai irode, kad badaujantis zmones pikti, o ir celiulitas atsiranda, nuo dietu ir greito svorio kritimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugpjūčio 2010 - 16:40
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 14, 17:49)
galima.
Statistiniam zmogui senstant, o tuo paciu ir protingejant, jo kunas lasineja ir celiuleja.
Yra isimciu.
Bet dazniausiai buna taip kaip parasiau...

Celiulitas atsiranda ne nuo senatves o nuo besaikio saldumynu valgymo .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 08 14, 18:32)

viskas, kas sumumis atsitinka, atsiranda nuo senatves.
Pagalvok apie tai..
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 08 14, 19:32)

lotuliukas.gif nieko sau....
moters grožis nuo kilogramų skaičiaus nepriklauso. ir nuo celiulito ne.
Atsakyti
Nuo kosmetikos kiekio priklauso ? Man pvz nėra malonu žiūrėti į celiulito turinčias moteris . Vasarą apsivelka šortus ar ttrumpą sijoną o celiulitas iki pat kelių išaugęs , oda apdribusi . fui , šlykštu
Atsakyti