Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

QUOTE(senmerge @ 2010 08 12, 20:55)
Kai joms pavydima nesudarkytu gimdymu figūrų .

O nuo kada gimdymas figūras darko?

Figūrą darko čipsai, kokakola, cepelinai, kepta duona ir visas kitas šlamštas, kurį kemšame į savo vidų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 13 rugpjūčio 2010 - 07:18
Strijos , pakitusi krūtinė po maitinimo MP . Nesuprantu tų nevalų , kurios " ėda " viską ko tik užsimano , yra storos " kiaulės " ir guodžiasi tuo , kad yra " gražios " vidum . Nei vidum , nei išore , tokios bevalės nėra gražios . Be to labai lengva atskirti , stambių kaulų moteris , nuo smulkių kaulų lašinių kalnų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 13 rugpjūčio 2010 - 08:03
QUOTE(senmerge @ 2010 08 13, 09:00)
Strijos , pakitusi krūtinė po maitinimo MP . Nesuprantu tų nevalų , kurios " ėda " viską ko tik užsimano , yra storos " kiaulės " ir guodžiasi tuo , kad yra " gražios " vidum . Nei vidum , nei išore , tokios bevalės nėra gražios . Be to labai lengva atskirti , stambių kaulų moteris , nuo smulkių kaulų lašinių kalnų .

Ot cia tai tiesa:)
Kaip sako senoves ismintis - kunas sielos namai. Kokia gi siela gyvens apleistuose prisnerkstuose namuose? Atitinkama.
Atsakyti
Taip :4u:bet kam reikia pulti žmones kurie rūpinasi savo išvaizda ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 13 rugpjūčio 2010 - 12:43
QUOTE(senmerge @ 2010 08 13, 09:00)

O kodel negrazu tik storas, o anoreksikes, matyt, yra labai grazios...

Siaip, manau, zmogus turi buti harmoningas, tiek vidum tiek isore. Pirmenybe teikiu intelektu subjaurotam veidui, nei lygiam, be rauksliu, kaip pasturgalis. Man zmogus be rauksliu, kaip smegenys be rieviu, neidomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2010 - 21:05
QUOTE(senmerge @ 2010 08 13, 07:00)
Be to labai lengva atskirti , stambių kaulų moteris , nuo smulkių kaulų lašinių kalnų .

o kaip?
Atsakyti
O tai , kad "pasipuošusi " visur kur tik įmanoma celiulitu ir lašiniais bevalė , geriausiu atveju skaito knygas apie maisto gaminimą , blogiausiu atveju nieko neskaito nes ieško kaip kur ir kada " paėsti " Kaip atskiti , nurengti ir patikrinti ar nėra celiulito .
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 08 13, 22:55)

Siaip, manau, zmogus turi buti harmoningas, tiek vidum tiek isore. Pirmenybe teikiu intelektu subjaurotam veidui, nei lygiam, be rauksliu, kaip pasturgalis. Man zmogus be rauksliu, kaip smegenys be rieviu, neidomus.

Atkreipk dėmesį , kuo storesnis žmogus , tuo lygesnis veidas , intelektas nepriklauso nuo kūno sudėjimo , yra ir " storų žmonių kvailų .
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 08 13, 22:55)

Anoreksikė tai ...
pabaik sakinį .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 08 13, 22:34)
*Atkreipk dėmesį , kuo storesnis žmogus , tuo lygesnis veidas , intelektas nepriklauso nuo kūno sudėjimo , yra ir " storų žmonių kvailų .
Papildyta:

**Anoreksikė tai ...
pabaik sakinį .

*Nezinau, nes esu liesa. O ir mimikos rauksles atsiranda visiem.
moteris. Siaip, mane visai tokie dalykai nedomina. Zmones skirstaus i kvailus ir protingus.

**
Anoreksike yra moteris
Anoreksikas yra vyras.

Kas toliau?

.....................................

O jums neateina i galva, kad kai kuriem zmonems tai gali buti medziagu, hormonu sutrikimas.
Kita vertus, yra gi vyrai, kurie pirmenybe teikia Rubenso formu moterims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2010 - 21:46
QUOTE(juraga @ 2010 08 13, 08:18)

Figūrą darko čipsai, kokakola, cepelinai, kepta duona ir visas kitas šlamštas, kurį kemšame į savo vidų.

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 13, 23:44)
*Nezinau, nes esu liesa. O ir mimikos rauksles atsiranda visiem.
moteris. Siaip, mane visai tokie dalykai nedomina. Zmones skirstaus i kvailus ir protingus.

**
Anoreksike yra moteris
Anoreksikas yra vyras.

Kas toliau?

.....................................

O jums neateina i galva, kad kai kuriem zmonems tai gali buti medziagu, hormonu sutrikimas.
Kita vertus, yra gi vyrai, kurie pirmenybe teikia Rubenso formu moterims.

Tai ne atsakymas . Jei nežinai kas yra anoreksikė tai negali lieknų moterų taip vadinti . Nesi mačiusi tikrų anoreksikių Nervina mane tokie žmonės , mano , kad viską žino .Apie hormonų sutrikimus nereikia sekti pasakų ir teisinti ėdrumo . Apie tai tik gydytojai nusimano .
Papildyta:
Kai sutrinka hormonų pusiausvyra , būna problemos su skydliauke , skausmingomis menstruacijomis ir padidėjusiu plaukuotumu , nei storumas nei celiulitai nuo to neatsiranda . Gydytroja Blt atsirado mad.gif
Papildyta:
Gal ir teikia , bet aš ne vyras , kuriam patinka Rubenso formų moterys .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 13 rugpjūčio 2010 - 21:54
QUOTE(senmerge @ 2010 08 13, 22:54)
Tai ne atsakymas . Jei nežinai kas yra anoreksikė tai negali lieknų moterų taip vadinti . Nesi mačiusi tikrų anoreksikių  Nervina mane tokie žmonės , mano , kad viską žino .Apie hormonų sutrikimus nereikia sekti pasakų ir teisinti ėdrumo . Apie tai tik gydytojai nusimano .
Papildyta:
Kai sutrinka hormonų pusiausvyra , būna problemos su skydliauke , skausmingomis menstruacijomis ir padidėjusiu plaukuotumu , nei storumas nei celiulitai nuo to neatsiranda . Gydytroja Blt atsirado  mad.gif
Papildyta:
Gal ir teikia , bet aš ne vyras , kuriam patinka Rubenso formų moterys .

Su manim prasyciau atsargiai, bo as galiu "ikasti", mazai nepasirodis, nes zinau zodziu reiksmes, esu isitikinusi geriau uz jus, ir ne tik...

Man juokingiausia, kad moteris postringauja ir manosi, kad geriausiai zino, kas patinka vyrams.

Dar idomiau, kad moters tokia zema saviverte, mat moteri-asmenybe vertina tik pagal virssvori, celiulita ir t.t... Ir dar su tokiu uzsidegimu aiskina, kaip privalo gyventi kiti.

Reliatyvus dalykelis tas grozis. Jums tragedija strijos, celiulitas, virssvoris, man mankurtai, snobai, kvailiai, narcizai ir t.t.

P.s. Moterys, kurios leidzia sau vartoti nenormatyvine leksika, nesvarbu, kad ji pageltinta, irgi yra negrazios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugpjūčio 2010 - 22:26
QUOTE(juraga @ 2010 08 13, 08:18)

Na vienoms figuras "gadina" gimdymas( strijos...),gal vertetu daugiau pasidometi...,kitoms cipsai,cepelinai...
Viska galima "pataisyti"...,reikia noro bei galimybiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 13 rugpjūčio 2010 - 22:57