Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

Maniškiui baisiai patinka Angelina Jolie ax.gif O pas mus tik vienas panašumas tamsūs plaukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2007 01 08, 14:38)
Man sios merginos irgi labai jau sexyyy...nors cia prasoma vyru nuomones, bet negalejau nepasakyti...neisivaizduoju, kad kuris nors is vyru galetu pasakyti jog jos ne sexy....man atrodo jog tai daugeliui vyru patinkantys variantai... 4u.gif

taigi, gražus apatinis trikotažas. (čia buvo moteriškas 2 - ros nuotraukos vertinimas) bigsmile.gif
Džiaugiuos, jog kurie vyrai turi šiek tiek daugiau vaizduotės, kad jų "nevežtų" toks basas seksualumas. bigsmile.gif
Atsakyti
niu as ir nevertinau vidinio sexualumo, nes nesu bendravusi su siom moterim, bet pavirsutiniskai man jos sexualios, o kai gyvai sutiktuk kas zino...gal pasidarytu visai neseksualu.... ax.gif angelina jolie man irgi sexuali, bet tik isoriskai, pabendravus su ja pasakyciau ar ji sexuali ar ne, o cia tik vertinimai is paveiksliuku... doh.gif ax.gif
Atsakyti
paklauskim vyrų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 01 08, 15:40)
paklauskim vyrų  mirksiukas.gif

Nea, mes pačios nuspręsim. mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek zinau maniskiui grazi Jennifer Love Hewitt ax.gif
user posted imageuser posted image

Monica Bellucci
user posted image

Atsakyti
Belucci, man asmeniškai pati seksualiausia aktorė ax.gif Vyrui kažkada N. Kidman labai patiko - dabar nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Hmm...mano vyrui patinka sena kliuška Sharon Stone biggrin.gif ir Nicole Kidman. Na ne patys blogiausi variantai.
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 08, 15:01)
Hmm...mano vyrui patinka sena kliuška Sharon Stone biggrin.gif ir Nicole Kidman. Na ne patys blogiausi variantai.

oooo Sheron Stone, Madonna - buvo mano jaunystės idealai. Dabar man tiek viena tiek kita per vulgarios... Keičiuosi cool.gif
Papildyta:
Kaip jums Zeta tikroji ? lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

arba Jennifer Love Hewitt ? doh.gif
user posted image
user posted image

Plastinė chirurgija valdo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia cia bobiska tema uzvedete?Tai gal uzveskite tema apie iklotus cia tecio puslapyje?
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 08, 16:17)
Kokia cia bobiska tema uzvedete?Tai gal uzveskite tema apie iklotus cia tecio puslapyje?

Ot, tikras vyras prabilo. Majoras viesulas....prasisuko ir bobos su įklotais išsilakstė. blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalbant apie euroviziją tai buvau apakus kai maniškiui patiko ta islandė blink.gif lotuliukas.gif aš nė per 0,001 proc į ją nepanaši.Reiks vyro užklaust kuri labiau patinkam aš ar ji g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti