Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

man o vyras aciu dievui nelabai kalba apie kitas grazias moteris,tik apie mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisku cia pajuokavimas,bet siaip mano nuomone tos dauguma grazuoliu,kurios patinka vyrams,tik irodo ju zemus instinktus.lengva atsisedus ant sofos paaimanuoti,kokia ana per telika grazi.manau istirko savo vyrams esate grazios ir graziausios JUS
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2007 01 08, 13:29)
man o vyras aciu dievui nelabai kalba apie kitas grazias moteris,tik apie mane lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aisku cia pajuokavimas,bet siaip mano nuomone tos dauguma grazuoliu,kurios patinka vyrams,tik irodo ju zemus instinktus.lengva atsisedus ant sofos paaimanuoti,kokia ana per telika grazi.manau istirko savo vyrams esate grazios ir graziausios JUS

mano bernas neaimanuoja, jis zavisi. nenorek kad vyrai nekalbetu apie moteris. kaip ir moterys apie vyrus, juk ne vien apie saviski visada sneki smile.gif
man patinka, kad manasis zavisi moterimis, kurios ir man grazios.
nu jeigu va sakytu, kad man pamela grazi, tai gal ir pagalvociau apie zemus inkstinktus
Atsakyti
manishkiui, kaip ir daugumai tikriausiai grazi baisiai angelina jolie. ir per shokiu deshimtuko finala ismete nauja bajeri, kad jam grazi ta katerina ar jakaterina, kur su vaidu shoko blink.gif tai buvau apshalus, nors ana paprasta nera baisi, bet kazkaip niekad negalvojau, kad jam tokios moterys grazios.
katerina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vejo_mergaite: 08 sausio 2007 - 12:46
O aš iš viro nekaip neišpešiu kas jam iš garsenybių patinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vejo_mergaite @ 2007 01 08, 12:41)
manishkiui, kaip ir daugumai tikriausiai grazi baisiai angelina jolie. ir per shokiu deshimtuko finala ismete nauja bajeri, kad jam grazi ta katerina ar jakaterina, kur su vaidu shoko blink.gif  tai buvau apshalus, nors ana paprasta nera baisi, bet kazkaip niekad negalvojau, kad jam tokios moterys grazios.

mano tėveliu ta Jekaterina ar kaip ten ji labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 01 08, 14:44)
mano tėveliu ta Jekaterina ar kaip ten ji labai patinka  rolleyes.gif

man tai baisiausia, kad jis i tamsias cia tik dairosi, o ash tai shviesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vejo_mergaite @ 2007 01 08, 12:48)
man tai baisiausia, kad jis i tamsias cia tik dairosi, o ash tai shviesi doh.gif

o maniskis atvirksciai... dairosi i sviesias, o as tai tamsi doh.gif
Atsakyti
O maniškis dairosi tik tada, kai aš nematau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 01 08, 14:05)
O maniškis dairosi tik tada, kai aš nematau  bigsmile.gif

Tai jūs filmų kartu nežiūrit ? blink.gif

Atsakyti
mano vyrui jau ilga laika yra grazi Madona...
Atsakyti
Mano diedui tai grazios sios ax.gif
first.gif
Alizee

user posted image

second.gif
Goda Sabutyte
user posted image

third.gif

Angelina Jolie

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raspberry: 08 sausio 2007 - 13:28
QUOTE(JaHarta @ 2007 01 08, 09:57)
Vienas pažįstamas eina iš proto dėl Kristanos Lokan tipo merginų:

user posted image

FHM vaikinai (o gal ir merginos biggrin.gif ) išrinko Godą Sabutytę kaip seksualiausią  lotuliukas.gif  Na gal tai ir nereiškia kad gražiausia, bet visgi seksualiausia biggrin.gif

user posted image

Man sios merginos irgi labai jau sexyyy...nors cia prasoma vyru nuomones, bet negalejau nepasakyti...neisivaizduoju, kad kuris nors is vyru galetu pasakyti jog jos ne sexy....man atrodo jog tai daugeliui vyru patinkantys variantai... 4u.gif
Atsakyti